fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 14 Decembrie 2016

Janice Joostema, o tânără în vârsta de 21 de ani, e una dintre poveștile de succes de pe Instagram.


Publicat in Media

Pe Twitter a început să circule imagini care prezintă un protest inedit. Pe hastagul #PutOutYourGrannyPanties sunt postate fotografii cu diferite piese de lenjerie intimă agățate la ferestre sau pe garduri.


Publicat in Media
România a ratat şansa calificării în semifinalele Campionatului European de handbal feminin după ce a pierdut meciul cu Danemarca, scor 21-17, în Grupa Principală II.

 

Fetele noastre au avut o evoluţie mult sub aşteptări şi se opresc din drumul spre medalie, deşi puteau merge în semifinale chiar şi cu un egal.


Publicat in Alte Sporturi
Modelul Dacia Duster cu numărul un milion, produs la fabrica din Mioveni (judeţul Argeş), şi-a găsit, miercuri, posesor din România, a anunţat constructorul auto.

Publicat in Auto
Adolescenţii trăiesc în universul virtual. Pe Twitter postează cu entuziasm şi curaj despre viaţa lor de zi cu zi. O retrospectivă a postărilor virale îţi arată ce face generaţia vremurilor digitale, urbanii, copii cu imaginaţie vie,cu smartphone şi căşti pe urechi.Te-ai întrebat cum percep ei lumea?

 


Publicat in Familie
Fotografii ciudate înfăţişând un nor de formă sferică, neobişnuită, au fost postate pe reţelele sociale la sfârşitul săptămânii trecute.

Publicat in Naturism
La doar câteva zile după alegeri, soţul vicepreşedintei USR Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a lansat o serie de acuzaţii halucinante la adresa şefului de campanie al partidului, Matei Păun. Scandalul a explodat rapid în spaţiul public şi a determinat intervenţia lui Nicuşor Dan, care l-a disculpat pe Păun.

 

Soţul cunoscutei Clotilde Armand de la Uniunea Salvaţi România, matematicianul Sergiu Moroianu, un vechi susţinător al lui Nicuşor Dan şi membru în comisia de arbitraj a partidului, a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa şefului de campanie Matei Păun, pe care îl acuză că a afectat grav şansele de succes ale formaţiunii la alegerile parlamentare.

 


Publicat in Parlament
Pompierul erou care săptămâna trecută a emoționat o întreagă țară după ce a salvat un câine din flăcările care au cuprins un apartament, făcându-i respirație gură la gură și aplicând tehnici de resuscitare, a postat pe Facebook în urmă cu câteva ore că patrupedul a decedat.

Publicat in Social
Apar tot mai multe incertitudini în ce priveşte învestirea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

 


Publicat in Panorama
O profesoară de limba română din judeţul Vaslui a fost atacată în plină stradă şi lovită cu o ţeavă de calorifer peste picioare de un elev de clasa a VI-a, care primise nota 4 la teză.

 

Cazul s-a înregistrat în localitatea vasluiană Todireşti, luni seara, în apropierea şcolii situate în centrul comunei, în jurul orei 18.45.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2016 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31