Miercuri, 16 01 2019
Culmea absurdului în enclava Tg. Frumos: primarul și secretarul CL trebuie să se suspende unul pe altul

Culmea absurdului în enclava Tg. Frumos: primarul și secretarul CL trebuie să se suspende unul pe altul

Felicia Spulber, trimisă în judecată pentru că nu și-a concediat șeful. O va concedia el? Primarul condamnat în 2016 stătea în pixul secretarei CL. Pentru că refuza să-i semneze revocarea, Parchetul a trimis-o în judecată pentru abuz în serviciu. Acum, primarul trebuie să o suspende, la rândul lui, conform legii. Dacă nu o face, ar urma un nou dosar penal și un caz perfect de stat în stat.

 

Blocajul instituțional de la Primăria Târgu Frumos devine unic în România. Primarul condamnat definitiv trebuia suspendat din funcție și să elibereze locul. Dar secretarul Consiliului Local, Felicia Spulber a refuzat, de mai bine de-un an, să emită referatul de revocare a șefului său, Ionel Vatamanu.

Acum, Felicia Spulber a fost trimisă în judecată de Parchet pentru abuz în serviciu, tocmai pentru că refuză să semneze actul. Stupoare: primarul nesuspendat trebuie să o suspende, la rândul său, pe secretara Consiliului Local. Practic, amândoi depind unul de altul și blochează totul. Țara lui Papură vodă.

Angajatorul decide

Fostul prefect Marian Grigoraș a făcut plângerea penală împotriva Feliciei Spulber, pentru că altă cale de-a pune capăt anarhiei administrative de la Târgu Frumos nu exista. Pe 26 februarie, adică în urmă două săptămâni, Parchetul a înaintat dosarul la Judecătoria Pașcani, cu acuzația de abuz în serviciu.

Informația a ajuns marți, 13 martie, și la Prefectura Iași. Prefectul Marian Șerbescu a spus că se lucrează la redactarea ordinului prin care primarul Ionel Vatamanu trebuie să o suspende din funcție pe Felicia Spulber, conform Legii funcționarului public. Ne-am zăpăcit: primarul nesuspendat trebuie să o suspende pe cea care l-a apărat. Șansele sunt zero: secretarul CL depinde de angajatorul său, Primăria Târgu Frumos, stat în stat. „Angajatorul trebuie să ia măsura, conform legii. Până în 2006, secretarii de consilii erau subordonați direct Prefecturilor, când exista și funcția de secretar general al Prefecturii, care a fost desființată. Noi urmăm calea legală, vedem ce va urma”, explică Marian Șerbescu.

Ionel Vatamanu și Felicia Spulber își țin spatele unul altuia, sfidând de doi ani sentința instanței, Prefectura, Parchetul

 

Spulber pleacă de tot din Primărie

Întrebat dacă soluția rămâne o nouă plângere penală, de data aceasta împotriva primarului, care are deja o condamnare, prefectul de Iași s-a abținut de la comentarii: „Nu pot anticipa. Suntem într-un blocaj”. Șerbescu punctează însă că există o propunere în noul cod al funcționarului public, aflat în proiect la Parlament, ca actualii secretari CL să revină în subordinea Prefecturilor. Funcția de prefect poate fi intruzivă pentru autonomia locală dar poate debloca genul de situații cum este cea de la Târgu Frumos, un fel de enclavă în statul de drept.

Refuzul Feliciei Spulber de a se conforma devine sinucigaș din punct de vedere profesional, pentru că ordinul prefectului prevede suspendarea sa, pe perioada procesului, din funcția de jurist al Primăriei Târgu Frumos, aceasta nefiind angajată cu concurs pe postul de secretar CL, ci prin împuternicire. „Normal, își pierde locul de muncă și, implicit, și funcția de secretar al Consiliului Local”, conchide prefectul Șerbescu.

 

Doi oameni care sfidează tot

Sunat în cursul după-amiezii, primarul Ionel Vatamanu a închis repede telefonul. A spus că nu știe de trimiterea în judecată a Feliciei Spulber: „N-am primit nimic”. I s-a spus că Prefectura redactează adresa prin care aceasta să fie suspendată și a răspuns: „Nu știu, aștept, la revedere”.

Felicia Spulber a jucat o scenă de grădiniță. Apelată telefonic, a ascultat întrebarea legată de trimiterea sa în judecată, apoi a spus de trei ori „Alo…, nu vă aud” și a închis. La următoarele apeluri și la SMS-ul cu întrebări trimis de REPORTER DE IAȘI nu a mai răspuns.

Autonomia locală bate acoperirea Orange.

Vatamanu e genul care își parchează Merțanul la vedere, în fața Primăriei 

 

De ce a fost condamnat Vatamanu

Primarul Ionel Vatamanu (PSD) a fost condamnat definitiv, în octombrie 2016, la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese în formă continuată. În 2011, firma Țac-Țac, a lui Vatamanu, concesionase un teren în centrul orașului Târgu Frumos. S-a extins cu o clădire peste suprafața concesionată.

În 2012, după ce ajunsese primar, l-a împuternicit pe viceprimar să vândă terenul concesionat către firma Țac-Țac.

 

Și viceprimarul a fost demis luna trecută

La Târgu Frumos toți edilii sunt în conflict cu legea. Viceprimarul Vasile Sarafinceanu a fost înlocuit din funcție chiar în urmă cu o lună, fiind găsit incompatibil de ANI, după o plângere depusă împotriva sa în 2012.

Discursul său de adio din Consiliul Local este antologic: „Iar pentru problemele cetățenilor, m-am autoevaluat si pot spune că circa 90% dintre ele le-am rezolvat fără a trece de domnul primar. Dimpotrivă, m-am consultat cu domnul primar".

 

Fiul lui Vatamanu îl urmează

La Târgu Frumos e dinastie. Din 2016, consilier local PSD este și fiul primarului, Ionuț Vatamanu. După nume, cei doi pot fi foarte greu deosebiți, în perspectiva buletinelor de vot de la viitoarele alegeri electorale.

Vatamanu jr., în croazieră cu soția

 

Precedentul de la Botoșani

Un precedent privind suspendarea secretarului Consiliului Local există la municipiul Botoșani, și cazul este la fel de hilar. Primarul Cătălin Flutur (PNL) l-a revocat pe juristul Ioan Apostu, după ce DNA a comunicat trimiterea acestuia în judecată. Problema este că însuși primarul Flutur este trimis în judecată în același dosar, abuz în serviciu în legătură cu afacerea Uvertura Mall. Primarul rămâne însă în funcție, fiind ales, nu funcționar public.

 

Citește și Vatamanu, un an în ilegalitate: primarul și secretara, mai tari ca Poliția, Parchetul, Prefectura și tot Guvernul

 

Spulber, alt dosar penal pe cap

Felicia Spulber este cercetată și pentru ucidere din culpă în urma unui accident din 2015. Familia victimei, o bătrână din Cotnari care a murit în urma tragicului eveniment, acuză Parchetul Hârlău de tergiversarea acestui dosar, fapte descrise, în 2017, de REPORTER DE IAȘI. Martorii o acuză pe Felicia Spulber că a condus cu viteză excesivă pe raza comunei, pierzând controlul volanului și izbindu-se într-un stâlp, care s-a rupt și a căzut peste bătrâna aflată la fața locului.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

4375 comments

 • Goodboy - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'm not sure https://www.serpsmart.com/syndal-pharmacy-glen-waverley-victoria-fc2f.pdf syndal pharmacy glen waverley victoria The utility has struggled to collect bills from ailingpublic companies, including from Sarajevo's waterworks andsewage company ViK, which was badly damaged during Bosnia's1992-95 war when the capital was under siege.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/long-term-nexium-effects-3528.pdf nexium fda approval date
  "Not only will the ban increase the risks to students’ personal safety at off-campus locations, but their forced migration will result in larger implications regarding the university’s reputation in the community," the letter reads.
  https://expand.disruptive.live/going-from-paxil-to-prozac-9787.pdf#dodge paxil withdrawal symptoms how long does it last During an appointment at Ninewells Hospital in Dundee – for which he turned up 20 minutes late – Jim Dunbar, 57, learned that his abysmal timekeeping is at least in part due to a form of attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD).
  http://www.ultimate.cz/cialis-bez-recepty-katowice-c3e7.pdf cialis siparis ver The sight of David Wright limping off the field in the 10th inning Friday night after hurting his right hamstring while legging out an infield single was a frustrating one for the Mets, especially considering all the events that conspired to lead to that moment.
  https://www.jolana.cz/adusuns-medicare-0262.pdf#adrift health focus pharmacies pty ltd
  New Zealand bounced back in the second race on Saturday,leading the contest by a narrow margin before it was called offfor excessive winds. But a team that had been all but anointedthe new Cup-holder on Friday now has something to prove.

  Report
 • Guillermo - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I've got a part-time job https://www.hrani-rulety.cz/thorazine-medscape-e73a.pdf#departed thorazine medscape
  Koyasan is a case in point. The temple had a loss of about$6.5 million in March, although that was half of what it facedin May last year, said Yasuo Wakita, an official in charge ofaccounting. The derivatives were sold to Koyasan by NomuraSecurities and Daiwa Securities. Both declined to comment.
  http://madisonminiwarehouses.com/caligor-pharmacy-lexington-avenue-manhattan-new-york-ny-d80a.pdf caligor pharmacy in manhattan As police chief of Chongqing, where Bo was Communist Party chief until he was dramatically sacked early last year, Wang Lijun was known as the strong arm of the law, energetically carrying out Bo's crackdown on crime and gangs.
  https://www.nejshopik.cz/medcareinccom-reviews-d774.pdf medcareinc.com/payments
  The news came after sources told Reuters that a timeframeagreed upon between PepsiCo and Peltz to privately address theactivist investor's suggestions for improving shareholderreturns may be closing.
  https://www.svetvzpominek.cz/med-now-pharmacy-boise-id-9c39.pdf#everywhere med now pharmacy nampa id NEW YORK, Sept 26 (Reuters) - U.S. stock index futures roseon Thursday, following five days of losses on the S&P 500 andDow industrials, with investors still focused on budget and debtnegotiations in Washington and the possible impact of an ongoingimpasse on the economy.
  https://www.unesco-ic.cz/montelukast-fara-reteta-1179.pdf precio montelukast 10 mg 30 comprimidos The Democratic leader, who emerged from a half-hour meetingwith Senate Republican leader Mitch McConnell, was asked byreporters whether he would go to the White House armed with aplan to end a 14-day-old partial government shutdown and toraise the limit on government borrowing.

  Report
 • Demetrius - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I have my own business http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/af-formula-coupon-ae41.pdf#arched af formula coupon Tracie Fobes, owner of pennypinchinmom.com, says the popularity of online couponing is due in large part to its convenience. Similar to the benefits of online shopping, finding and using coupons online saves the time and energy of going to a brick-and-mortar store. The availability and relative ease of finding coupons online also makes it easier for people who want to start couponing but may not have the time to search for the best deals in paper ads.
  https://www.tri-pruhy.cz/differin-cream-bestellen-e829.pdf differine sur ordonnance Logan Schafer took Gomez's spot in center field. Chris Johnson took Freeman's spot at first while second baseman Dan Uggla entered the game for Atlanta and Elliott Johnson moved from second to take Johnson's spot at third.
  https://www.tri-pruhy.cz/pharmscript-east-berlin-ct-e829.pdf#privileged pharmscript edison nj
  The problem with China are the structural factors. Their population maxes out in the next year or two(along with their workforce size). In about 15 years, China falls off a demographic cliff. The rule of law in China and the institutions that exist there are absolutely horrible. Very few of the companies actually have much profitability due to the lack of accounting standards. The atmosphere isnt conducive to risk taking as the only businesses that can get funding are those who are well connected. The size of the banking system is very worrying(3-4 times the size of the US banking system relative to GDP) and the previous growth rates in the assets of the banking system could create major issues. Im pretty sure the entire Chinese banking system is insolvent and when push comes to shove, I dont know if the Chinese government will be able to recapitalize it because of the cost of doing so.
  https://www.kisjmk.cz/pictures-of-extenze-results-2284.pdf#point ht extenze review The women, who began scaling the Shard in the early hours of the morning by climbing onto the roof of London Bridge station at its base, unfurled a green flag bearing the words "Save the Arctic" within view of all of Shell's three London offices.
  http://www.ultimate.cz/royal-jelly-benefits-for-cancer-c3e7.pdf#evident royal jelly costar amazon – The March on Washington in 1963 – the occasion for Martin Luther King's famous speech. President John F. Kennedy initially had doubts about whether the event would be peaceful and worried that it might be too provocative. But when the event came off successfully, Kennedy met with the movement's leaders at the White House in a show of solidarity.

  Report
 • Charlotte - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  How long are you planning to stay here? https://www.hcnv.cz/buy-enzyte-canada-3a66.pdf enzyte in canada
  Slight changes in the monochrome landscape would come out in relief. When the ice-mountains would precipitate on to the horizon they would appear as a whisper and disappear as quietly. The horizon was the only spatial marker and it was always on the horizon. We were perpetually at the centre of nothing.
  http://alka-mzdy.cz/perfect-edstorecom-reviews-65cb.pdf perfect-edstore.com Jackson Jr. also was sentenced to three years supervised release and ordered to perform 500 hours of community service. Sandi Jackson was given 12 months supervised release and 200 hours of community service.
  https://www.zonaoptica.pt/order-bupropion-online-4b4a.pdf generic wellbutrin xl mylan I have to disagree with its biggest advantage being the ease of administration. It is an advantage, but being a fast short acting insulin is its biggest advantage. The fast acting, short duration allows for tighter control of glucose levels during and right after meals. This tighter control allowed for lower HgA1C levels and still have fewer or at least (depending on type 1 or 2 DM) the same hypoglycemia events.
  http://www.robanoko.com/how-to-get-best-viagra-results-b12b.pdf#spread kann man viagra in apotheke kaufen “I hit a ball out of bounds and it was just brutal and I decided I was going to prove to myself that that wasn’t how I was going to end this tournament,” he explained. “I decided to go out and just let it go.”
  http://www.sunabi.com/ibuprofen-dosage-for-arthritis-pain-7800.pdf infant ibuprofen dosing chart Putin cast doubt, as many in Russia’s political establishment have in recent days, on whether it was indeed the Assad regime that used chemical weapons, suggesting it would have been "absolutely absurd" for the Syrian strongman to do so when his forces held the upper hand.

  Report
 • Peyton - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  An envelope https://www.okdom.sk/pharmanza-herbal-pvt-ltd-2fbc.pdf pharmanza herbal pvt ltd address
  In 2005, FedEx Corp successfully challenged the IRSover deducting the cost removing aircraft engines for repairs.The U.S. Court of Appeals for the Sixth Circuit affirmed thatFedEx could deduct the engine repair costs and thepackage-delivery company was awarded a $66.5 million tax refund.
  https://www.erininysims.cz/athleticpharmatop-caf4.pdf#flurry athleticpharma.top After an unprecedented release from solitary confinement on Tuesday, Herman Wallace died today at age 71. Wallace had spent more than 40 years in solitary, and was taken into hospice to be treated for terminal liver cancer immediately after his release.
  https://www.erininysims.cz/boltt-customer-care-caf4.pdf#corner bolttech mannings stock Farina, who parlayed his experience as a police officer, a Chicago-accented baritone and straight-talking demeanor into a series of tough-guy roles in Hollywood, died after suffering a blood clot in his lung, his publicist Lori De Waal said.
  https://www.kvetiny.com/fagen-pharmacy-broadway-gary-in-d50a.pdf#gipsy fagen pharmacy valpo fire Isabel Marant has been the cool girl's go-to for years now, with her effortless take on hipster chic. She designed wedged hi-tops and we wore them, she brought back fringing and we bought it, she gave us Navajo styling and we loved it all. Her aesthetic is the epitome of 'didn't try too hard but I still look cooler than you'. And how we want it!
  https://www.blacktheatresrnec.cz/peloton-cycle-review-youtube-a0f5.pdf#marco peloton cycle bike seat Between them, the 14 hospitals have paid £234 million in negligence settlements in the past three years. Many of the cases will date back far longer, as the legal battles often take several years. Tameside and East Lancashire Hospitals NHS Trust have paid out £30 million each to victims of poor care since 2009.

