Miercuri, 24 10 2018
SFIDĂTOR: Bolobita a jucat "Bătuta” pe PUZ-ul Primăriei la cumătria lui Chirica

SFIDĂTOR: Bolobita a jucat "Bătuta” pe PUZ-ul Primăriei la cumătria lui Chirica

Dezvoltatorul imobiliar Cristinel Bolobiţă profită din plin de neglijenţa şi incompetenţa Primăriei Iaşi. Deşi păşcăneanul a primit aprobare pentru a ridica un bloc cu trei etaje în zona Nicolina, bannerele de la şantier, site-ul proiectului şi un agent de vânzări susţin că acolo va fi un imobil cu şase etaje. Schema îi aduce 500.000 de euro în plus. Pentru una dintre parcele Bolobiţă a plătit 310 euro/mp, Primăria i-a evaluat o alta, din vecinătate, pe care vrea s-o concesioneze, la 200 de euro/mp.Dezvoltatorul a şi împrejmuit terenul Primăriei, deşi licitaţia pentru concesionare va fi pe 15 ianuarie.

Uluitoare acrobaţii ale unui investitor în imobiliare, aflat în primul cerc de influenţă al primarului Mihai Chirica. Pe scurt, Cristinel Bolobiţă, milionar păşcănean, ridică în Nicolina un bloc de locuinţe a cărui înălţime a crescut cu trei etaje în trei luni.

Iniţial, potrivit Planului Urbanistic Zonal (PUZ), blocul urma să aibă trei etaje. Acum, departamentul de marketing al lui Bolobiţă vinde 24 de apartamente dispuse pe 6 niveluri, exceptând parterul şi demisolul care vor fi amenajate ca spaţii comerciale.

În plus, ca să rezolve problema parcărilor, Bolobiţă vrea să concesioneze 449 mp de la Primărie. Deşi licitaţia este programată pe 15 ianuarie, terenul a fost deja împrejmuit.

Despre Bolobiţă se ştie că este pe lista scurtă a investitorilor în imobiliare agreaţi de primarul Mihai Chirica. Oameni din anturajul primarului spun că pășcăneanul a fost, în noiembrie anul trecut, la petrecerea de botez a fiului cel mic al lui Chirica. Deși au fost 600 de oameni la eveniment, dintre care măcar o parte îl cunosc și spun că l-au văzut, Cristinel Bolobiță neagă: „Aş fi vrut eu, dar n-am fost. Nu sunt în relaţii atât de apropiate cu primarul”.

 

Joaca de-a înălţimea

În această afacere imobiliară, două sunt firele importante ale poveştii: regimul de înălţime al blocului, dar şi modalitatea şi preţul la care Bolobiţă vrea să concesioneze 449 mp de la Primărie.

Cronologic, Cristinel Bolobiţă, prin firma sa SC Auto Trans Com SRL, a cumpărat în 2016 două parcele de teren (602 mp şi 195 mp) în Nicolina la nr. 146, peste drum de LIDL.

Pe suprafaţa mare exista deja un PUZ eliberat în 2014, pe numele fostului proprietar, care prevedea că pe terenul respectiv se poate ridica o construcţie cu subsol, parter şi trei etaje (S+P+3E) la o înălţime maximă de 14 metri.

În septembrie 2017, Bolobiţă a obţinut pentru acest teren autorizaţie de construire pentru D+P+M+2E (demisol, parter, mezanin şi două etaje) la o înălţime de 12,22 metri la atic.

Ulterior, în decembrie 2017, adică după cumătria primarului, în actele depuse la Primărie pentru concesionarea unei parcele de teren învecinată, imobilul milionarului păşcănean figura în schiţe cu D+P+M+3E. Adică deja îi crescuse un etaj, fără ca transformarea să fie prevăzută în documentele de profil (autorizaţii de construcţie şi certificate de urbanism) postate de Primărie pe site-ul propriu.

 

Angajata l-a dat de gol

Între momentul obţinerii autorizaţiei de construire (septembrie) şi prezent, Bolobiţă a demarat lucrările. Pe pagina web de prezentare a proiectului se vorbeşte despre 24 de apartamente dispuse pe 6 etaje. Explicită a fost una dintre angajatele care se ocupă cu vânzarea apartamentelor. „Acum am ajuns cu construcţia la parter. Imobilul va avea în total 24 de apartamente, câte patru pe etaj. Va fi +6, cu parterul şi demisolul destinate spaţiilor comerciale”, a spus reprezentanta de vânzări.

