fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 21 Iunie 2017

George Clooney, cunoscutul actor american, a vândut pentru un preţ exorbitant brandul Casamigos, pe care îl deţinea împreună cu Rande Gerber, soţul modelului Cindy Crawford. Presa americană scrie că tranzaţia s-a făcut în schimbul a un miliard de dolari.

 


Publicat in Vedete
Procurorii DNA au descins, miercuri, la sediul clubului de fotbal UTA. Arădenii sunt bănuiţi că i-au motivat pe cei de la Foresta Suceava înaintea meciului Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

 


Publicat in Justitie
O femeie aflată în slujba grupării teroriste ISIS, cunoscută după porecla „fălci de crocodil", a rămas fără dantură după ce a fost atacată de un grup de necunoscuți, în locuința ei din orașul Hawija din nordul Irakului. Se presupune că atacul a fost un act de răzbunare, deoarece aceasta mușcase peste 200 de femei pe motiv că au încălcat „legile de supunere” față de grupare.

 


Publicat in Panorama
Demiterea premierului Sorin Grindeanu prin moţiunea de cenzură nu e doar sfârşitul unei aventuri politice periculoase, ci creează condiţiile unei guvernări a cărei principală legitimitate este voinţa preşedintelui PSD, a remarcat tehnocratul Dacian Cioloş.

 

Prin adoptarea moţiunii de azi, PSD şi ALDE au recunoscut oficial, prin vot, că nu au capacitatea să guverneze ţara, a atras atenţia miercuri, pe pagina sa de Facebook, fostul premier Dacian Cioloş.

 


Publicat in Guvern
Aeroportul Internațional Bishop din Flint, statul american Michigan, a fost evacuat, după ce un ofițer de poliție a fost înjunghiat în zona gâtului. Atacaroul a fost arestat, în timp ce polițistul se află în stare critică, relatează The Sun.

 


Publicat in Panorama
Polițiștii constănțeni au reușit să prindă un bărbat de 31 de ani care în urmă cu o lună a pătruns în casa arhierească a arhiepiscopiei Tomisului reușind să sustragă un medalion tip engolpion, în valoare de 4000 de lei.

 


Publicat in Justitie
Ploile torenţiale căzute în această după-amiază şi vântul puternic au produs pagube în judeţul Bacău. Mai multe curţi au fost inundate, iar 5 copaci şi trei stâlpi de medie tensiune au fost doborâţi de rafalele puternice de vânt în municipiul Bacău.

 

Deşi suntem în plină vară, vremea rămâne capricioasă. Miercuri a fost cod galben şi portocaliu de ploi şi descărcări electrice în mai multe judeţe din zona Moldovei.

 


Publicat in Moldova
Peste 200 de studenţi au protestat în fața Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi, din cauza măririi taxei de şcolarizare cu 25%.

 

Studenţii se plâng şi de mizeria din toalete, de furturile din universitate sau de dotarea precară a laboratoarelor.

 


Publicat in Educatie
Cetăţeanul bulgar Evelin Banev, supranumit „regele cocainei din Bulgaria", a fost condamnat definitiv în lipsă, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la zece ani şi şase luni de închisoare pentru trafic de droguri, după ce, în 2012, a introdus în România 51 de kilograme de cocaină în scopul comercializării.

 


Publicat in Justitie
Frunzele de nuc sunt folosite în scop terapeutic, fiind utile în tratarea mai multor afecțiuni.

 


Publicat in Naturism
Pagina 1 din 4