fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 09 Noiembrie 2019

Un accident extrem de grav a avut loc sâmbătă seara, în Podu Roș. Doi pietoni care traversau prin loc nepermis au fost loviți de un autoturism Audi care circula regulamentar.

Publicat in Social
În urma testării conducătorilor auto angrenați în transportul buletinelor de vot au fost depistați doi șoferi, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 și respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun reprezentanții poliției.

Publicat in Social
Un cioban care a dispărut, vineri, în timp ce se afla cu oile în zona unei păduri dintre Cucerdea şi Giuluş a fost găsit, sâmbătă, ucis de un urs, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Publicat in Social
Un nou-născut a fost găsit mort în sediul unei firme din Topoloveni, judeţul Argeş. Primele informaţii arată că bebeluşul a fost născut la serviciu de o angajată care mai are 3 copii şi nu l-ar fi vrut pe al patrulea.

Publicat in Social
Peste 207.000 de români au fost prezenţi la urne, în străinătate, până sâmbătă la ora 18,00.

Publicat in Presedintie
Adrian Năstase şi Ion Iliescu ar putea rămâne fără titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Iași, din cauza problemelor cu legea. Un nou regulament al primăriei stabileşte, în premieră, condiţiile în care distincţia poate fi retrasă. Condamnările pentru acte de corupţie sunt principalul motiv, iar fostul premier va fi cel dintâi exclus. Consilierii locali spun că vor propune să i se retragă titlul şi fostului preşedinte Ion Iliescu, judecat pentru crime.

Publicat in Administratie Locala
O judecătoare din Târgu-Mureș a fost găsită, într-o baltă de sânge, lângă mașină. Potrivit oamenilor legii, femeia și-ar fi anunțat soțul că vrea să se sinucidă.

Publicat in Social
Doi copii dispăruţi de şase zile de la o stână din localitatea Sălcioara şi căutaţi, vineri, de pompieri, jandarmi şi poliţişti au fost găsiţi, aceştia fiind în afara oricărui pericol, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Publicat in Moldova