fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 05 Februarie 2019

Zeci de politicieni, foști miniștri, oameni de afaceri, parlamentari, magistrați sau înalți funcționari ar putea scăpa de condamnările definitive pronunțate de completurile de cinci de la Înalta Curte din 2014 încoace dacă ministrul Justiției, Tudorel Toader, va promova OUG-ul privind lărgirea termenului de contestație în anulare. G4Media.ro vă prezintă lista completă a numelor și dosarele aferente care ar putea beneficia de această măsură, listă realizată în colaborare cu avocați și specialiști în drept. Condamnările nu se șterg automat, ci procesul se reia iar la capătul lui, după noi termene, cei condamnați definitiv au o șansă să scape sau riscă să fie din nou condamnați, în caz că faptele nu se prescriu între timp.

Marele beneficiar este Liviu Dragnea. De ce și de ce alții, mai multe pe G4Media


Publicat in Justitie
PSD Teleoman anunță pe Facebook că Liviu Dragnea dă „o nouă lovitură pe plan internațional”, fiind invitat la a 67-a ediție a „Micului dejun cu rugăciune”, care se organizează la Washington. În realitatea ănsă, evenimentul nu are o importanță strategică deosebită, iar „lovitura” este că șeful PSD este unul dintre cei 3.500 de invitați din 140 de țări. 

Publicat in Eveniment

 

Supranumită şi "Confruntarea Titanilor", bătălia dintre Mircea Badea şi Tedi Motociclistul n-ar fi trebuit să aibă loc, susţin oficialii Federaţiei de Arte Marţiale.

Publicat in Vedete
Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anunțat Institutul Național pentru Sănătate Publică (INSP), numărul deceselor cauzate de virusul gripal ajungând astfel la 87.

Publicat in Sanatate

Chirurgul Adina Alberts, care a lucrat cu italianul cu 8 clase care s-a dat drept medic, susține că Matteo Politi este ”extrem de talentat” și că ”discuțiile cu el erau la nivel academic”, deși nu are diplomele necesare.


Publicat in Actualitate

Ministerul Educației desființează manualul unic, ordinul de ministru în acest sens fiind publicat astăzi în Monitorul Oficial.  „Pentru achiziționarea manualelor școlare pentru învățământul obligatoriu, MEN, în calitate de autoritate contractantă, organizează o procedură de licitație deschisă, conform Legii nr. 98/2016 privind achizițíile publice, cu modificările şi completările ulterioare, criteriul de atribuire fiind “Cel mai bun raport calitate-preț””, se arată în anexa ordinului Mministrului Educației, publicat astăzi în Monitorul Oficial.


Publicat in Educatie
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mazda CX-5 care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Publicat in Moldova
Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Publicat in Social
Aproape toate monumentele istorice care sunt în proprietatea Primăriei Municipiului Iaşi sunt într-o stare avansată de degradare, scrie consilierul local Răzvan Timofticiuc pe pagina sa de facebook. Este vorba despre Casa de patrimoniu ”Buicliu”, din Păcurari, Casa Gen. Mathias Berthlot, din Copou, Casa Monument Istoric de la intersecția străzii G. Enescu cu str. Armeană, imobilul cu spații comerciale de pe Cuza Vodă sau imobilul de pe stradela Elena Doamna reprezintă câteva exemple.

Publicat in Administratie Locala
Colegiul Medicilor din România a transmis un punct de vedere cu privire la falsul chirurg plastician care a participat la operații în mai multe clinici private din București. Colegiul Medicilor din România precizează că ”nu a eliberat niciun document care să confere presupusului medic dreptul de a practica medicina pe teritoriul țării noastre”.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28