fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 13 Septembrie 2019

Un bărbat de 37 de ani din localitatea ieșeană Vânători a avut parte de o moarte groaznică. Acesta se afla la volanul unui tractor cu remorcă, cu care cobora pe o uliță din sat. Într-o clipă de neatenție, a pierdut controlul utilajului și s-a răsturnat după ce a lovit un mal de pământ.

Publicat in Social
Autorităţile din Grecia au arestat o româncă pe Aeroportul Internaţional Eleftherios Venizelos din Atena, asupra căreia au fost găsite sute de documente de călătorie pe numele altor persoane, dintre care multe fuseseră înregistrate ca furate, relatează vineri agenţiile ANA şi dpa.

Publicat in Eveniment
Procurorii vor face, luni şi marţi, reconstituirea presupuselor crime pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a comis, a anunţat, vineri, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

Publicat in Justitie
Zborul unei companii low-cost de la Londra la Bucureşti a aterizat de urgenţă la Frankfurt în jurul orei 1:40 noaptea, după ce s-a anunţat că unei persoane de la bord i s-a făcut rău. Aterizarea ar fi avut loc însă din cauza a doi pasageri care ar fi făcut scandal şi chiar ar fi ameninţat echipajul.

Publicat in Social
ALDE a transformat şedinţa informală de vineri în Biroul Politic Executiv, care a decis excluderea lui Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă din partid, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

Publicat in Parlament
O femeie de 34 de ani şi un bărbat 28 se ani au fost reţinuţi de poliţiştii ieşeni, bănuiţi că au furat dintr-o casă 200.000 de lei, ceasuri şi parfumuri. Femeia este fosta soţie a bărbatului jefuit, în casa căruia a intrat cu actualul iubit şi un alt bărbat, încă neidentificat.

Publicat in Justitie
Deputatul PMP Iași Petru Movilă susține că studiul de fezabilitate la șoseaua de centură a orașului trebuie refăcut, cel vechi fiind realizat în urmă cu 12 ani. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, parlamentarul ieșean oferă și soluții.

Publicat in Politica Locala
O femeie de 63 de ani, din localitatea ieșeană Holboca, a fost violată în această dimineață, de un consătean cu aproape 30 de ani mai tânăr.

Publicat in Justitie
O crimă îngrozitoare a s-a abătut asupra unei localități din Iași. Un pădurar a fost găsit fără suflare la marginea pădurii pe care o avea în pază.

Publicat in Social
Războiul mediatic și de imagine între cele Primăria Municipiului Iași și Consiliul Județean Iași ne confirmă tuturor că Varianta Ocolitoare a Municipiului Iași a fost blocată timp de 7 ani din lipsa finanțării guvernamentale, a dezinteresului politicienilor de la nivel central, dar mai ales din cauza orgoliilor și frustărilor politicienilor locali.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30