fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 02 Ianuarie 2017

Atacul armat comis în noaptea de Revelion într-un club din Istanbul a fost revendicat luni de gruparea jihadistă Statul Islamic, informează Reuters.

Publicat in Panorama
Mbah Gotho este cel mai bătrân om din lume. Indonezianul și-a sărbătorit pe 31 decembrie cea de 146-a aniversare. Bărbatul spune că răbdarea este cheia unei vieţi lungi, relatează The Independent.

 


Publicat in Familie
O clinică de fertilitate din Olanda a deschis o anchetă după ce a descoperit că este posibil ca ovulele a 26 de femei să fi fost fertilizate cu sperma aceluiași bărbat. Jumătate din aceste femei fie au născut, fie sunt însărcinate, relatează The Guardian.

 

Centrul Medical Universitar din Utrecht a transmis că a lansat o investigație și că a avut loc o „eroare de procedură” între jumătatea lunii aprilie 2015 și jumătatea lunii 2016 în timpul fertilizării in-vitro. Clinica a precizat că sperma unui bărbat a ajuns lângă ovulele a 26 de femei.

 


Publicat in Sanatate
Simbolul Hollywood-ului a fost vandalizat de Anul Nou, fiind transformat în „Hollyweed”.

 


Publicat in Media
Patru persoane au ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași în primele două zile ale anului, cu răni provocate de petarde.

 


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Patru persoane au ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași în primele două zile ale anului, cu răni provocate de petarde.

 


Publicat in Sanatate
Vremea va deveni mai geroasă spre finalul acestei săptămâni, potrivit prognozei meteo pe două săptămâni a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). De asemenea, probabilitatea de precipitații va fi ridicată în toate regiunile țării de miercuri până vineri, la fel ca și în perioada 7-15 ianuarie.

 


Publicat in Vremea
Luni, 02 Ianuarie 2017 18:07

Miniștrii noului Guvern Grindeanu. SURSE

PSD şi ALDE au intrat în linie dreaptă cu formarea guvernului Grindeanu după ce social democratul a fost nominalizat premier. Surse din cadrul PSD au oferit deja câteva indicii cu privire la miniştrii care se vor regăsi în următorul executiv.

 


Publicat in Guvern
Accident rutier mortal în localitatea ieșeană Mogoșești, luni, în jurul orei 15.00. Polițiștii rutieri au fost sesizați în legătură cu un accident rutier, soldat cu victime omenești, care a avut loc în afara localității ieșene.

 


Publicat in Social
La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizați în legătură cu un accident rutier fără victime, iar unul dintre șoferi s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2