Duminica, 23 09 2018
Au început lucrările de reparații la „Drumul hoților”

Au început lucrările de reparații la „Drumul hoților”

Cel mai prost drum din Iași, coșmarul tuturor șoferilor, a intrat în reparaţii: plombări acolo unde este asfaltat, şi asfalt acolo unde este piatră. Citadin, societate din subordinea municipalităţii, a intervenit deja, şi va lucra până la sfârşitul săptămânii viitoare pe strada Trei Fântâni (aşa-numitul „Drum al Hoţilor“), care face legătura între şoseaua Bucium, la baza pasajului, cu şoseaua Tomeşti (barieră).

 

„Sunt reparaţii curente pe care le facem, nu este vorba despre un proiect de modernizare. Pe unele porţiuni, acolo unde este piatră concasată, vom turna şi asfalt“, a declarat directorul Citadin, Marius Ionescu, pentru „Ziarul de Iași”.

 

„Drumul Hoţilor“ a făcut obiectul mai multor controverse în anii trecuţi. Municipalitatea a susţinut în mai multe rânduri că nu poate efectua lucrări de modernizare întrucât strada este prinsă în proiectul privind realizarea centurii ocolitoare a Iaşului.

 

Lucrări de modernizare sunt efectuate în aceste zile şi pe bulevardul Primăverii, unde a fost deja decapată o bandă de sens, iar circulaţia este îngreunată. O altă arteră centrală închisă pentru asfaltare este strada Smârdan. Pe această stradă, traficul va fi reluat la mijlocul lunii noiembrie. Lucrări de modernizare sunt programate şi pe şoseaua Bârnova, unde, până la sfârşitul anului, ar trebui turnat asfalt pe o porţiune de 1,5 km, din 2,9 km cât are şoseaua în Iaşi.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top