Marti, 20 11 2018
Zaporojanu, jupân la Poli pe banii Iașului

Zaporojanu, jupân la Poli pe banii Iașului

Directorul „Fotbal Hebdo Sport Consulting Management”, Arcadie Zaporojanu, vorbește, în exclusivitate, pentru REPORER DE IAȘI, despre implicarea în cadrul clubului ieșean, despre situația actuală a echipei și despre modul în care vede el dezvoltarea grupării din dealul Copoului.

 

Cine este Fotbal Hebdo?

Eu am fost ziarist, fiind reprezentantul Gazeta Sporturilor, Prosport și Sportul Românesc în Republica Moldova. La început, în martie 1992, am înființat săptămânalul Fotbal Hebdo. Din 1999, până în 2001, a fost o perioadă de tranzație spre agenție de impresariat. De la gazetărie la impresariat am ajuns din nevoia de a câștiga mai mulți bani. În Republica Moldova de-abia se implementa scrierea în limba română cu litere latine. Cei de la Rapid București au ajuns să joace în cupele europene cu o echipă din Lituania, iar cei din Giulești au apelat la mine să-i ajut cu informații. Când am vorbit în Lituania și cei de acolo mi-au cerut informații despre Rapid. Au continuat legăturile cu echipele din fostul spațiu sovietic, dar nu puteam să continui la infinit cu oferirea gratuită de informații. Totuși, nu puteam cere bani de la colegi care nici ei nu aveam foarte mulți bani. Așa am ajuns să intru în contact direct cu echipe de club și cu antrenori, pentru care să ofer jucători în schimbul unor comisioane.

 

Cum ați ajuns la colaborarea cu CSM Politehnica Iași?

Invitația de a colabora am avut înainte de Iași de la Șahtior Donețk și Dinamo Kiev. Trebuia să mă ocup de segmental sportiv. Nu am acceptat pentru că asta ar fi însemnat să lucrez exclusiv doar cu un singur club. De la Iași, invitația am primit-o de la primarul Mihai Chirica și viceprimarul Gabriel Harabagiu. Cu Florin Prunea am vorbit de-abia după ce s-a discutat despre despărțirea lui de Iași. Noi nu am solicitat niciun fel de schimbare, toate au fost făcute de către primărie. Nu ne interesează decât să colaborăm pe segmentul sportiv.

 

În ce constă parteneriatul cu gruparea ieșeană?

Financiar noi nu avem nicio implicare. Noi ne ocupăm de aducerea de fotbaliști, pentru care plătim sumele de transfer sau impresarul, acolo unde este cazul. Primele de instalare sunt achitate de noi. Jucătorii semnează și sunt proprietatea clubului ieșean. Acum, noi avem multe colaborări, în special cu două companii de impresariat portugheze. Una dintre aceste companii are contrac cu Victor Lindelof, jucător transferat acum de Manchester United (n.r. – transferat pentru 35 de milioane de euro) de la Benfica Lisabona.

 

Zaporojanu și Ambrosie, doi oameni care vor mai mult de la Poli: unul bani, celălalt performanță

 

Vă doriți preluarea clubului ieșean?

În urma managementului anterior, despre care nu vreau să vorbesc, clubul ieșean a rămas cu niște datorii (n.r. – 2 milioane de euro). În momentul când nu vor mai fi datorii, am fi interesați să investim financiar. Dacă primăria va fi mulțumită de munca echipei noastre de până atunci, se va crea o societate comercială, care să administreze clubul. În acea societate, noi ne dorim acțiuni, dar nu excludem din ecuație Primăria Iași, putând fi parteneri. Acum suntem într-o fază în care fiecare trebuie să demonsterze cu ce poate contribui.

 

Din parteneriatul cu formație ieșeană, ce are de câștigat Fotbal Hebdo?

Ar fi mult de spus, dar ne dorim implicarea pe care o avem la Șahtior. Acolo sunt aduși jucători pe milioane de euro și vânduți cu zeci de milioane. La Iași, aducem jucători de câteva sute de mii, pe care sperăm să-i vindem cu sume mai mari, de ce nu, milioane de euro. Un bun exemplu este ce a făcut CFR Cluj în perioada 2008-2009. Câștigul nostru vine din procentul luat la un eventual transfer. Acesta va fi de 15-20%. Restul banilor vor fi câștigul clubului, care va avea un buget care să-i asigure performanța.

