fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 02 Iunie 2017

Cântărețul Adrian Ursu din Republica Moldova va lansa o melodie, „Boaba de cafea” prin care vrea să uimească audiența.

Publicat in Media
Un bărbat din Neamț se poate considera cel mai ghinionist om. A fost rănit într-un accident rutier, la câteva minute după ce a fost externat din spital, unde fusese internat tot în urma unui accident.

Publicat in Moldova
Turcia se află în procesul încheierii unui acord cu Rusia pentru achiziţionarea sistemului S-400, într-o încercare de a-şi dezvolta capabilităţile de apărare într-un moment în care Ankara este implicată activ în activităţi antitero pe plan intern şi extern, a declarat un parlamentar turc.

 

Ankara a investit în dezvoltarea unui sistem cuprinzător de apărare aeriană, „acordând o atenţie specială rachetelor cu rază lungă”, a precizat parlamentarul turc Yusuf Beyazit pentru Sputnik. „Aş dori să subliniez faptul că obiectivul nostru este acela de a dezvolta şi extinde capabilităţile de apărare ale Turciei. Livrarea de sisteme antiaeriene şi antirachetă este legată în mod direct de acest obiectiv.”

 


Publicat in Panorama
O bucată de gheaţă de mărimea statului american Delaware este la un pas de a se separa de una dintre cele mai mari banchize ale Antarcticii. Separarea ar putea contribui la destabilizarea banchizei Larsen C.

 

O fisură în banchiza Larsen C a ajuns la 13 km de ocean după ce s-a extins cu 17 km doar în ultima săptămână, au declarat joi mai mulţi savanţi implicaţi în Project MIDAS la Universitatea Swansea din Marea Britanie.

 


Publicat in Naturism
Vineri, 02 Iunie 2017 19:33

Cutremur în Buzău, vineri după-amiaza

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs, vineri după-amiaza, la ora locală 15:59, în județul Buzău, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

 


Publicat in Social
Caz incredibil în orașul Bacău, acolo unde un pieton a fost amendat de Poliția Locală pentru că a traversat prin loc nepermis. Din exces de zel, polițistul local i-a aplicat pietonului și puncte de... penalizare.

 


Publicat in Moldova
Actorul american Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-a sinucis în 2015 în urma unei supradoze de medicamente. Instanța din SUA a dat curs celor două plângeri pentru ucidere din culpă deschise împotriva lui Carrey.

 


Publicat in Vedete
Fotografiile postate de o tânără din Iaşi arată cum medici, asistente sau infirmieri stau pe paturi cu ochii în telefoane. Postarea tinerei  care a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ în garda de 31 mai a făcut înconjorul internetului.

 


Publicat in Sanatate
Autorităţile poloneze au anunţat că au descoperit rămăşiţele a încă două persoane în coşciugul fostului preşedinte Lech Kaczynski, mort într-un accident de avion în Rusia, în 2010, relatează Reuters, citat de News.ro.

 

Sicriele lui Kaczynski şi ale altor 11 dintre cele 96 de victime conţineau rămăşiţe de la mai multe persoane, au anunţat procurorii, după ce au examinat 24 de cadavre în urma accidentului, pe care unii oficiali din partidul de guvernare l-au pus pe seama unei explozii la bord.

 


Publicat in Panorama
Un tânăr de 24 de ani, din localitatea vasluiană Dodeşti, a fost condamnat cu pedeapsă minimă după ce a batjocorit o femeie de 67 de ani. Victima a decedat la câteva luni după viol.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4