fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 23 Noiembrie 2019

Anul trecut, principalele cauze de producere a accidentelor rutiere grave au fost  viteza neadaptată la condițiile de drum, traversarea neregulamentară a pietonilor și neacordarea de prioritate pietonilor. Față de anul anterior, numărul accidentelor rutiere grave a scăzut cu 1%, iar cel al persoanelor decedate  cu 4,3%.

Publicat in Social
Un român din Marea Britanie este acuzat că a violat o tânără care se plimba singură pe stradă într-o dimineață.

Publicat in Eveniment
Un număr de 271.371 de români au votat la secţiile organizate în străinătate până sâmbătă, ora 18.00, iar 17.503 sunt votanţi prin corespondenţă, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit BEC. Comparativ, la aceeaşi oră, la primul tur au fost 207.287.

Publicat in Presedintie
Doi pui de urs au fost loviţi mortal de un tren, sâmbătă, în zona podului de pe Valea Gârbea, comuna Lunca de Sus, a informat Biroul de presă al IPJ Harghita.

Publicat in Social
O persoană a ajuns la spital și cinci apartamente au suferit daune importante în urma unei explozii care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bloc din orașul Galați.

Publicat in Moldova
Ministerul Afacerilor de Interne a anunţat că toate comunicaţiile radio din 10 şi 11 august 2018, efectuate prin intermediul sistemului radio „TETRA”, vor fi declasificate.

Publicat in Justitie