 

Ce se întâmplă la o eventuală rupere a înțelegerii cu primăria Iași?

Fotbaliștii sunt proprietatea clubului ieșean. Nu există riscul de a-i pierde. Ba mai mult, noi i-am sfătuit să semeneze cu jucătorii pentru doi-trei ani, pentru a nu se ajunge îm situația din această vară, când Iașul a ajuns la final de contarct cu 14 jucători.

 

Vi se pare normal ca o echipă să renunțe la trei sferturi de lot? Cum poate forma un antrenor o echipă cu mai puțin de o lună până la începerea campioantului?

Din ce știu eu, jucătorii erau la final de contract și nu au dorit să continue în condițiile propuse de club. Misiunea ar fi fost imposibilă dacă s-ar fi continuat în condițiile financiare dorite de ei. Ne dorim să ajungem la zero cu datoriile și nu se mai putea tolera să se plătească lipsa de performanță. Misiunea antrenorului este dificilă, dar avem încredere că Flavius Stoican va reuși să creeze o echipă care să se bată cu echipele mari din campionat.

 

Câți jucători a transferat Fotbal Hebdo până în prezent?

Practic eu nu sunt un agent sau impresar de jucători, ci un intermediar care lucrează cu cluburile, la solicitarea acestora. Eu am fost și sunt un „club agent“. O intermediere între spațiul fotbalistic românesc și țările fost sovietice. Primul meu transfer a fost Mihai Drăguș, de la FC Argeș la Torpedo Moscova, în vara lui 1999. Tot atunci l-am transferat pe Damian Militaru de la Steaua la Shinnik Yaroslavl, în Rusia. A urmat Cătălin Necula, fiul lui Rică Răducanu. Foarte bine am lucrat cu Șahtior Donețk, Dinamo Kiev; Zenit St. Petersburg sau Torpedo Moscova. De-a lungul timpului, cele mai cunsocute nume pe care le-am transferat au fost Marian Aliuță, Marian Savu, Daniel Florea, Răzvan Raț, Flavius Stoican, Daniel Chiriță, Zeno Bundea, Ciprian Marica, Marius Lewandowski, Tomas Hubschman, Tiberiu Ghioane, Florin Cernat, Gabriel Tamaș, Adrian Iencsi, Florin Șoavă, Jadson sau Fernandinho. Sunt mulți jucători pe care i-am ajutat să plece în fostul spțiu sovietic. O relație specială am avut cu Mircea Lucescu, pe care l-am ajutat să ajungă anul trecut la Zenit St. Petersburg. Foarte puțini jucători au semnat cu mine ca impresar. Cei mai cunoscuți sunt Stoican și Raț.

 

În ce constă exact colaborarea cu aceste cluburi?

Am ajuns în timp să cunosc foarte mulți jucători. Având relații cu aceste cluburi, cei de acolo îmi solicitau jucători pe anumite posturi, dintr-o anumită regiune, cu un anumit profil șI pentru o anumită sumă. Eu contactez impresarii și negociez transferul, mandatat de respectivul club. La mulți dintre jucătorii români, impresari erau frații Becali, cu care am colaborat foarte bine. Cel mai dificil este cu jucătorii brazilieni, unde este un business național. Sunt care au și trei-patru impresari. Unul i-a ajutat financiar familia, altul i-a cumpărat acoperiș la favelă, altul cumpărat frigider. Eu trebuie să reușesc să-I conving pe toți pentru a-I transfera. Până acum, s-au adunat mulți jucători pe care i-am ajutat să se transfere, nu pot să spun o cifră

 

Care este implicarea lui Mircea Lucescu?

Mă știu foarte bine cu Mircea (n.r. – Mircea Lucescu), dar nu s-a pus niciun moment problema ca el să vină sub o formă sau alta la echipa ieșeană. Cred că a fost o dezinformare voită. Mircea iubește Iașul, dar nu are și nu va avea vreo legătură cu Politehnia Iași.

 

Cine sunt colaboratorii Fotbal Hebdo?

