fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 09 Martie 2018

Doi jandarmi din Prahova, aflați în misiune, au fost atacați de patru bărbați, suspecți că participau la furt de motorină dintr-o cisternă.

 


Publicat in Social
Senatoarea PNL Iulia Scântei, membră a Comisiei speciale parlamentare pentru celebrarea Marii Uniri, a anunțat că următoarea ședință a acestei comisii va avea loc la Iași, în 29 martie.

 


Publicat in Politica Locala
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit şi ridicat în vederea cercetărilor, în urma desfăşurării unor percheziţii domiciliare la imobilele a două persoane de pe raza judeţului Galaţi, un autoturism marca Audi A6 ce figura furat din Marea Britanie.

 


Publicat in Moldova
Fiul şefului PSD din Vaslui, Dumitru Buzatu, şi fiul şefului PSD din Neamţ, Ioan Munteanu, au fost numiţi în funcţii de secretari de stat de către premierul Viorica Dăncilă.

 


Publicat in Guvern
Inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui, colonelul Gheorghiță Păvăloaiea, a ajuns, joi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce a suferit un accident vascular cerebral în timpul programului de lucru.

 


Publicat in Moldova
Fiecare femeie care a vizitat sau a trecut pe lângă restaurant, a început să zâmbească când a primit flori de la echipa Mamma Mia.

Publicat in Timp Liber
Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, a analizat educația actuală  și  a prezentant aspecte, argumente dincolo de retorica politică , cu orientare spre ideea de  educație centrată pe elev și racordată la nevoile societății.

 

„Dincolo de retorica politică, o moțiune pe tema educației este un prilej important de a reflecta asupra unui domeniu esențial în viața unei societăți moderne și responsabile, iar pentru noi, pentru parlamentarii PSD, o posibilitate de a sublinia prioritatea pe care am acordat-o învățământului în toate ipostazele acestuia, preuniversitar si universitar prin Programul de Guvernare, prin strategii, măsuri, demersuri administrative sau legislative.”

 


Publicat in Politica Locala
Liviu Dragnea și Mugurel Gheorghiaș, fost coleg de facultate, sunt suspecți într-un caz de spălare de bani în Brazilia, potrivit informațiilor confirmate de procurorul federal din această țară, Carlos Wagner Barbosa Guimarães, scrie Rise Project.

 


Publicat in Justitie
În 1945, la Bucureşti se instaura oficial regimul impus de Uniunea Sovietică.

 


Publicat in Guvern
La doi ani de la finalizarea restaurării, nu există planuri clare pentru Muzeul Municipal. Cu toate acestea, Primăria a mai cumpărat o casă, s-o facă tot muzeu. Fără fond de achiziţii muzeale sau obiecte în patrimoniu pentru Muzeul Municipal, Primăria a mai dat un milion de euro pentru Casa Callimachi, destinat să devină Muzeu al Centenarului n Muzeul de Istorie Naturală stă să cadă şi se discută mutarea unor exponate la Muzeul Municipal. Renovat din fonduri europene, acesta devine, astfel, „depozit”. Este inexplicabil de ce Primăria a cheltuit 820.000 de euro pentru acest Muzeu al Centenarului în timp ce avea la dispoziţie, „gratis” şi gol, Municipalul.

Publicat in Reportaje
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Martie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31