Sambata, 20 10 2018
Iașul rămâne din nou fără arhitect șef. Interimarul Mustiață, respins pentru a doua oară la proba scrisă

Iașul rămâne din nou fără arhitect șef. Interimarul Mustiață, respins pentru a doua oară la proba scrisă

Funcția de arhitect-șef al Iașului pare a fi blestemată. ANFP este nevoit să organizeze pentru a treia oară concursul, după ce singurul candidat rămas în cursă, Alexandru Mustiață, a picat a doua oară „cu brio” la proba scrisă.

 

Cel de-al doilea candidat înscris, arhitectul Marian Jan Chirița, s-a retras din concurs. La proba scrisă de astăzi actualul arhitect-şef interimar Alexandru Mustiaţă a obținut doar 58,8 puncte, fiind declarat RESPINS de membrii comisiei de la București.

 

 

Anterior, la primul concurs organizat pentru ocuparea postului doar Mustiaţă s-a înscris, dar, a ieșit din examenul ținut la București lăsând foaia goală. A spus că i s-a făcut rău, după ce n-a picat pe subiecte. E singurul înalt funcționar public din Iași care a luat nota 0 la un concurs. Primarul l-a reconfirmat imediat pe postul de arhitect-șef.

 

Citește și Avem echipă, avem valoare: Mustiață, arhitectul-zero al Iașului

 

Epopeea lui Alexandru Mustiață la concursul de la București, organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, este antologică. Obligat să susțină examenul în Capitală, alături de alți candidați care dădeau aceeași probă pentru alte orașe din țară, tânărul interimar de la Primăria Iași a sperat să aibă un noroc imens în a „pica” pe subiecte. După ce-a tras biletul, l-a apucat atacul de panică.

 

Surse apropiate comisiei ANFP au povestit la vremea respectivă pentru REPORTER DE IAȘI că și-a lărgit nodul de la cravată și a venit la prezidiul unde se afla comisia de examinare, cerând să se consemneze că nu s-a prezentat. Între timp, ceilalți candidați din alte orașe se apucaseră de scris la subiecte. Membrii comisiei i-au spus că este imposibil să-l treacă absent, pentru că se făcuse deja prezența și că în procesul-verbal se menționase că i-au fost predate subiectele.

 

Alexandru Mustiață s-a întors în bancă, iar după câteva minute a dat foaia goală și a motivat că i s-a făcut rău și că nu poate susține examenul. A ieșit din sală și s-a întors la Iași. A fost ca și cum nu s-ar fi dus, pentru că, oficial, comisia l-a notat cu 0.

 

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top