fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 01 Mai 2017

În așteptarea promoțiilor, cei de la Black Friday Mania, au realizat un top cu cele mai spectaculoase cozi din România ultimilor câțiva ani. Surprinzător sau nu, ieșenii au oferit cele mai spectaculoase imagini, reușind astfel să se claseze pe prima poziție.

 


Publicat in Media
Un fost ministru israelian al Apărării, intenţionat sau din greşeală, a dezvăluit faptul că Israelul dispune de un canal de comunicare cu o celulă a Statului Islamic ce operează în Înălţimile Golan. Fostul ministru a mai susţinut că militanţii jihadişti şi-au cerut scuze, în cel puţin un caz, pentru atacarea forţelor armate israeliene.

 


Publicat in Panorama
Liderul temutului clan Corduneanu ar fi suferit un preinfarct și ar fi fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare, informează pe surse „Ziarul de Iași”.

 


Publicat in Sanatate
Toţi consumatorii din judeţul Vaslui rămaşi fără energie electrică din cauza ninsorilor au fost realimentaţi după zece zile de intervenţii ale furnizorului de electricitate, anunţă News.ro. Reconectarea celor peste 60.000 de abonaţi rămaşi fără curent s-a făcut treptat, prin intervenţia a peste 350 de electricieni din cinci judeţe, care au remediat aproximativ 2.000 de avarii, scrie Hotnews.ro.

 


Publicat in Moldova
Atunci când Kevin a urcat pe scena concursului America’s Got Talent, jurații îl priveau foarte sceptic pe bărbat. Acest show de excepție este privit de zeci de milioane de oameni în toată lumea iar Kevin arăta așa de parcă trăia împreună cu găinile.

 


Publicat in Media
Elena Catrinel Florescu, fosta şefă de cabinet a fostului ministru Tudor Chiuariu, este acuzată de favorizarea făptuitorului după ce în instanţă şi-a schimbat declaraţia dată la DNA în dosarul retrocedării ilegale a 43.000 de hectare de pădure din judeţul Bacău, dosar în care sunt judecaţi, între alţii, Viorel Hrebenciuc şi fiul acestuia, potrivit news.ro.

 

Audiată ca martor în dosarul retrocedărilor de pădure în care este judecat Viorel Hrebenciuc, Elena Catrinel Florescu a spus că nu îşi mai susţine o declaraţie dată la DNA deoarece atunci când a fost audiată era obosită şi că procurorul i-a pus întrebări privind fostele locuri de muncă.

 


Publicat in Justitie
Prezentatoarea de la Antena 1 Simona Gherghe (39 de ani) s-a căsătorit civil, sâmbătă. Ceremonia a avut loc la Primăria sectorului 3.

 


Publicat in Media
Duminică s-au încheiat,  la Palatul Culturii, Campionatele Mondiale Şcolare de şah. Un rezultat excepţional a obţinut Miruna Daria Lehaci, antrenată de Vasile Manole la CS Politehnica Iaşi, la categoria 13 ani, care a cucerit titlul cu un rezultat de 7,5 puncte în nouă runde.

 


Publicat in Alte Sporturi
Autoritățile britanice au reținut două tinere în vârstă de 18 ani şi o alta de 19 ani, ele fiind bănuite de pregătirea şi instigarea la comiterea de acţiuni teroriste. Fetele se află acum în custodia poliţiei la o secţie din apropierea Londrei, potrivit mediafax.ro.

 


Publicat in Panorama
Economia românească se îndreaptă către o criză acută pe piaţa forţei de muncă, este concluzia unei analize KeysFin, care notează că numărul salariaţilor şi gradul de profesionalizare a înregistrat o scădere în ultimii ani iar numărul de locuri de muncă vacante a ajuns la aproape 60.000 în 2016.

 


Publicat in Joburi
Pagina 1 din 3