  Report
 • Curt - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Where are you calling from? http://www.robanoko.com/northcote-pharmacy-sw11-6qz-b12b.pdf#feral northcote pharmacy opening times "What happens next may depend on Amazon," said Keith Hylton, a Boston University law professor and antitrust specialist. "If Amazon feels a need to keep driving e-book prices down to maximize Kindle sales, it could put downward pressure on prices overall, and perhaps help Amazon win market share back."
  https://expand.disruptive.live/dermaflash-qvc-9787.pdf dermaflash reviews 2016 And when an elderly Italian crossing guard touched a young Rita inappropriately, her mother made her swear not to tell Vincent. Tearful and confused, Rita found this hugely unfair. “Daddy should do something to him,” she thought, not realising that it was the scale and severity of Vincent’s reaction that her mother feared.
  https://www.amos-ova.cz/pyritinol-reddit-eb83.pdf#puff pyritinol powder uk ** La Scogliera, a company controlled by the founder andchairman of Italian lender Banca IFIS, said on Friday ithad completed the sale of around 11 percent of the bank at 9.1euros per share. Proceeds from the sale are aimed at boostingthe free float of the bank, the company said in a statement.
  http://www.zeebra-online.de/index.php/is-gabapentin-used-for-chronic-back-pain-3528.pdf#spelling neurontin 600 mg at bedtime Plosser said he expects U.S. economic growth to register 2.5percent this year but then pick up steam to 3 percent in 2014,blaming part of this year's weakness on what he described as asignificant drag from tighter fiscal policy in Washington.
  http://rnd.npic.edu.kh/genf20-plus-bad-reviews-4c14.pdf genf20 plus reviews Foreign investors repositioned themselves as net-sellers,but offloading only a modest 3.2 billion won ($2.98 million)worth of local shares, which leaves the possibility the market'snet-buying streak could extend to 21 consecutive sessions.

  Report
 • Kirby - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I read a lot https://www.jolana.cz/alcoholictreatmentsorg-0262.pdf condopharmacy.com Chevedden grew up in Southern California. He attended a Jesuit high school and what is now Loyola Marymount University, and eventually the University of San Francisco, another institution run by the Catholic religious order. He also earned an MBA from Pepperdine in 1984.
  https://www.nejshopik.cz/cialis-20mg-prix-canada-d774.pdf cialis 20mg prix canada Her call for better care follows a recent report by the United Kingdom Lung Cancer Coalition – a coalition of the UK's leading lung cancer experts, senior NHS professionals, charities and healthcare companies – which shows that as many as a third of UK lung cancer patients still do not have their case discussed by a lung cancer multi-disciplinary team.
  https://www.erininysims.cz/zoloft-50mg-to-100mg-caf4.pdf#junk switching from 25mg to 50mg of zoloft Vietnamese diaspora criminal gangs got into the marijuana cultivation business in North America in the 1980s. Having found a niche, they expanded and now also account for much of the business across Europe.
  http://www.ultimate.cz/horizonpharmacom-c3e7.pdf#grasshopper http://www.admedsol.com share price Liu, who used his techniques to disguise the rock band Bon Jovi for the cover of their latest album "What About Now", spends three or four hours to finish a work with a relatively simple background but up to four days when dealing with more complex surroundings.
  http://madisonminiwarehouses.com/optumrx-pharmacy-fax-d80a.pdf costco pharmacy hours santa cruz ca He said once the council is provided a list of project proposals from states and federal agencies, it will release a draft project list for public comments, make whatever changes are necessary and then finalize the list, using it as a basis for awarding money from the trust fund.

  Report
 • Elmer - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'm not sure https://www.unesco-ic.cz/susta-250-1179.pdf susta 250 dosage
  "Its historic comeback against the odds in this race speaks to the character of both Larry and his company. This sends an important message to customers that Larry and Oracle never give up," said FBR Capital Markets analyst Daniel Ives.
  https://www.amos-ova.cz/holland-pharmacy-clacton-on-sea-eb83.pdf walmart holland pharmacy hours el paso tx zaragoza
  The oil tanker train that crashed in Lac-Megantic was partof a tide of expanding rail shipments of crude oil throughoutNorth America as oil output soars in Canada and North Dakota andpipelines run out of space.
  http://mariascakes.com.au/nexium-granules-coupon-8392.pdf#executed nexium price 40mg Investors were relieved when data showed China's economy grew 7.8 percent in the third quarter, its fastest pace this year and in line with expectations, as firmer foreign and domestic demand lifted factory production and retail sales.
  https://expand.disruptive.live/doxycycline-hyclate-vs-monohydrate-for-acne-9787.pdf doxycycline hyclate vs monohydrate That tiny black dress, heels and make-up can make you feel a little more sexy, but the sexiest thing about you doesn't have a color or a shape. You can't touch it, but you sure can feel it ... it's self-confidence.
  https://www.serpsmart.com/wwwkamagra-cialis-erectiepillennl-fc2f.pdf http://www.kamagra-cialis-erectiepillen.nl
  So early, it seems, that no-one has yet put Hester in the frame. When Dashwood bumped into him on Friday, Hester said he was “unaware” of the plan to commit his contribution to the bank to canvas.

