fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 08 Ianuarie 2017

Președintele Senatului se află în această perioadă în vacanță. Și unde putea să își petreacă vacanța binemeritată, după ce a reușit să își bage partidul în Parlament, decât în Dubai.

 


Publicat in Parlament
Vremea rea afectează cursele feroviare şi duminică. CFR Călători a decis să anuleze, până la această oră, 95 de trenuri (92 pentru duminică și 3 pentru luni), însă precizează că se circulă pe toate magistralele feroviare.

 


Publicat in Companii
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, duminică după-amiază, din cauza zăpezii și a viscolului, sunt închise două tronsoane de autostradă și 11 tronsoane de drumuri naționale, citeaza News.ro.

 

Duminică, la ora 15.45, erau închise două tronsoane de autostradă și 11 tronsoane de drumuri naționale (pe 13 segmente), astfel:

 


Publicat in Social
Dezamăgită de rezultatele alegerilor, actrița Oana Pellea și-a anunțat, prin intermediul unui mesaj, retragerea „într-un ținut imaginar, un ținut guvernat de bun simț, cinste, educație, cultură”.

 


Publicat in Media
O tânără din comuna ieşeană Ţibăneşti a născut, în urmă duminică după-amiază, în sediul centrului local pentru serviciul de ambulanţă din localitate.

 


Publicat in Sanatate
Atac terorist în Ierusalim, unde patru oameni au fost ucişi de şoferul unui camion, care a intrat intenţionat în mulţime.

 


Publicat in Eveniment
Mai multe trenuri pe regionalele Galați și Iași sunt anulate din cauza vremii nefavorabile.

Publicat in Moldova
Vremea rea prelungește vacanța elevilor în mai multe județe din țară. Elevii vor sta acasă luni şi marţi, după ce reprezentanţii inspectoratelor şcolare au decis să închidă toate şcolile şi grădiniţele din cauza drumurilor blocate de zăpezi, dar şi a gerului.

 


Publicat in Educatie
„Astăzi, 8 ianuarie a.c., polițiștii ieșeni au ținut un moment de reculegere în memoria colegului nostru, subinspector de poliţie (post mortem) NISTOR GHEORGHE, șef al Postului de Poliție Vișeu de Jos- din cadrul I.P.J. Maramureș, plecat dintre noi prematur, la doar 48 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Iași.

 


Publicat in Social
O femeie de 43 de ani a fost găsită moartă în zăpadă, duminică, în faţa porţii locuinţei sale din localitatea vasluiană Pribești. Reprezentanţi Serviciului de Ambulanţă spun că, cel mai probabil, victima a căzut şi nu s-a mai putut ridica, fiind cunoscută drept consumatoare de alcool, transmite Agerpres.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31