fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 23 Iunie 2017

„Mi-e dor să vorbesc şi să am contacte cu alte persoane, dar nu trebuie să mă îngrijorez de atacurile teroriste”, spune el.

 

Când stresul ajunge la puncte de nesuportat şi problemele se acumulează, câţi dintre noi nu s-au gândit să scape de tot şi de toată lumea! Imaginaţia zboară pentru un anumit timp şi am vrea să fim complet singuri pe o insulă pustie, ca cea a lui Robinson Crusoe spre exemplu. Nu mulţi au dat curs acestei imaginaţii, iar o mare parte dintre cei care au făcut-o au rezistat puţin în paradisurile lor private. Dar sunt cei care efectiv s-au izolat de lume. Un astfel de caz este cel al lui David Glasheen, care a trecut - deja de acum două decenii - de la a fi un magnat de succes la un singuratic şi dă asigurări că trăieşte fericit.

 


Publicat in Naturism
Trei copii şi doi adulţi, care au încercat să-i salveze, au fost electrocutaţi vineri, într-un parc acvatic, în nord-vestul Turciei, relatează BBC News citat de News.ro.

 


Publicat in Eveniment
Cei trei preoţi acuzaţi de DNA că l-ar fi şantajat pe Episcopul Huşilor cu materiale în care acesta ar apărea în ispostaze compromiţătoare alături de un alt bărbat rămân în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de judecătorii Curţii de Apel (CA) Iaşi și este definitivă.

 


Publicat in Moldova
Un grav accident s-a produs pe şoseaua dintre Predeal şi staţiunea Pârâul Rece. Un autocar în care se aflau foarte mulţi copii s-a răsturnat.

 


Publicat in Social
Drăgaica sau Sânzienele au loc anual în data de 24 iunie, zi care coincide cu prăznuirea nașterii Sfântului Ioan Botezătorul. Acestea sunt considerate a fi zâne extrem de frumoase cu puteri supranaturale. Cei care le cinstesc astăzi vor avea parte tot anul de belșug, noroc și sănătate.

 


Publicat in Familie
Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a Iașului a ajuns la final. Ultima formă a documentului a fost aprobată în ședința Consiliului Local de astăzi, 23 iunie.

 

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Iași, document obligatoriu în procesul atragerii fondurilor europene, a fost publicată în data de 15 mai pe site-ul Primăriei, www.primaria-iasi.ro. Întrucât proiectul de plan nu are efecte semnificative asupra mediului, nu a necesitat evaluare de mediu.

 


Publicat in Administratie Locala
Peste 10.000 de ieşeni sunt aşteptaţi în faţa Palatului Culturii sâmbătă, 24 iunie, pentru a îmbrăca ia românească într-o amplă manifestare dedicată celebrării tradiţiilor şi meşteşugurilor populare.

 


Publicat in Evenimente
În urma ploilor însemnate cantitativ și intensificărilor vântului din după amiaza zilei de 23 iunie 2017, în intervalul orar 14.00 – 15.30, când municipiul Iași a fost sub o avertizare meteorologică de Cod Portocaliu, s-au produs mai multe pagube materiale în diferite zone ale orașului.

 


Publicat in Administratie Locala
Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, şi Mihai Fifor, liderul grupului PSD din Senat, sunt propunerile lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier, asta deși liderul PSD anunța miercuri că are patru variante de prim-ministru.

 


Publicat in Guvern
Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț – Biroul Delicte Silvice împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Brateș Neamț, au acţionat pentru depistarea societăţilor care desfășoară operațiuni comerciale cu material lemnos fără respectarea dispozițiilor legale.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4