Aceasta a mai afirmat că sunt doar apartamente cu una şi două camere, câteva fiind deja contractate. „La apartamentele cu o cameră avansul e de 50%, iar la cele cu două camere de 30%. Metrul pătrat la avans e 1.300 euro, iar la finalizare e 1.350 euro”, a precizat aceasta, adăugând că întregul proiect va fi terminat în octombrie anul acesta.
Cristinel Bolobiţă are propria variantă asupra regimului de înălţime al blocului la care lucrează. „Am auzit şi eu că aş face P+9. Nu ştiu de unde au ieşit discuţiile astea. În Nicolina ridic un bloc D+P+3E”, a explicat investitorul pentru REPORTER DE IAŞI.

Scamatorie de 500.000 euro

În acest caz, calculele sunt simple. Dacă Bolobiţă, aşa cum spune reprezentanta de vânzări, va ridica în final 6 etaje deasupra parterului faţă de trei permise de autorizaţia de construire înseamnă că va face în plus 12 apartamente.

Pe site-ul de prezentare sunt cinci tipuri de apartamente (două cu o cameră şi trei cu două camere) a căror mărime variază între 38 mp şi 60 mp. Aşadar, la o medie de 50 mp/apartament şi la 1.300 de euro/mp preţul de vânzare, rezultă că Bolobiţă va încasa pe cele 12 apartamente 780.000 euro. Dacă admitem că pentru construcţia celor 12 apartamente, Bolobiţă nu va cheltui mai mult de 500 euro/mp (preţ maxim considerat de experţi), rezultă că milionarul va scoate un profit de aproape 500.000 de euro, doar din supraînălţarea cu trei etaje peste cele permise de autorizaţia din septembrie 2017.

 

Teren evaluat în doar 24 de ore

La fel de controversată este şi modalitatea prin care investitorul vrea să concesioneze 449 metri pătraţi de teren de la Primărie, parcelă învecinată cu terenul pe care ridică blocul. Astfel, în iunie 2017, SC Auto Trans Com a solicitat Primăriei vânzarea terenului respectiv. Pe 24 iulie, şefii Primăriei i-au respins vânzarea, dar i-au aprobat concesiunea prin scoaterea la licitaţie. Pentru a stabili valoarea terenului, Primăria a apelat la un evaluator, SC Real Estate Value SRL, cu care a încheiat un contract în august 2017.

Pentru terenul în cauză, dar şi pentru altele, Primăria a emis o notă de comandă în 20 noiembrie anul trecut. Surprinzător, SC Real Estate Value SRL a răspuns prompt, iar a doua zi, pe 21 noiembrie, a trimis raportul de evaluare Primăriei.

 

Valoare stabilită din pix

Promptitudinea în evaluare nu e singura problemă. Ci şi valoarea terenului stabilită de SC Real Estate Value SRL: 200 euro/mp (929,40 lei). Iar pentru întreaga suprafaţă de 449 mp valoarea de 89.800 euro, respectiv 417.290 lei. Aceasta în condiţiile în care, cu câteva luni înainte, Bolobiţă însuşi cumpărase o parcelă de 195 mp cu 310 euro/mp FIX ACOLO. „E adevărat, am cumpărat în zonă şi mai scump, dar şi mai ieftin faţă de evaluare”, a spus investitorul care, în final, a concluzionat că nu e treaba lui cum a calculat evaluatorul.

 

A împrejmuit deja terenul

În al treilea rând, cei 449 mp ai Primăriei pe care Bolobiţă vrea să-i concesioneze la licitaţia publică din 15 ianuarie sunt deja îngrădiţi. „Lucrurile sunt simple.

Avem suprafaţa de teren în proprietatea mea, pe care ridic blocul. Apoi, vine fâşia Primăriei, care este goală, şi apoi alte două fâşii ale unor privaţi pe care le-am închiriat şi pe care am depozitat materialele şi barăcile. Deci, bucata Primăriei este goală, dar, într-adevăr, îngrădită. Dacă vor să vină să dărâme gardul, sunt liberi să o facă. Gardul are rol de protecţie, să nu intre copiii sau animalele”, a declarat Bolobiţă.

 

Scump, dom’le, scump

La licitaţia de pe 15 ianuarie redevenţa valorică a concesiunii va avea o valoare de pornire de 10.000 euro/an, adică de 1,85 euro/mp/lună. Durata concesiunii va fi de 10 ani cu posibilitate de prelungire. „E cam mare valoarea concesiunii. Dar nu am putut să-l cumpăr. Asta e”, s-a plâns Bolobiţă.

Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii Primăriei nu au formulat niciun răspuns, deşi jurnaliştii REPORTER DE IAŞI le-au adresat, încă de vineri, cinci întrebări esenţiale pe această temă. Singurul răspuns a fost comunicarea numărului de înregistrare a cererii, încheierea fiind foarte politicoasă: „Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru soluționarea aspectelor semnalate de dumneavoastră. Cu deosebită prețuire”.

Exemplul lui Bodea
Despre un alt proiect imobiliar de-al lui Cristinel Bolobiţă a făcut referire, în noiembrie 2017, Marius Bodea, deputat PNL. Fără a-l nominaliza pe investitor, Bodea a spus că sunt probleme de legalitate atât în ceea ce priveşte blocul din Adunaţi numărul 25 (zona Smârdan), cât şi în ceea ce priveşte parcarea aferentă imobilului.

Pe strada Adunaţi, nr. 25, s-a votat un PUZ pentru ridicarea unui imobil D+P+7E, conform autorizaţiei de construcţie nr. 493 din 26.05.2015. Acest PUZ nu a fost respectat, dublându-se în realitate, pur şi simplu, suprafaţa locativă. Totodată, investitorul nu a realizat numărul de locuri de parcare prevăzut în autorizaţia de construcţie şi nu a realizat sistemul de parcare Parklift la subsolul blocului, acestea fiind obligaţii pentru a îndeplini numărul de locuri de parcare impus prin HCL nr. 427 din 2007. Dar, poate cel mai grav, pe strada Moldovei nr. 50-52-54 s-a construit, de către investitorul privat, beneficiar al graţiilor administraţiei Chirica, o parcare pentru respectivul imobil, pe un teren care este proprietatea Consiliului Local! Acest lucru s-a făcut fără să existe niciun contract de vânzare-cumpărare, concesiune sau închiriere a acestuia, nicio formă juridică de folosinţă de către privat al acelui teren proprietate publică. Şirul de ilegalităţi, doar în acest caz, a fost acoperit de cei din Primăria Iaşi. Este un caz elocvent, care arată că legea este suspendată când vine vorba de prietenii primarului Chirica din zona de urbanism”, a spus deputatul liberal la sfârşitul lunii noiembrie 2017.

 

Bolobiţă are gânduri mari în Iaşi


Profilul investitorului

Cristinel Bolobiţă (43 de ani) este un om de afaceri păşcănean, asociat unic şi administrator al firmei SC Auto Trans Com SRL. A început ca patron al unui service din Paşcani şi a intrat pe piaţa imobiliară a Iaşului acum patru ani, cu proiectul blocului din strada Adunaţi.

Între timp, a devenit unul dintre cei mai active dezvoltatori imobiliari din Iaşi, una dintre loviturile cele mai recente fiind preluarea unui proiect de pe un teren de 3.400 de metri pătraţi de pe strada Zugravi unde regimul de înălţime permis este de 10 etaje.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

43121 comments

 • Moses - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Lost credit card http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/ist-viagra-in-polen-rezeptfrei-ae41.pdf comprar viagra en espaa foro
  I want you to hear it directly from me, the commander in chief. It undermines what this military stands for, and it undermines what the Marine Corps stands for when sexual assault takes place within our units, he said. Thats why we are going to work together, all of us, to stop these crimes of sexual assault and uphold the honor and the integrity that defines the finest military on earth, and that message is coming all the way from the top.
  https://www.nejshopik.cz/does-isotretinoin-cause-nose-bleeds-d774.pdf isotretinoin pills for acne But in early June 2013, when she was 2, Khin Phyu Zin developed diarrhea. The fluid pouring out of her was milky white, a symptom of cholera. Earnings from the food cart barely allowed the family to eat, so Daw Aung Kyi borrowed money for a taxi ride to a hospital 10 minutes away. She later sold the family’s most valuable assets — two gold rings — to pay for expenses related to care.
  http://epscoindia.com/bactrim-online-australia-1ab7.pdf how much does bactrim cost at cvs McNerney: "I think we've seen some impact of sequestration, but we have not begun to see most of it yet. And so we remain cautious. We think there's more to come on sequestration, more than we've seen so far. We are prepared for it, margin-wise, anticipating some pretty Draconian kinds of scenarios. We are not out of the woods at all."
  https://www.serpsmart.com/where-to-buy-hot-plants-for-her-fc2f.pdf hot plants review “I’m sitting here holding him, trying to stop the bleeding with my right hand and calling 911 with my left, screaming at them and trying to get them here,” Barnes said. “Right before I got off the phone, I couldn’t feel a heartbeat anymore, and he was gone.”
  https://www.jolana.cz/indianmedicinetripodcom-0262.pdf medconcept.com.tr Sherman said officials were looking for steps that the Iranians could take to “build confidence” and provide time for negotiations, without allowing Iran an opportunity to keep pushing ahead with the program.

  Report
 • Robbie - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Pleased to meet you http://rnd.npic.edu.kh/allied-health-professions-in-the-philippines-4c14.pdf allied health insurance Zamalek had taken a surprise eighth-minute lead when Ahmed Gaafar blasted the ball home from close range before Mohamed Aboutrika equalized in the 54th minute from the spot as the two Cairo-based sides drew their opening Group A match.
  https://www.hrani-rulety.cz/fizzics-beer-e73a.pdf#ourselves fizzics update Gray began hammering facts. One of the most important takeaways from the presentation is that everybody is confused by what Obamacare is and uncertain about what it will become. There is, however, a prevailing cynicism that the president is going to make it law, regardless of how many other laws he must break in the process. Deborah Yelton, who was in the audience, explained how in her line of work she is advising healthcare professionals to be prepared for everything – just in case.
  https://www.kvetiny.com/tae-bo-evolution-d50a.pdf#harness tae bo evolution edge
  Obama repeated the U.S. government's long-held stance that it remains committed to preventing Iran from developing a nuclear weapon — preferably through diplomacy. At the same time, Obama also sought to reassure the Iranian mullahs.
  https://www.kvetiny.com/medien-bildende-d50a.pdf pharmig.at jobs It is generally thought that the peer, who is George Osborne’s father-in-law, meant the North West, the other part of the country apart from around Balcome that is thought to have rich oil and gas reserves.
  https://www.svetvzpominek.cz/ezpharmeu-9c39.pdf#restore bachmedicalsupply.com
  Johnson started talking about Cano when he was asked about his own star, likely NL Cy Young Award winner Clayton Kershaw. Johnson acknowledged that Kershaw is going to cash in, too, when someone asked about the lefty’s value skyrocketing if he had a dominant postseason. Kershaw is arbitration-eligible in 2014, but will be a free agent in 2015.

  Report
 • Waldo - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I'm at Liverpool University http://www.sunabi.com/desvenlafaxine-weight-7800.pdf#shindy desvenlafaxine conversion to venlafaxine Belgium objected to using 1998 as a starting year for any statistics. That year was exceptionally warm, so any graph showing global temperatures starting with 1998 looks flat, because most years since have been cooler. Using 1999 or 2000 as a starting year would yield a more upward-pointing curve.
  http://mariascakes.com.au/cutler-nutrition-big-t-review-8392.pdf cutler nutrition big t side effects
  UBS on Monday disclosed a profit for the quarterthat will beat estimates, even after charges to settle a lawsuitwith the U.S. housing regulator over the mis-selling ofmortgage-backed bonds. ($1 = 0.9352 Swiss francs) (Reporting By Katharina Bart)
  https://www.blacktheatresrnec.cz/side-effects-of-ciproxin-tablets-a0f5.pdf ciprofloxacino normon 500 mg para que sirve Although Pakistan's estimated imports of 800,000 tonnes to 1million tonnes are paltry in terms of global trade of 148million tonnes, any additional demand for milling wheat willfurther strain global supplies.
  https://www.okdom.sk/levoit-air-purifier-review-2fbc.pdf levoit air purifier with true hepa filter "Research shows that 85% of payday customers have no trouble paying back their loans, so the council's belief that the loans are detrimental to those that take them is misplaced and not based on evidence.
  https://www.jolana.cz/azithromycin-ohne-rezept-bestellen-0262.pdf#amorous azithromycin ohne rezept bestellen Only after a college failed all three thresholds for three consecutive years would they lose access to federal funds. Analysts estimated that the regulations would have made 5 percent of for-profits ineligible for federal funds, effectively dooming them.