  Report
 • Margarito - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  A few months http://www.techguy4u.in/safe-dosage-of-testosterone-cypionate-4cd3.pdf 100 mg testosterone cypionate weekly Bolivia's deputy police chief, General Juan RobertoAlbarracin, told reporters last week that Ormachea was a"deserter" and that his U.S. trip had not been officiallyapproved. (Additional reporting by Zachary Fagenson; Writing by DavidAdams; Editing by Cynthia Osterman)
  https://www.demaster.cz/pharmacie-frorg-forum-c0a4.pdf pharmacie-fr.org forum Fiat SpA has warned Chrysler Group LLC that it isreconsidering the benefits and costs of further expanding itsrelationship with the U.S. automaker because of its concernsover the effects of Chrysler's potential initial publicoffering.
  http://www.sunabi.com/bactrim-and-ciprofloxacin-7800.pdf#specialize ciprofloxacino 500 para infeccion urinaria dosis The device currently costs $300, but some are expecting that initial cost to come down significantly. If Blizzident gets people to maintain their dental health it could be worth the investment – especially for those hoping to avoid a visit to the dentist’s office.
  https://www.kvetiny.com/globopharm-ag-schweiz-d50a.pdf#balmy globopharm ag schweiz The author of the prison memoir "Orange Is the New Black" is relieved that federal prison officials have halted plans to move 1,000 female inmates from Connecticut to a prison far from their families in Alabama, but questions the "rationale" for wanting to send the women far from their homes in the first place.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/best-drugstore-makeup-purchase-a0f5.pdf buy drugs online pharmacy We didn’t. But we did see him on Hell’s Kitchen. But I suppose there was a certain level of skill involved in that reality show. “Yeah, I learnt something. And trust me, I get asked every single year to do stuff like that. The money’s incredible. But I’m a musician, and if I have to [retire] eat fruit on a beach and say, ‘That was a good run,’ then I will.”

  Report
 • Bryon - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Best Site Good Work https://www.serpsmart.com/sildenafil-medscom-review-fc2f.pdf#harassment sildenafil-meds.com review
  The Yankees had their captain back for one day, but rather than being the start of a dramatic story line – parade of stars return, Yanks soar – it was just another cruel twist in a bizarre season of lumps.
  https://expand.disruptive.live/hpi-collagen-coffee-benefits-9787.pdf collagen coffee recipe The immediate focus for the single currency was a flash estimate euro zone second quarter gross domestic product due at0900 GMT, which is expected to show the currency bloc is recovering after six quarters of contraction.
  https://www.jolana.cz/buy-estrace-cream-canada-0262.pdf#fact buy estrace cream canada Ferguson has managed the remarkable trick of being good cop and bad cop simultaneously in this book. He seems to have mellowed but has not. During his press conference at the Institute of Directors on Pall Mall in London yesterday, Ferguson insisted that he was "not settling scores" in his grand tome but simply setting the record straight. If that caused discomfort so be it. With Keane especially it is impossible to avoid the conclusion that Ferguson has been biding his time, sharpening his pen, ever since the Irishman did an interview with The Sunday Times in 2011 when he made a series of critical comments about his former manager.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/schnucks-pharmacy-washington-ave-evansville-in-ae41.pdf schnucks pharmacy vogel road arnold mo
  The People's Bank of China abstained from participating inscheduled open market operations for the third consecutivesession on Thursday morning, resulting in previously issuedmaturing instruments draining 58 billion yuan from the country'sinterbank market.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/what-are-generic-drugs-ae41.pdf compare cost ed drugs The cost-cutting is doing little to bolster morale amongTepco's 37,000 workers - a workforce that has been vilified inJapan. A job at Tepco used to be among the most prestigious andwell-paid in Japan, but staff are now harangued by protesterswith megaphones when they exit the firm's Tokyo headquarters.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Clipul zilei

Go to top