Viceprimarul Radu Botez, nemulțumit de graba cu care Guvernul a adoptat ordonanța de modificare a Codurilor penale

Viceprimarul Radu Botez, nemulțumit de graba cu care Guvernul a adoptat ordonanța de modificare a Codurilor penale

Viceprimarul Iașului, Radu Botez, președinte al organizației municipale ALDE, s-a arătat  „deranjat” de graba cu care ordonanța de modificare a Codurilor penale a fost adoptată de Guvernul Grindeanu.

 

El a declarat,  pentru Radio Iași, că legile importante trebuie adoptate prin consens politic:

„Sunt de părere că a existat o grabă nejustificată în ceea ce priveşte această ordonanţă. Lucrurile ar fi putut să decurgă pe un făgaş normal, în sensul în care ar fi existat un proiect lege ce ar fi urmat să fie dezbătut în Parlament. Oricum în Parlament există o majoritate clară din partea partidelor care se află la guvernare şi sigur lucrurile nu ar mai fi dus la discuţii interminabile. Astfel de legi importante ar trebui să poată fi modificate doar cu o majoritate consistentă şi cu un consens politic.”

 

Referitor la persoanele care protestează, președintele organizației municipale  Iași a ALDE, Radu Botez, susține că acestea ar fi trebuit să-și spună cuvântul la alegerile din decembrie.

„Poate aceşti oameni ar fi trebuit să se gândească mai mult în decembrie ce pot să facă pentru ţară. Ne lovim de fiecare dată de o prezenţă la vot foarte mică, iar mai apoi ne plângem, indiferent că avem sau nu dreptate, că alţii au votat şi au hotărât pentru noi. Poate ar trebui să încercăm să avem o lege prin care persoanele de o anumită vârstă să fie obligate să voteze, dacă nu să plătească o amendă.”


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top