Am foarte mulți colaboratori. Nu e un secret, da rmi-e greu să dau nume. Natalia Pieptu, spre exemplu, lucrează de mulți ani cu mine. Viorel Bodiu s-a implicat mult acum în proiectul cu clubul ieșean. Andrei, Timotei… sunt mulți implicați și nu știu în ce măsură contează cei care lucrează la noi. Unii negociază cu fotbaliști sau impresarii portughezi, alții se ocupă de alți jucători. Toți facem parte din Fotbal Hebdo.

 

Deciziile sunt luate de Fotbal Hebdo

Indirect, Arcadie Zaporojanu, a recunoscut implicarea în această vară în administrarea clubului ieșean, aducându-l pe antrenorul Flavius Stoican, pe secundul Eugen Trică, precum și alte modificări făcute la gruparea ieșeană. Oamenii care au fost aduși sunt angajați sau legături cu firma lui Zaporojanu.

„Noi am discutat cu primarul Mihai Chirica și ni s-a spus că va fi schimbată conducerea administrativă și tehnică. Noi l-am propus pe Stoican și pe ceilalți, dar decizia a aparținut primarului. Îl știu pe Flavius, l-am impresariat și știu ce poate. Jucătorii pe care i-am adus se pliază foarte bine pe piața ex-sovietică, unde ne dorim să-i vindem pe sume mult mai mari după ce confirmă la Iași. Stoican cunoaște foarte bine spațiul ex-sovietic, așa că sunt convins că va lucra foarte bine cu acești jucători“, spune Arcadie Zaporojanu.

Înaintea meciului amical cu Sheriff Tiraspol, la ședința tehnică a participat și Viorel Bodiu, colaboratorul lui Arcadie Zaporojanu, iar toți cei implicați în club recunosc direct sau indirect faptul că cei de la Fotbal Hebdo au putere de decizie la gruparea ieșeană.

Mai mult, la finalul amicalului, președintele executiv Adrian Ambrosie a discutat minute bune cu Arcadie Zaporojanu strategia pentru noua ediție de campionat.

 

Mai multe sedii

Numele firmei provine de la cuvântul hebdomadar (n.r. – care apare o dată pe săptămână), ziarul lui Zaporojoanu fiind la început un săptămânal sportiv.

„Am vrut inițial să-i spunem Fotbal Plus, dar a fost lansat un alt ziar în România cu acest nume. Atunci am optat pentru Fotbal Hebdo, mai ales că noi eram săptămânal. După ce ne-am transformat în agenție, am păstrat numele pentru că așa ne știa lumea. Am inițiat Federația Moldovenească de Fotbal, Comitetul Olimpic din Republica Moldova. Toate având în spate numele de Fotbal Hebdo“, menționează fostul ziarist.

Zaporojanu susține că firma sa are sediul într-un birou situat pe strada Kogălniceanu, din Chișinău, însă Viorel Badiu indică sediul situat pe strada Pușkin numărul 24.

„Dacă Guvernul nu poate avea toate ministerele într-un singur edificiu, de ce am avea noi?! Nu suntem atât de potențI finaciar. Suntem mulți colaboratori și atunci avem mai multe sedii. Într-un loc ținem ședințele, în altul purtăm negocierile, în altul ne întâlnim la o cafea“, explică Zaporojanu.

Citeste si...
Nota
(3 voturi)

4315 comments

 • Brain - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Could I ask who's calling? https://www.zonaoptica.pt/serophene-bodybuilding-4b4a.pdf serophene bodybuilding
  “I think he’s been very impressive,” Collins said. “One of the things we talked about in spring training is we need to find some relief down the road. He might be guy who steps up and grabs one of those jobs.”
  https://www.tri-pruhy.cz/shakti-pharmacy-e829.pdf shakti pharmacy inc bronx ny
  "I think it's a fundamental shift in their real estatestrategy" to look at things market-by-market rather thanstore-by-store and is a "sophisticated development," saidStewart Samuel, program director at IGD, who attended Tuesday'smeeting.
  http://www.robanoko.com/musashi-l-arginine-review-b12b.pdf#glove l-arginine and ramipril Before the conference, reports in London and Brussels citing unnamed Labour sources had said the party was considering an early in/out poll to upset Cameron's plans and avoid accusations it doesn't trust voters to have their say.
  http://lotusmedia.in/can-you-take-allopurinol-with-warfarin-4dcb.pdf#turner use this information to suggest how allopurinol can be used to treat gout aqa A pair of tan ankle boots is one of those things that every woman needs in her wardrobe and Autumn is the perfect time to invest. Olivia's feature a four buckle detail down the back, which is very on-trend at the moment. In fact, most of the boots on the high street right now are going buckle crazy.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/50-mg-viagra-last-a0f5.pdf#panic 50 mg viagra last Within two years, Penn Vet founder and executive director Cynthia M. Otto hopes the dogs can be trained to narrow down a specific odor so scientists can design an inexpensive and less-invasive blood test to catch ovarian cancer while it's still treatable.

