fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 14 Septembrie 2019

Imagini revoltătoare, surprinse pe marginea unui drum din comuna Tămădău Mare, din județul Călărași.

Publicat in Social
Un bărbat de 44 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Acesta își pusese locuința la dispoziție pentru practicarea prostituției.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 43 de ani din Iaşi este internat în secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase, fiind diagnosticat cu malarie. Bărbatul lucrează în construcţii, în Coasta de Fildeş.

Publicat in Sanatate
La solicitarea autorităților olandeze, Poliția Română, prin Direcția de Investigații Criminale, solicită sprijin din partea populației într-un caz de tâlhărie petrecut în Olanda.

Publicat in Justitie
Fetiţa în vârstă de 8 ani, dispărută după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, din Buzău, pentru a ajunge la bunicul său a fost găsită, sâmbătă, după mai bine de 18 ore de căutări. Primele informaţii sunt că fata este în stare bună.

Publicat in Social
O femeie de 63 de ani, care, ieri dimineață, se deplasa, la ora 5.00, către locul de muncă, a fost atacată de un recidivist proaspăt ieșit din pușcărie.

Publicat in Justitie
Potrivit ISU Argeş, pompierii au fost solicitaţi, vineri seara, să intervină în Piteşti, pe strada Bănănăi, în cazul unei femei care suferă de depresie şi s-a autoincendiat.

Publicat in Sanatate
Mobilizare de forțe în județul Buzău, pentru găsirea unei fete de 8 ani, care a dispărut vineri, în jurul orei 17:00. Copila a plecat spre o zonă unde se afla bunicul ei, însă nu a ajuns acolo și nici nu a revenit acasă.

Publicat in Social
Doi tineri din Botoşani au ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce motocicletă pe care se aflau a lovit violent o maşină, pe șoseaua de centură a orașului.

Publicat in Moldova
Încă 54 de cazuri noi de rujeolă au fost confirmate în ultima săptămână, în nouă judeţe şi Bucureşti. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 18.268, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Publicat in Sanatate

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30