fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 03 Iulie 2019

Europarlamentar ales pe listele PMP, fostul preşedinte al României va ocupa un post important în configuraţia legislativului UE.

Publicat in Parlament
Facebook nu mai funcţionează corespunzător, utilizatorii întâmpinând erori în ceea ce priveşte vizualizarea fotografiilor încărcate. Astfel, pagina se încarcă complet, dar nu sunt afișate pozele.

Publicat in IT
Robert Negoiță va fi suspendat din PSD pentru șase luni, iar Șerban Nicolae nu va mai fi liderul senatorilor social-democrați.

Publicat in Parlament
Accident de muncă pe un șantier din zona stadionului din municipiul Vatra Dornei. Un muncitor a ajuns la spital după ce a fost strivit de un utilaj de două tone.

Publicat in Moldova
Patru infirmiere din Iaşi, foste angajate la un centru de îngrijire a persoanelor cu handicap, au fost condamnate la un an de închisoare cu amânarea pedepsei pentru că au bătut o pacientă cu probleme psihice.

Publicat in Justitie
Un bărbat din comuna botoșăneană Blândești a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Publicat in Moldova
Caz şocant la Dej, în judeţul Cluj. O fată de 19 ani este suspectată de poliţişti că şi-ar fi omorât copilul.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din  Moravița au depistat o tânără din Etiopia, intrată legal în România, care a încercat să treacă fraudulos frontiera în Serbia.

Publicat in Social
Polițiștii de frontieră din Sighetul Marmaţiei au depistat și reținut patru cetățeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina.

Publicat in Social
Polițiști de combatere a criminalității organizate din Iaşi, Constanța, Argeș, București și Neamț, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Iași, au efectuat ieri, 2 iulie, 18 percheziții domiciliare.

Publicat in Companii
Pagina 1 din 3