fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 26 Mai 2019

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, după anunţarea exit-poll-urilor, că solicită premierului Viorica Dăncilă să nu-şi depună mandatul.

Publicat in Parlament
Referendumul despre ce fel de Românie vrem să fim a trecut, a declarat Dan Barna, după rezultatelor exit-poll. Rămânem mobilizați cu toții până la numărătoarea finală a voturilor, a spus și Dacian Cioloș.

Publicat in Parlament
Mama primarului PSD al Constanţei, Decebal Făgădău, a fost dusă la Poliţie după ce a fost surprinsă cu cinci buletine de vot în secţia de votare, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Publicat in Social
Accident grav în această după amiază pe DN 2, pe raza comunei băcăuane Sascut.

Publicat in Moldova
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că va depune plângere penală împotriva ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, şi împotriva celor care au fost implicaţi în organizarea votului în diasporă.

Publicat in Guvern
Consilierul personal al primarului PSD al comunei Moara, județul Suceava, a fost suprins de localnici în timp ce transporta cu mașina mai multe persoane la secția de votare.

Publicat in Moldova
Fotbaliştii echipei Politehnica Iaşi au mers împreună pentru a vota la alegerile europarlamentare, alături de antrenorul Flavius Stoican.

Publicat in CSMS Iasi
Preşedintele Klaus Iohannis solicită autorităţilor responsabile cu organizarea scrutinului electoral să găsească „de urgenţă" soluţiile astfel încât toţi românii să poată vota duminică.

Publicat in Presedintie
O secție de votare din orașul Galați este deschisă aproape pentru o singură adresă: pe listă sunt 1.979 de persoane, din care 1.921 locuiesc la aceeași adresă. Dacă în alți ani prin secția de votare nu trecea nimeni, la alegerile europarlamentare de duminică s-a prezentat o persoană, relatează MEDIAFAX.

Publicat in Moldova
Deputatul PNL Marius Bodea s-a declarat optimist, în această dimineață, la ieșirea din secția de votare:

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 2