  Report
 • Ramiro - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Punk not dead https://www.tri-pruhy.cz/bethel-pharmacy-bethel-nc-e829.pdf#winner cvs bethel pharmacy hours Higher oil prices certainly serve Iranian interests, as well as those of Iran's friends in the Kremlin. In the wider world, though, such a change would infuriate oil importers and historically important Iranian customers like China, Japan, India and South Korea.
  http://mariascakes.com.au/skinmedicalusacom-8392.pdf#receive integrativemedicines.ca
  When the tide is right here, a knee-high pool and natural aquarium is created by a coral ridge in front of the beach. Strapping on a pair of goggles, you can float in what acts as a nursery for fish and other sea creatures - I nearly bumped noses with a smooth, miniature reef shark and a cartoon-eyed squid.
  http://www.ultimate.cz/purchase-ultimate-spanish-fly-c3e7.pdf#horrible ultimate guitar spanish fly With Rentbro having allegedly sent more than 42.5 million deceptive text messages to consumers, the FTC settlement will require the company to turn over all their remaining assets. The settlement imposes a partly suspended judgment of $377,321 --- the total amount which the company allegedly received in connection with its spam-text activity.
  https://www.kisjmk.cz/cymbalta-sales-by-indication-2284.pdf#applications cymbalta nerve pain dosage The deal: You don’t know what you’ll get with most subscription boxes, but Beauty Army lets you choose. Fill out a profile outlining your hair type, style preference and a few other details, then choose six items from the site’s “showroom.” (Don’t like your choices? Go back and fill out the profile differently.)
  https://www.okdom.sk/textileandrugmuseumcom-2fbc.pdf#ms textileandrugmuseum.com The Michigan Court of Appeals has yet to rule on the state's appeal of Ingham County Judge Rosemarie Aquilina's ruling that the bankruptcy must be halted. But the court did put in place a stay in Aquilina's orders in three cases involving the pension systems and her temporary restraining order against moving forward with the bankruptcy.

  Report
 • Malik - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  perfect design thanks http://lotusmedia.in/century-pacific-medical-lake-forest-ca-4dcb.pdf century pacific medical
  “It is invasive, and too many things can go wrong with this,” he said. “You can call me back and tell me when you have a reliable test. A urine test. Then we’ll have something to talk about. I’m not interested in turning my players into pin cushions.”
  https://www.kisjmk.cz/red-man-root-2284.pdf#ray red man root
  Delayed spring planting in the United States due to coolweather compressed the usual fertilizer application season forproducers like Mosaic, Potash Corp of Saskatchewan, CFIndustries Holdings Inc and Agrium Inc.
  https://www.svetvzpominek.cz/does-sizetrac-extender-work-9c39.pdf#partly sizetrac uk The statistics, its really shocking, Campbell said. Heartbreaking. Your body and beauty, it doesnt matter what color you are. If youve got the right talent, you should be there having the opportunity to do the job.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/prostanewcom-ae41.pdf#wad prostanew purchase There's been a huge sell-off in the US Treasury market, which has in turn driven a broader sell-off across global bond markets, and notably, a brutal unraveling of emerging-market currencies, stocks, and bonds.
  https://expand.disruptive.live/voltaren-tabletas-100-mg-dosis-9787.pdf voltaren tabletas 100 mg dosis "If it is a chemical weapon, it's most likely to be a nerveagent - and we know that sarin has been used in the past inSyria. We know that Assad has very large stockpiles of sarin,and a delivery of sarin would create these kinds of casualties."

