fbpx
 
Record: bătut de 6 agenți GIP Est de două ori în aceeași zi

Record: bătut de 6 agenți GIP Est de două ori în aceeași zi


Din lumea celor care nu cuvântă inteligibil după ce au primit o bătaie de la bodyguarzi. Reprezentanţii societăţii susţin că agenţii de pază ar fi fost atacaţi de ieşean în urma unui incident petrecut anterior, într-un alt loc. Avocatul victimei spune că agresorii l-au bătut cu bastoanele şi cu picioarele, i-au dat cu spray lacrimogen şi că are certificate medicale care dovedesc primirea loviturilor.

 

Marius Ştiufliuc, un ieşean care locuieşte în Anglia, acuză firma GIP Est că 6 angajaţi de-ai săi, agenţi de pază, l-au bătut în aceeaşi zi, în două locuri diferite. A mers la un avocat şi intenţionează să dea în judecată firma. În replică, reprezentanţii societăţii spun că de fapt agenţii firmei au fost la un pas de a fi atacaţi de Ştiufliuc şi au chemat întăriri.

Bătaie la păcănele

Prima agresiune, spune avocatul lui Marius Ştiufliuc, Ionuţ Vasiliu, ar fi avut loc în barul cu jocuri mecanice King Club din zona fostului bazar. „Clientul meu venise în România pentru câteva zile, că a murit tatăl său. Era în bar şi aici au apărut agenţii care l-au dat afară, fără nici un motiv. S-a trezit cu ei alături, l-au jignit, l-au lovit, l-au dat afară. Fără nici un motiv, pur şi simplu s-au luat de el. Ulterior, i-au reproşat că a vorbit urât cu fata de la bar”, explică Vasiliu.

 

FILMUL BĂTĂII: Ştiufliuc îi vede pe agenţi, se îndreaptă spre ei, vine înapoi lovit, apoi se încinge alt conflict 

 

„L-a bătut pe un alt client”

Radu Moisescu, reprezentantul legal al GIP Est, spune că lucrurile au stat altfel: „Marius Ştiufliuc l-a bătut la King Club pe un alt client. Personalul a solicitat intervenţia conform contractului, ambii au fost daţi afară, s-a făcut un proces verbal de intervenţie, părea că lucrurile s-au terminat aşa”.

După altercaţia de la King Club, chiar Marius Ştiufliuc povesteşte că a scăpat cu fuga: „După ce m-au lovit cu picioarele, în special unul foarte agresiv despre care am aflat că îl cheamă Remus Ganea, mi-au dat cu spray în ochi şi am fugit. M-am refugiat la un alt bar din zona Gării Nicolina, unde încercam să scap de efectele spray-ului lacrimogen”.

 

Aşa arată Ştiufliuc după coliziunea cu agenţii GIP Est

 

Continuarea, alte controverse

Câteva ore mai târziu, Marius Ştiufliuc era încă pe terasa celuilalt bar din zona Gării Nicolina. La un chioşc din apropiere a oprit o maşină a GIP Est şi din ea au coborât chiar agenţii de pază care-l scoseseră din King Club.

Şi aici, ambele părţi implicate au versiuni diferite. „S-a ridicat de la masă, se vede pe filmare că s-a dus singur spre chioşc, îi văzuse pe agenţi şi voia să ştie ce au avut cu el. Este mai mare, aşa, pare un tip rău, este tatuat, dar este foarte potolit de fapt. La chioşc, a fost din nou agresat de agenţi. L-au jignit, l-au lovit, ba au chemat şi patru colegi în ajutor, în total erau 6. L-au bătut, au ajuns în învălmăşeală chiar pe terasa barului de unde ieşise el. Se vede că nu ripostează, doar se apără. I-au dat cu spray în ochi, are urme de lovituri de picior şi de bastoane”, susţine avocatul Ionuţ Vasiliu.

„La terasa celui de-al doilea bar fiind, Marius Ştiufliuc a văzut că la un chioşc a oprit o maşină de la GIP Est. A mai luat trei tipi cu el, să-i bată pe agenţi. Cel care rămăsese în maşină a observat şi a cerut ajutorul unor colegi şi al Poliţiei. În ajutorul celor doi agenţi au venit alte două echipaje şi Poliţia”, explică, în replică, Radu Moisescu.

 

Principalul acuzat, Remus Ganea, fotografiat în timpul incidentelor

 

Se dau în judecată unii pe ceilalţi

Marius Ştiufliuc dă în judecată firma GIP Est, considerând că a fost agresat. „Are certificat medico-legal, a fost în spital, şi acum mai are probleme din cauza loviturilor. În special unul de la GIP Est, Remus Ganea, a fost extrem de agresiv, are fotografii cu el. L-a lovit cu bastonul de mai multe ori. Facem plângere pentru loviri şi alte violenţe”, declară Ionuţ Vasilescu.

Şi firma GIP Est se consideră îndreptăţită să-l dea în judecată pe Marius Ştiufliuc. „Îl vom da în judecată pentru loviri, a sărit la agenţii de pază, există dovezi în acest sens”, afirmă Radu Moisescu.


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: