fbpx
 
VIDEO. Momentul în care Palada îl ia la bătaie pe Goțiu

VIDEO. Momentul în care Palada îl ia la bătaie pe Goțiu


Postul B1 a difuzat, aseară, imaginile în care vicepreședintelui Senatului, Mihai Goțiu, este agresat de Mirel Palada, chiar în studioul televiziunii.

 

Secvenţele au fost surprinse de trei camere diferite, iar după vizionarea lor se poate observa clar intenţia lui Palada de a se „răfui" cu Goţiu.

 

În primul video se poate vedea explicit încăierarea dintre Palada şi Goţiu, în al doilea material video se poate observa reacţia oamenilor din platoul B1 TV, iar al treilea material video redă reacţia Nadiei Ciurlin.

 

 

 

 

Imaginile cu bătaia administrată de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta vicepreşedintelui Senatului au ajuns vineri şi pe masa anchetatorilor, după au fost solicitate în mod oficial de poliţişti. Cererea polițiștilor vine după ce Mihai Goţiu a făcut plângere penală împotriva lui Palada.

 

Incidentul a avut loc miercuri în pauza publicitară, după ce în prima parte a emisiunii cei doi s-au contrat puternic pe diverse teme. Mirel Palada, supărat că Mihai Goțiu i-a zis în emisiune că are un comportament „nesimțit" pentru că îl tot întrerupe, nu i-a mai păsat de nimic și a sărit la bătaie.

 

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, a spus Mihai Goțiu.

 

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu... Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a adăugat senatorul.

 

(Sursa: b1.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: