Luni, 16 01 2017

cristi tanasa

Detalii noi apar la două luni de la jaful din Paris, atunci când hoţii au intrat peste Kim Kardashian în camera de hotel şi i-au furat bijuterii în valoare de aproximativ 10 milioane de dolari.

 

Conform Daily Mail, starleta le-a spus poliţiştilor că a auzit bătăi în uşă, dar când a întrebat cine este, nimeni nu a răspuns. Apoi, a descris cum hoţii au atacat-o şi au încolţit-o în holul de la intrare.

 

În primele două săptămâni ale anului 2017, inspectorii Serviciului Corp Control Primar au întocmit 28 de procese verbale de contravenţie în valoare totală de 13.620 lei. Cele mai multe amenzi, anume 24, au fost date pentru nerespectarea obligaţiei de curăţare a zăpezii şi gheţii de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale deţinute de agenţi economici și imobilelor administrate de asociaţiile de proprietari.

 

Ministrul Justiției, Florin Iordache, și-a plagiat teza de doctorat susținută în 2007 la în anul 2007 la Universitatea Liberă Internațională Moldova, instituție de învățământ privată din Chișinău. În lucrarea cu titlul „Impactul Corporaţiilor transnaţionale asupra proceselelor de integrare economică a României în UE”, Iordache folosește un interviu acordat de Mihai Răzvan Ungureanu, pe atunci ministru de Externe, pentru agenția de presă a statului Rompres, actualul Agerpres.

 

Acțiune contracronometru la Liceul „Petru Poni” din Iași. Un adolescent de 17 ani a încercat, în această dimineață, să se sinucidă cu o bucată de sticlă.

 

Detalii halucinante ies la iveală în cazul bărbatului acuzat de uciderea fostului lider PRM din județul Bihor. Individul, care mai are două condamnări penale la activ, a fost descoperit de polițiști, după ce a folosit telefonul lui Gheorghe Baciu, fostul politician pe care l-ar fi omorât cu cruzime. Csomos Ferenc și-a făcut mai multe selfie-uri și a publicat sfaturi de viață pe Facebook, susțin surse, citate de Bihoreanul.

 

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat, luni, că a constatat în cazul a șapte actuali și foști aleși locali, printre care trei primari, starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă sau indicii privind existența conflictului de interese de natură penală.

 

Facebook va lansa foarte curând în Germania un aşa-numit filtru de ştiri false - un algoritm care are rolul de a detecta articolele care conţin date fabricate şi a le separa de restul conţinutului.

 

Germania este prima ţară europeană în care Facebook va folosi un astfel de filtru, după Statele Unite, unde acelaşi instrument a fost lansat în urmă cu numai o lună.

 

Pune câteva felii de lămâie în apa în care fierbi ouă. Rezultatul te va surprinde. 

 

Fostul președinte Ion Iliescu a ajuns luni dimineață la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul Mineriadei. El va dobândi calitatea de inculpat, fiind acuzat de infracțiuni contra umanității.

 

Ion Iliescu a fost citat pentru a fi audiat în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, în care a fost pus sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii, alături de mai multe persoane, printre care Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu şi Miron Cozma.

 

Laureatul ediției a XXVI-a a Premiului Național de Poezie Mihai Eminescu pentru Opera Omnia, Mircea Cărtărescu, a declarat, duminică seară, după înmânarea trofeului, că Eminescu a fost „obsesia" vieții sale.

 

Pagina 1 din 368

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Go to top