fbpx
 
Șerbescu prefect, Cojocaru favorit ca secretar de stat

Șerbescu prefect, Cojocaru favorit ca secretar de stat


Două schimbări importante se vor produce în aceste zile la Iași. Prefectul Marian Grigoraș va fi înlocuit din funcție cu actualul șef al Cancelariei Prefectului, Marian Șerbescu. Consilierul județean Bogdan Cojocaru are cele mai mari șanse de a deveni secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei.

 

O funcție onorantă

Marian Șerbescu, actualul șef al Cancelariei Prefectului, va deveni, zilele viitoare, prefect al Județului, în locul lui Marian Grigoraș. “Sunt onorat și pregătit să preiau această funcție. Am experiență de 20 de ani în administrație. Am început activitatea la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, ca simplu inspector, apoi am fost coordinator de birou, director adjunct. De 5 ani lucrez în cadrul Prefecturii Iași, ca director de Cancelarie și consilier al Prefectului”, ne-a spus Marian Șerbescu. Acesta susține că numirea sa este atributul exclusiv al Guvernului.

 

Bogdan Cojocaru speră

Consilierul județean PSD Bogdan Cojocaru spune că nu știe încă nimic despre o numire a sa. La vârful PSD, nominalizarea a fost vehiculată în cursul zilei de marți, 7 martie, ca fiind cea mai sigură variantă. Cel mai bun punctaj în viziunea filialei l-a obținut Bogdan Alexa, dar acesta deja este în funcție la ANRSC.

Bogdan Cojocaru (stânga), propus la Ministerul Economiei. Marian Șerbescu, viitor prefect

 

Cojocaru vine din bazinul de resurse al lui Cătălin Ivan, un proscris la ora actuală în PSD, dar tânărul aspirant ar avea totuși binecuvântările lui Maricel Popa și Victorel Lupu, aceștia fiind cei mai influenți lideri din filială, după retrogradarea primarului Mihai Chirica. Bogdan Cojocaru a activat în ultimii ani în colegiul de care răspundea Maricel Popa.

 

„Nu am auzit nimic despre o numire a mea la Ministerul Economiei. Au fost discuții legate de cine ar putea fi oamenii cei mai potriviți dacă va fi nevoie de ei”, a precizat Bogdan Cojocaru. Acesta este absolvent al Liceului Mihai Eminescu și al Universității „Al.I. Cuza”. A lucrat și lucrează în IT. Conform declarației de avere, consilierul județean este salariat al firmei Isys Professional, cu un salariu de aproape 30.000 de lei anul trecut, și are un contract de colaborare în domeniul IT cu o altă firmă, Maguay Impex.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: