fbpx
 
Ipoteză șocantă: Sabin, victima jocului „Balena albastră”

Ipoteză șocantă: Sabin, victima jocului „Balena albastră”


Ceea ce părea o crimă perfectă, cu sute de suspecţi audiaţi şi fără nici o urmă, pare a fi finalul jocului care a ucis sute de tineri la nivel mondial. Este vorba despre cazul lui Sabin Şerban (17 ani), fiul unui ofiţer SRI, găsit cu o plagă înjunghiată la finalul anului trecut în apartamentul în care locuia.

 

Moartea subită a tânărului din Iaşi, care provenea dintr-o familie bună: tatăl ofiţer SRI, mama – ofiţer vamal, a zguduit întreaga comunitate, la finele anului trecut, speculându-se că acesta ar fi fost ucis din cauza unei vendete pe care tatăl său ar fi avut-o cu diverse persoane din afara sistemului.

 

Acum, la patru luni de anchetă, tot mai multe indicii tind să contureze un scenariu îngrozitor. Şi-anume că Sabin ar fi putut să pice victimă jocului morbid „balena albastră”, într-o perioadă în care în România nu se cunoşteau multe lucruri despre el. Fapt recunoscut inclusiv de către anchetatori. „După noile verificări informatice efectuate, luăm în calcul această ipoteză”, a declarat procurorul Alexandru Pecincu, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. 

 

Potrivit unor surse judiciare, aceste verificări de pe calculatorul lui Sabin s-au efectuat la insistenţa părinţilor, cei care ar fi avut convingerea că băiatul lor ar fi fost determinat să-şi curme viaţa.

 

Citește și Dezvăluiri. Sabin, pasionat de arme şi jocuri violente

 

În plus, pe corpul tânărului s-ar fi găsit şi alte răni, exact cum prevede acest joc ucigaş, ca cei care se înscriu în el să se automutileze.  Procurorii susţin că vor ieşi în scurt timp cu un răspuns oficial în acest caz. Din cauza valului mare de tentative de sinucideri provocate de acest joc, autorităţile din România au declanşat deja campanii de prevenire şi sfătuiesc părinţii să supravegheze activitatea online a copiilor.

 

Sabin Şerban a fost găsit mort de tatăl său, pe 11 noiembrie 2016. Băiatul avea un cuţit înfipt în spate, iar la faţa locului nu au fost identificate probe solide care să contureze ideea unei crime. De aceea, printre ipotezele principale pe care anchetatorii merg în momentul de faţă se numără şi sinuciderea.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30