  Report
 • Jeffery - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Could I make an appointment to see ? http://xplor.hk/resep-lipitor-d392.pdf#manual harga lipitor obat kolesterol
  PhoneDog Media is home to PhoneDog, Android & Me, TmoNews, and TodaysiPhone. The network receives 2.5 million unique visitors and 10 million pageviews each month, along with a combined three million video views on YouTube.
  https://www.blacktheatresrnec.cz/snovitra-online-kaufen-a0f5.pdf#reporter snovitra 20 wirkung The IPO is hugely important to two of Alibaba's majorshareholders, U.S. Internet giant Yahoo and Japan's SoftbankCorp, because Alibaba's market valuation would addbillions of dollars to the two companies' assets.
  https://www.jolana.cz/zithromax-pack-size-0262.pdf#interfering zithromax for sale overnight Yorkshire Post provides news, events and sport features from the Yorkshire area. For the best up to date information relating to Yorkshire and the surrounding areas visit us at Yorkshire Post regularly or bookmark this page.
  https://www.demaster.cz/clearskypharmacynet-c0a4.pdf advanced-med.com The embarrassment of using half-century-old mechanical clunkers for voting in an election for the highest offices of the world’s most advanced city must never be repeated. The rattletraps must be mothballed forever after Tuesday’s Democratic primary runoff for public advocate.
  https://www.okdom.sk/aripiprazole-rxlist-2fbc.pdf#bust aripiprazole rxlist
  Content engaging our readers now, with additional prominence accorded if the story is rapidly gaining attention. Our WSJ algorithm comprises 30% page views, 20% Facebook, 20% Twitter, 20% email shares and 10% comments.

  Report
 • Gobiz - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  When do you want me to start? https://www.jolana.cz/apo-propranolol-hcl-40-mg-0262.pdf#balloon inderal online canada He says Detroit is a tale of two cities. One is where crime, unemployment and poverty run rampant. The other is where young, daring urbanites move into a few neighborhoods near downtown and entrepreneurs and millionaire businessmen invest in new businesses.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/actra-rx-ae41.pdf#sharp actra rx side effects
  Nearly 100 lifts access more than 400km of runs, including some of the best lift-served off-piste in the Alps. The slopes are snowsure and the scenery spectacular, and from the top of the ski area – Mont Fort, at 3330m – the views reach as far as the Matterhorn and Mont Blanc.
  https://www.tri-pruhy.cz/miasamorahealthoptaviacom-e829.pdf#twist rxpills.xyz Delle Donne is averaging 18.2 points, fourth-best in the WNBA, and has helped the Sky to first place in the Eastern Conference. Chicago is trying to make the playoffs for the first time in franchise history.
  http://www.ultimate.cz/esiste-un-viagra-per-donne-c3e7.pdf how much viagra cost uk "We're talking about payments for news tips from cops:that's been going on a hundred years," he said, adding that heremembered being told about the need for cash for "powerfulfriends" when he bought the News of the World in 1969.
  http://www.ohiotitlecompany.net/jared/index.php/tretinoin-cream-025-before-and-after-ae41.pdf isotretinoin after alcohol The recently-revealed spread, which is featured in the fall-winter issue of Dior Magazine, shows Lawrence posing in tailored suits and menswear-inspired pieces. She appears comfortable and effortlessly classy with tousled hair and minimal makeup in the black-and-white pictures.

