fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 18 Mai 2017

Cercetătorii ruşi au descoperit, în timpul unei expediţii pe teritoriul Krasnoyarsk, rămăşiţele unui mamifer necunoscut anterior, numit baidabatyr şi dispărut în urmă cu 20 de milioane de ani.

 

Animalul, descoperit în Siberia de Vest (zona de sud-est) a aparţinut unui ordin de mamifere dispărute, multituberculates, şi este unul dintre cele mai vechi mamifere cunoscute de la jurasicul mijlociu. Rămăşiţele animalului au fost descoperite în vara anului 2015. Cu toate acestea, înainte ca oamenii de ştiinţă să anunţe oficial descoperirea au trebuit să-o descrie şi să publice un articol în Journal of Vertebrate Paleontology.

 


Publicat in Naturism
Triunghiul Bermudelor, o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colţuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico şi Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic, a devenit din nou scena unei tragedii. Un avion mic plecat din Porto Rico cu patru persoane la bord, dintre care doi minori, a dispărut fără urmă luni 15 mai a.c., la ora 14:10 în acest triunghi misterios, relatează Abc News.

 

În cele din urmă, Paza de Coastă a Statelor Unite ale Americii a raportat că au fost găsite resturi ale aeronavei, un bimotor MU-2B, în Bahamas. Potrivit informaţiilor furnizate de autorităţile din insula din Caraibe, aeronava călătorea în partea de est a insulei Eleuthera în momentul în care serviciul de control al traficului aerian din Miami a pierdut contactul cu avionul atât radio cât şi pe radar. “Nu există indicii că au existat condiţii meteorologice nefavorabile“, a declarat purtătorul de cuvânt al Pazei de coastă, Ryan Kelly.

 


Publicat in Panorama
Cutremur, joi seara, în România. Seismul a avut loc în județul Buzău și a avut magnitudinea de 3,1.

 


Publicat in Social
O prosperă afacere cu etnobotanice a fost închisă brusc de procurorii antidrog la Dorohoi. Zeci de suspecţi, martori şi complici au fost aduşi astăzi la Biroul Teritorial Botoşani al DIICOT. Majoritatea celor vizaţi de anchetă au fost aduşi la Botoşani din Dorohoi, de către echipe de mascaţi, ridicaţi de acasă sau direct de pe stradă, informează „Adevărul”.

 


Publicat in Moldova
Președintele CJ Iași, Maricel Popa, a răpuns în această seară, acuzațiilor aduse de conducerea PNL Iași privind situația de la Aeroportul Internațional Iași, „unde majoritatea PSD Iași încearcă, printr-un mod ocult, să își numească camarila în fruntea Aeroportului”.

 


Publicat in Politica Locala
O maşină a intrat în plin în pietoni în piaţa Times Square, din New York. Conform primelor date, încă neoficiale, ar fi cel puțin 10 răniţi.

 


Publicat in Eveniment
Premieră în istoria postdecembristă. E anchetat cazul tânărului disident anticomunist Mugur Călinescu care a murit, în anii 80, la scurt timp după ce a fost interogat de Securitate. Trupul bărbatului a fost deshumat pentru ca anchetatorii să poată afla dacă el a fost otrăvit sau iradiat, aşa cum afirmau părinţii săi.

 


Publicat in Justitie
Pastorul Chijioke, un popular predicator de origine nigeriană, este în centrul unei uriașe controverse.

 


Publicat in Media
Minivacanţă de cinci zile pentru bugetari. Guvernul a aprobat în urma şedinţei de guvern de astăzi ca şi ziua de 2 iunie să fie liberă.

 


Publicat in Guvern
Un bărbat din localitatea Oneşti este obligat să îi plătească unui jandarm daune de 5.000 de lei, după ce l-a jignit în postările de pe Facebook.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 5