fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 18 Aprilie 2017

Fostul șef al ANAF, ieșeanul Gelu Diaconu, a publicat o analiză dură privind Impozitul pe venitul global pe gospodărie promovat de liderul PSD Liviu Dragnea și Guvernul Grindeanu.

 

În analiza sa, Diaconu vine cu 13 explicații care demonstrează că impozitul pe venitul global pe gospodărie „nu este altceva decât fie o fumigenă propagandistică, fie ideea unui politruc desprins de realitatea administrării fiscale din țara noastră. Altfel spus, cred că această idee, care nu va fi aplicată, este vehiculată de trompetele PSD fie pentru manipularea electoratului captiv asistențial, fie din cel mai pur habarnism populist”.

 


Publicat in Fiscalitate
Poliția Română va mobiliza 1.700 de polițiști rutieri pe arterele de circulație din zonele vizate de vremea rea, în timp ce 2.000 de pompieri sunt, de asemenea, pregătiți să intervină în contextul condițiilor meteorologice grele anunțate de experții ANM.

 

Totodată, 300 de jandarmi sunt pregătiți să acționeze zilnic, pentru a acorda sprijin persoanelor aflate în dificultate sau pentru a interveni în orice situație ce necesită o intervenție rapidă de salvare/evacuare.

 


Publicat in Guvern
Cinci mii de dansatori Bharatanatyam din oraşul Chennai, din sudul Indiei, au susţinut un spectacol pe 14 aprilie a.c. Aceştia au intrat în Cartea recordurilor (Guinness World Record) pentru dansul Bharatanatyam executat cu cel mai mare număr de dansatori, relatează NTDTV. Elevi şi artişti din întreaga ţară au participat la acest eveniment organizat la Universitatea Vel, situată în Pallavaram, o suburbie a oraşului Chennai. Dansatorii au susţinut momentul artistic timp de 26 de minute, conform rapoartelor media.

 

Un membru al juriului care a examinat evenimentul l-a declarat ca fiind cel mai amplu dans Bharatnatyam. Grupul precedent care deţinea acest titlu a fost format din 2.100 dansatori Bharatnatyam, iar spectacolul a fost susţinut în oraşul Kolhapur.

 


Publicat in Media
Plantaţiile din Hokkaido au fost distruse de taifunuri, iar acum japonezii plătesc 11 euro pentru un pachet de chipsuri care înainte costa doar doi euro. Cei doi mari producători au oprit vânzările din cauza lipsei cartofilor, iar legile protecţioniste au devenit un obstacol major.

 

Rafturile supermarketurilor sunt aproape goale la raionul de chipsuri; acestea sunt vândute la licitaţii online la preţuri senzaţionale, la peste zece euro, de cel puţin şase ori costul lor obişnuit.

 


Publicat in Media
Premierul Marii Britanii a anunţat intenţia de a organiza alegeri generale anticipate în luna iunie. May a criticat slăbiciunea din sânul Parlamentului britanic.

 

Theresa May şi-a anunţat, marţi, intenţia de a cere organizarea de alegeri anticipate pentru data de 8 iunie.

 


Publicat in Panorama
Un copil în vârstă de şapte ani s-ar fi aruncat de la etajul zece al unui bloc, după ce a încercat să imite un personaj de desene animate.

 

Băiatul a fost lăsat singur acasă de către părinţii săi şi a fost găsit prezentând leziuni grave, pe 15 aprilie, după ce a aterizat pe pământ cu o umbrelă pe care a folosit-o pe post de paraşută, relatează Daily Mail.

 


Publicat in Media
Steve Stephens, bărbatul în vârstă de 37 de ani care s-a filmat în timp ce împuşca mortal un bătrân în vârstă de 74 de ani, care se plimba pe o stradă din Cleveland, SUA, a fost găsit împuşcat mortal, într-o maşină.

 


Publicat in Panorama
Reglare de conturi cu bâte şi cuţite într-o comună din judeţul Iaşi. Un tânăr de 23 de ani a fost târât din curte pe o uliţă din sat de patru indivizi, unde, povestesc vecinii, a şi fost înjunghiat cu sălbăticie.

 

Ţipetele localnicilor i-au speriat pe agresori, astfel că au încercat să fugă cu un taxi. Poliţiştii au reuşit să le dea de urmă, iar unul dintre tineri a fost reţinut pentru tentativa de omor.

 


Publicat in Justitie
Specialiștii Institutului Național de Criminalistică au efectuat o constatare tehnico-științifică în cazul lui Sebastian Ghiță, al cărei rezultat a fost transmis polițiștilor sârbi, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Publicat in Justitie

Dragomir Tomaseschi, fost prefect de Iași și membru PDL, și-a anunțat public, pe Facebook, intrarea în cursa internă pentru şefia filialei municipale a PNL Iaşi.

 


Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 4