  Report
 • Thurman - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Punk not dead https://www.svetvzpominek.cz/benchmarket-medical-9c39.pdf benchmarket medical llc
  Crude oil prices were also supported by a weaker U.S. dollaras commodities priced in the dollar become less expensive forholders of other currencies. The dollar was under sellingpressure as a U.S. government shutdown entered a second day withno end in sight.
  http://rnd.npic.edu.kh/rxnetwork-android-example-4c14.pdf#twenty rxnetwork The former Monroe resident worked for New York City-based biopharmaceutical company Bristol-Myers Squibb. Prosecutors introduced evidence during the trial that Li ordered thallium, a tasteless, odorless poison, through work in 2010 after researching its effects on humans.
  https://www.svetvzpominek.cz/hollywood-diet-drops-erfahrung-9c39.pdf hollywood diet drops side effects The results of Curiositys first 100 days on Mars, published in the journal Science this week, also revealed the presence of a rock with a far more complicated chemical history than scientists expected to find on Mars. Curiosity is continuing its search for habitats that could have supported ancient microbial life. It already has found one suitable location inside an ancient slab of bedrock near the rovers Gale Crater landing site.
  https://www.kisjmk.cz/cymbalta-sales-by-indication-2284.pdf amitriptyline vs cymbalta for fibromyalgia "Grand Theft Auto IV" was released in 2008, and gamers had eagerly awaited the fifth installment. It took more than five years to be developed by Take-Two's Rockstar Games studio, at a cost of between $200 million and $250 million, according to some analysts' estimates.
  http://www.techguy4u.in/medical-vision-insurance-4cd3.pdf#volume medical vision insurance The company's profits in coming quarters will depend mainlyon an improvement of refining margins, deployment of cash and arevival of D6 basin gas output, said Jagannadham Thunuguntla,head of research at SMC Global Securities.

  Report
 • Antonio - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  International directory enquiries https://www.kvetiny.com/torrinomedicait-prontuario-d50a.pdf torrinomedica.it prontuario
  "While we've removed greater volumes of fat from under central London in the past, we've never seen a single, congealed lump of lard this big clogging our sewers before," Gordon Hailwood, waste contracts supervisor for the company, said in a statement.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/proper-use-albuterol-inhaler-a0f5.pdf albuterol sulfate infants dosage Many EU countries supported their banks with system-wideguarantee schemes and guarantees were also extended to somebanks to improve their capital positions without pre-paidbailouts, like the 10 billion euros "risk shield" given toHamburg and Kiel-based shipping lender HSH Nordbank.
  https://www.tri-pruhy.cz/efitnesssk-e829.pdf#conscience efitness.sk [&] of the Surface 2 (64GB) and Surface Pro 2 (256GB and 512GB) are close to selling out &Surface 2, Surface Pro 2 tablets sold out claims MicrosoftModern ReadersMicrosoft Claims Vague Successes in Surface 2 PreordersWindows IT ProMicrosoft claims [&]
  http://epscoindia.com/amoxil-250mg5ml-1ab7.pdf amoxicillin 875 mg pink
  Tsarnaev pleaded not guilty last month to 30 counts, including using a weapon of mass destruction, for the April 15 bombings at the Boston Marathon that killed three and left more than 260 people wounded.
  http://www.ultimate.cz/erectalis-20-mg-tadalafil-c3e7.pdf erectalis bula Forbes writers have the ability to call out member comments they find particularly interesting. Called-out comments are highlighted across the Forbes network. You'll be notified if your comment is called out.

  Report
 • Kristofer - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Until August http://www.ultimate.cz/buy-enzyte-cheap-c3e7.pdf#sustain buy enzyte cheap A repeat of the much bigger stimulus programmes of recent years would exacerbate the economy's structural weaknesses and put pressure on the ratings, as would a significant and sustained slowdown in growth that led to a rise in unemployment and intensified social and political unrest. Conversely, if economic rebalancing proceeds smoothly over the next 12-18 months and we became confident that the hangover from the 2009-2010 credit surge is under control, this could ultimately lead to an upgrade, although this is unlikely within our two-year Outlook horizon.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/medicineszczecinpl-ae41.pdf#nuisance scottpharma.net Kelso had hired Barclays Plc to find a buyer forCustom Building Products, which makes supplies for homefurnishings and construction and counts Home Depot Inc asa primary retail partner, Reuters reported in June.
  https://www.jolana.cz/donde-comprar-xenical-mas-barato-0262.pdf#flare xenical uden recept From the front seats--which are heated and cooled as standard--the centerpiece of the dashboard is Cadillac's tablet-like CUE touchscreen system, which can be activated by voice, capacitive touch and swipe gestures. In front of the driver, a 12.3-inch display offers a cluster of digital gauges--which the driver can reconfigure into one of four themes. A head-up display that projects selected information over the hood is optional.
  https://www.okdom.sk/anavar-mg-doses-2fbc.pdf cheap anavar for sale "We want to position NASCAR ultimately for the future," O'Donnell said. "The goal for us would be that as cars come off the manufacturing line in the near future, they certainly look like NASCAR from an aesthetic standpoint when you look at those on track, but just as importantly the technology that's in those cars mirrors what's on track, and we really become that proving ground from a technology standpoint.
  https://www.tri-pruhy.cz/seroquel-200-mg-xr-e829.pdf#honourable seroquel 25 mg tablet "We were dealing with dwindling corn and soybean stocks and strong immediate demand for cash grain, and in North America, gyrations in the weather which really made the harvest expectations difficult to ascertain. All of that caused the markets to invert," said Cargill spokeswoman Lisa Clemens.

  Report
 • Buford - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I study here https://www.unesco-ic.cz/comprar-calandra-type-r-1179.pdf#dollar comprar calandra type r "Our results show that the emotional bond between people and their dogs is reciprocal," Teresa Romero, an animal behavior researcher at the University of Tokyo who conducted the analysis, told NBC News in an email. "This attachment can shape the dog’s responses in a way similar to humans, that is, to be more sensitive to a familiar yawn than to a stranger," she added.  
  https://www.nejshopik.cz/ukpeptidescom-d774.pdf thehealthquality.in As Twitter Inc races toward the year's most hotlyanticipated tech offering, memories of Facebook Inc'sdisappointing 2012 debut are dampening enthusiasm for shares ofthe eight-year-old online messaging service.
  http://epscoindia.com/eudrugstorenet-1ab7.pdf#stagger onlineviagrabuy365.com “We have a lot of great things that we are thinking about and working on, and there are multiple aspect ratios and sizes and awesome things to come from Surface,” was the answer of Panos Panay's, Microsoft VP responsible for the company’s Surface tablets, when asked about the details of the rumored Microsoft Surface Mini, according to Geekwire.com.
  https://www.svetvzpominek.cz/budesonide-bodybuilding-9c39.pdf budesonide bodybuilding
  With its H-share listing still down nearly 36 percent on theyear, Shenhua is currently trading at 7.1 times forward 12-monthearnings, a 44 percent discount to its historical median,according to Thomson Reuters StarMine.
  https://www.kisjmk.cz/eyeforpharma-patient-summit-europe-2284.pdf zldkagyl kapszula naturpharma 60x "Now that Mattrick is on board, the negative financial news and gaming metrics continue, but for anyone to expect things to change in less than 60 days would just be foolish," says Digital World Research analyst P.J. McNealy.

  Report
 • Victor - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  We'd like to invite you for an interview https://www.blacktheatresrnec.cz/imipramine-hcl-25mg-tablets-a0f5.pdf#yours tofranil pregnancy category Addressing the housing benefit proposal, he added: "A young person who's out of work is given an advantage over a young person who's in work when it comes to moving away from their parents because of housing benefit.
  http://www.sunabi.com/viagra-sau-cialis-forum-7800.pdf componentes quimicos do viagra You have a right to think he really is a victim. And I have the right to think that the most amazing thing about those pictures we saw this week of Alex Rodriguez shaking hands with his “supporters” is that none of them counted their fingers after he shook hands with them.
  https://www.mpu.sk/rivotrilcom-8a46.pdf anabolicseshop.com
  Focus was squarely on a testimony to U.S. congress later by Fed Chairman Ben Bernanke. He is expected to use the appearance to calm market worries about life without the central bank's $85-billion-a-month bond-buying program.
  https://www.okdom.sk/diccionariomediconet-2fbc.pdf http://www.diccionariomedico.net/diccionario-terminos He said the Scottish Government’s repeated insistence that they had no record of when Mr Salmond paid back the money was “simply a human error on my part, which is regrettable”.
  http://www.robanoko.com/sominex-reddit-b12b.pdf sominex reddit
  The collapse of RBS, once a small Scottish retail bank whoseaggressive expansion brought it to its knees as the creditcrisis raged, was averted only by a 45 billion pound taxpayerbailout and billions more spent in state-backed loans. The bankis 81 percent state-owned.

