fbpx
 
Evacuări în serie. Primăria Iași eliberează alte două imobile ocupate abuziv (VIDEO) Foto: Ziarul de Iași

Evacuări în serie. Primăria Iași eliberează alte două imobile ocupate abuziv (VIDEO)


Primăria Iași a reluat seria de evacuări în cazul persoanelor care ocupă abuziv spații de locuit din patrimoniul public. Astăzi, șase persoane au fost scoase dintr-un imobil situat pe str. Cuza Vodă, alte șapte urmând a fi evacuate dintr-o casă din apropierea UMF, pe str. Sf Teodor.

 

Pe Cuza Vodă, Primăria are o sentință civilă încă din aprilie 2015, pronunțată de către Judecătoria Iași. polițiștii locali și un executor judecătoresc au misiunea de a duce la îndeplinire acțiunea de evacuare a chiriașilor ilegali. Cele șase persoane de pe Cuza Vodă au fost deja scoase cu scandal din imobil.

 

Sursa VIDEO: Iași TV Life

 

În cazul evacuării din casa de lângă UMF (de pe str. Sf. Teodor), municipalitatea are o decizie judecătorească încă din februarie 2015.

„Admite acţiunea formulată de reclamantul Municipiul Iasi prin Primar, în contradictoriu cu pârâtii HASAN PETRU, HASAN LACRAMIOARA, HASAN OANA –LUISA, HASAN IONUT, HASAN CIPRIAN, HASAN BOGDANEL-PETRISOR, HASAN ANDREEA- ALINA. Dispune evacuarea pârâtilor din locuinţa situata in Iaşi, str. Sf. Teodor nr. 32. Executorie. Cu apel în 5 zile de la pronuntare, cerere ce se va depune la Judecatoria Iasi. Pronunţată azi, 04.02.2015”, se arată în sentința din 4 februarie 2015, citată de Ziarul de Iași”.

 

Pe Sf. Teodor va fi evacuată o familie care nu a avut niciodată contract de închiriere cu Primăria. În schimb, spun reprezentanții administrației locale familia în cauza este cunoscută pentru faptul că a ocupat ilegal în trecut și alte spații ale municipalității.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30