fbpx
 

Modificări importante în traficul rutier din municipiul Iași. Sensuri unice pe str. Octav Botez, Hlincea și str.la Nicoriță


Săptămâna trecută a avut loc o nouă ședință a Comisiei de Circulației a Municipiului Iași. Pe ordinea de zi au figurat mai multe solicitări ale cetățenilor, instituțiilor sau agenților economici. Toate solicitărilor de săptămâna aceasta au primit aviz favorabil.

 

Astfel, vor fi montate indicatoare „Oprirea interzisă” pe aleea Prof. Gh. Alexa (în dreptul restaurantului Cornelius din complexul Tudor Vladimirescu), pe bulevardul Dimitrie Cantemir la intersecția cu șoseaua Națională, cu bulevardul Nicolae Iorga și cu strada Decebal și pe aleea de legătură dintre strada Fermei, nr. 80 și strada Nicolae Negură. Pe șoseaua Nicolina, la peronul din dreptul intersecției cu bulevardul Poitiers va fi interzisă ocolirea peronului prin partea stângă. Mijloacele de transport în comun vor avea o bandă dedicată de la refugiul anterior până la refugiul din rondul vechi.

 

Pe strada Octav Botez va fi instituit „Sens unic”, mai exact pe sensul de mers dinspre strada Sf. Atanasie către strada Sărărie. De asemenea, indicatorul rutier „Sens unic” de pe strada Hlincea va fi reamplasat la următoarea intersecție față de amplasamentul actual. Același indicator rutier va fi montat pe strada Nicoriță, de la intersecția cu stradela Nicoriță până la intersecția cu strada Baș-Ceauș, pe sensul de mers dinspre strada Vasile Lupu spre strada Tătărași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30