  Report
 • Brianna - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  The United States https://www.blacktheatresrnec.cz/wwwbenadrylcom-recall-a0f5.pdf#knees http://www.benadryl.com recall Cells in the brain, probably the glial cells which keep nerve cells alive, shrink during sleep. This increases the size of the interstitial space, the gaps between brain tissue, allowing more fluid to be pumped in and wash the toxins away.
  https://www.jolana.cz/riverside-pharmacy-roseville-ca-hours-0262.pdf#combat fairview riverside pharmacy phone number The Journal quoted one of its sources as saying that Cerberus aims to sign a confidentiality agreement with BlackBerry that would give it access to private financial information, but that it might in the end not bid.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/generique-esomeprazole-3528.pdf#confusion omeprazole price at walmart But Kirilenko, who played overseas during the 2011-12 lockout season, found a better offer from the Timberwolves last summer and then proceeded to prove he’s still a top NBA talent – averaging 12.4 points and 5.7 rebounds while shooting 51%. It was his best season since 2005-06 with Utah.
  https://www.serpsmart.com/how-much-does-amoxicillin-cost-at-walmart-fc2f.pdf amoxicillin rx 500 Charlie O'Shea, a senior analyst at ratings agency Moody's, sees the electronics giant more than holding its own this holiday season. He says the launch of new gaming systems, Best Buy's promise to match rivals' prices and its decision to let key vendors run their own boutiques in its stores are helping sales.
  http://xplor.hk/beautyandhealthcoin-d392.pdf#exploration hospitalpulmed.bg "It would be nice if we could get a feeling that the board of directors is acting for all shareholders, because there is a feeling, I think, that we are dealing with a little bit of a fiefdom," said Caesar Bryan, a portfolio manager at Gabelli, which owns some 2.9 million shares in Barrick Gold. "The whole corporate governance and board situation is a little disconcerting."

  Report
 • Winston - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  It's a bad line https://www.svetvzpominek.cz/walnut-hill-pharmacy-petersburg-virginia-9c39.pdf walnut hill pharmacy va But a detailed evaluation of the 60,000-piece collection is part of a broad review of city assets, including its water and sewage department, Coleman A. Young International Airport and the Detroit-Windsor Tunnel, he said.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/active-naturals-thyroid-health-formula-3528.pdf#accomplished prescription diety/d feline thyroid health “You continue to support him, to point out the issues, to try to understand how it happened so it doesn’t happen again,” he said. “You coach him, just like you coach anybody who’s had some issues. He’s trying as hard as he can to stay away from interceptions, but you’re not going to go back to not throwing the football. He’s been too successful for so many years throwing the football.”
  http://xplor.hk/range-powermax-185-boiler-user-manual-d392.pdf#leash wiertarko-wkrtarka powermaxx bs quick basic SAC already let go about a dozen marketing and sales staff as it became clear the fund would not be attracting outside capital while it defends itself against government charges. But so far there has been no mass exodus of investment staff.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/where-to-get-trylo-fire-in-australia-a0f5.pdf#firmly original trylo fire pills Protein intake is very important for kids to help keep their immune system strong and healthy. It also plays a key role for building and repairing muscles and helps them grow – kids really like this one! In addition, protein acts a structural component of cells and tissues including hair, nails and skin. Without protein, these cells and tissues are not able to function properly. Protein also provides energy in the form of calories. In other words, it will help them optimize their energy levels to play their favorite sports.
  https://www.jolana.cz/crescentcarehealthorgpatienthub-0262.pdf crescentcarehealth.org
  New Delhi has sought to engage Pakistan's civilian leadership and support its peace initiatives while demanding that Pakistan's powerful military cut ties to militant groups that have carried out attacks in India, including the 2008 Mumbai assaults which killed 166 people and which India blamed on Pakistan-based gunmen.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Clipul zilei

Go to top