Print this page
Parcul de vis-a-vis de Sala Polivalentă, schimbare radicală de imagine. Ce s-a întâmplat

Parcul de vis-a-vis de Sala Polivalentă, schimbare radicală de imagine. Ce s-a întâmplat

Primăria Municipiului Iași continuă campania de extindere, reabilitare și modernizare a spațiilor verzi. După finalizarea reamenajării parcului din Podu Roș şi a esplanadei Nicolina, ieșenii se pot bucura de o priveliște plăcută și în fața cinematografului Victoria.

 

La reamenajarea parcului de vis-a-vis de Sala Polivalentă s-a avut în vedere înlocuirea vegetaţiei îmbătrânite și toaletarea vegetaţiei existente prin ridicarea coronamentului arborilor pentru pătrunderea luminii necesare bunei dezvoltări a plantelor.

 

 

 

Cu aceeaşi ocazie au fost înlăturați arborii uscaţi şi toaletaţi arborii şi arbuştii existenţi, au fost scoase cioatele şi vegetaţia îmbătrânită, a fost amenajat un sistem de irigare automat pe o suprafaţă de 7.888 metri pătraţi şi au fost aşternute rulouri de gazon pe o suprafaţă de 7.032 metri pătraţi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare

Antibiotice