Luni, 18 02 2019
Nichita se întoarce. Fostul primar va fi consilierul șefului CJ Iași

Nichita se întoarce. Fostul primar va fi consilierul șefului CJ Iași

Fostul primar Gheorghe Nichita va lucra în cadrul cabinetului preşedintelui Consiliului Judeţean, Maricel Popa, pe un post de consilier personal. El urmează să preia coordonarea proiectului Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID).

 

„Acum vreo două săptămâni, Maricel Popa m-a întrebat dacă de principiu mă interesează un post de consilier, şi am răspuns că da. Proiectul SMID merge greu şi este mult de recuperat la el, dar consider că pot să-l aduc la zi. Voi fi consilierul preşedintelui CJ şi sper într-o relaţie de colaborare onestă. Important este să fie un respect reciproc. Am înţeles că nu este uşor să colaborezi cu Popa. Prima mea grijă va fi însă să-mi spun ferm părerea, pentru că asta trebuie să facă un consilier. Dacă mă ascultă, bine. Dacă nu, văd ce mai fac. Nu e obligatoriu să rămân“, a declarat Nichita pentru „Ziarul de Iași".

 

În 2015, Nichita și-a pierdut funcția după ce a fost reţinut de procurorii DNA în dosarul „Amanta”. Într-un alt dosar, fostul primar este acuzat de luare de mită, întrucât ar fi pretins şi primit 10% din valoarea contractului de 69 milioane lei vizând managementul traficului rutier. Anul trecut, el a candidat pentru un fotoliu de deputat din partea PRU, partid care nu a reușit să treacă pragul electoral.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top