  Report
 • Hipolito - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  An accountancy practice https://www.amos-ova.cz/which-pharmacy-is-the-cheapest-eb83.pdf online discount pharmacy uk "Factory pricing has always been an issue, with the Chinesegovernment believing that foreign companies are jacking upprices way beyond tariffs and taxes," said the source who workswith regulators, declining to be identified because he was notauthorised to speak to the media.
  https://www.serpsmart.com/actilight-toto-fc2f.pdf#pale actilight prebiotic “We go to the back they take the opportunity to take the glove off and when he takes the glove off, it’s pretty much severed at the top and the nail, and everything completely gone, and everything was inside the glove.”
  https://www.okdom.sk/alura-viacreme-reviews-2fbc.pdf alura viacreme reviews Under the new federal policy, the government's top investigative priorities range from preventing the distribution of marijuana to minors to preventing sales revenue from going to criminal enterprises, gangs and cartels and preventing the diversion of marijuana outside of states where it is legal.
  https://www.okdom.sk/levoit-air-purifier-review-2fbc.pdf levoit air purifier filtration with true hepa filter reviews "With the career he had, the type of player he was, he's not going to take anything from people," goaltender Steve Mason said of Berube. Phoenix certainly was on the receiving end of some punishment as it dropped lopsided decisions to both San Jose and the New York Islanders before rebounding on Thursday. Defenseman Michael Stone scored with 4:47 remaining in the third period to snap a tie as the Coyotes posted a 4-2 triumph over Detroit.
  http://madisonminiwarehouses.com/does-beta-sitosterol-lower-cholesterol-d80a.pdf#berries urinozinc plus beta sitosterol side effects Publishing options include iPhone, iPad, Android, Kindle, Nook, Windows 8 and Mac desktop. You may also publish your game online to the GameSalad Arcade and widen your reach over the Web outside of these platforms.

  Report
 • Stevie - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I work for a publishers https://www.svetvzpominek.cz/medicaidalabamaservicesorg-9c39.pdf#endeavour medicaid.alabamaservices.org/alportal/account/secure
  Minnesota's Cordarrelle Patterson returned the opening kickoff 105 yards to tie a club record. Christian Ponder threw for 227 yards, a touchdown and an interception after getting picked off three times in a season-opening loss to Detroit. Adrian Peterson ran for 100 yards, but the Vikings (0-2) remained winless at Soldier Field since 2007.
  https://www.nejshopik.cz/doxepin-5-mg-wirkung-d774.pdf doxepin 10mg for anxiety Archaeogenetics can help to resolve this dispute. Y-chromosome studies have shown that the male line of descent does indeed seem to trace back to the Middle East. But the female line, which can be illuminated by studies of mitochondrial DNA has until now proved more difficult to interpret. This would be especially intriguing because Judaism has been inherited maternally for about 2000 years.
  http://mec.npic.edu.kh/index.php/rizatriptan-webmd-5953.pdf#flashlights rizatriptan webmd
  I see Germans frolicking in the delicious fresh water of the Wannsee, and Germans having meticulously organised picnics on the largest inland beach in Europe; German girls smoking roll-ups and handing round punnets of strawberries, and ancient German men, nut-brown, doing creaking callisthenics in the sun. The sky is blue and the foliage of the oaks so lush that the shade is almost black; and in an ecstasy of enthusiasm for the amazing city of Berlin I raise my glass, again, and think of my grandfathers. They both fought the Germans, you see, and I don’t think they would much mind me mentioning it now. In both of their cases, the experience was pretty awful. One grandfather was forced to crash-land his plane in Cornwall, with bad results for himself and his crew. The other man — on my mother’s side — saw his best friend drown when his destroyer was cut in two in the Mediterranean. For the rest of his life my maternal grandfather had a paramount piece of advice for the world. If we wanted peace, if we wanted happiness, then there was one thing we had to avoid.
  http://alka-mzdy.cz/can-you-take-400mg-ibuprofen-when-pregnant-65cb.pdf#elderly what is better for toothache ibuprofen or paracetamol The 633.438mph record was set in Nevada, at the Black Rock desert. Even in 2013 and with 1,000mph in planning for the Bloodhound SSC, that's a faintly ludicrous speed. That's a two-way average as well, with Richard hitting a maximum of 650mph one way.
  http://xplor.hk/http-legitdrugstorecom-reviews-d392.pdf awc-drugstore.com When asked what shes going to do when she gets there, she immediately replied, Play with Chloe. My dog, Chloe. I have a little Yorkie. Shes about 1. And Im going to play with her and lie on my bed.

  Report
 • Wilton - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  Would you like to leave a message? https://www.erininysims.cz/keflex-1000-mg-schwangerschaft-caf4.pdf#auditorium keflex 1000 mg schwangerschaft
  The state pension accounts for 40pc of today’s retired population’s income. Given all this, why aren’t we saving more? Some of those who took to telegraph.co.uk to voice their opinions said the welfare state was to blame. Their argument was that even if it was inadequate now, and likely to become more so in future, the existence of a state pension lulled people into thinking they’d get by.
  https://www.unesco-ic.cz/where-to-purchase-viagra-in-australia-1179.pdf#none where to purchase viagra in australia The micro-blogging service has been on a shopping spree to firm up its advertising capabilities. The purchase comes less than two weeks after it acquired Tendrr, a social television analytics firm, to help Twitter better target ads that complement television broadcasts.
  http://www.sunabi.com/my-humana-pharmacy-login-7800.pdf#underground mana pharmacy wellington Holloway, who played offensive tackle for the Patriots and Raiders in the 1980s, gained national attention by reposting party pictures the teens had put on social media websites. He said he posted them on the website helpmesave300.com in an effort to get the teens to come forward, take responsibility for their actions and change their behavior.
  http://xplor.hk/venlafaxine-hydrochloride-wikipedia-d392.pdf#gratified effexor 75 mg irritability pegasystems Plaque psoriasis is thought to be caused by an inflammatoryresponse initiated by the body's immune system and affects about125 million people. Those suffering from the disease are also ata greater risk of developing diabetes and heart disease.
  https://www.erininysims.cz/rite-aid-willow-pharmacy-hours-bakersfield-caf4.pdf#astonishing rite aid willow pharmacy hours sundays But Spieth’s bogey on the 17th, after his approach came up short in a bunker, stalled the march, which was something of a relief for Stenson as at approximately the same time he was bogeying the 14th. Stricker ensured the buzz remained when he holed a 25-foot eagle putt on the 15th to join Spieth on 10-under.

  Report
 • Jeffery - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  The line's engaged https://www.mpu.sk/how-much-is-a-prescription-of-wellbutrin-without-insurance-8a46.pdf#cross wellbutrin xl patient assistance program application University President Judy Bonner held a closed meeting with the campus's sorority advisers Sunday night to discuss the issue, and said in a statement that the university is working with the local chapters and national headquarters to "remove barriers that prevent young women from making the choices they want to make."
  https://www.hcnv.cz/top-100-most-common-prescription-drugs-3a66.pdf norco prices pharmacy If her opponents firmly control at least a third of the seats, they could end any chance of changing the constitution to eliminate the two-term limit on presidencies. Whoever wins big in October also could become a leading candidate to succeed her in 2015.
  https://www.jolana.cz/paracetamolio-zvakutes-kaina-0262.pdf resep standar elixir paracetamol During Sunday's installment, more tension erupted between some of the houseguests as Aaryn Gries and GinaMarie Zimmerman, who are white, engaged in a racially charged confrontation with Candice Stewart, who is black. Howard Overby, another black contestant, lifted Stewart and carried her away as the argument escalated.
  http://xplor.hk/cialis-soft-best-d392.pdf generic cialis gel O'Brien's defense attorney Gina Clayton said O'Brien was acting under duress. "His benefits had been stopped for some reason and he hadn’t eaten for three days," she told the court. "He was simply desperate for some food."
  http://lotusmedia.in/clindamycin-phosphate-topical-uses-4dcb.pdf#wren clindamycin side effects for dogs Hagen said the most crucial part is the piece dealing with flavoured products such as menthol cigarettes, sweet-smelling cigarillos and cigars, and fruity spit tobacco. Results from the Youth Smoking Survey, conducted in 2010-11 by the Propel Centre at the University of Waterloo, estimate that 28,000 Albertans in grades 6 to 12 are using flavoured tobacco. That number represents one of the highest per capita rates in the country.

  Report
 • Marcos - Miercuri, 24 Octombrie 2018

  I went to https://www.okdom.sk/accutane-30-mg-every-other-day-2fbc.pdf accutane acne treatment cost Such claims have met minimal success in courtrooms, but they sometimes work in the confidential confines of a sport’s drug program. Olympic sports have the highest standard of what is loosely termed “strict liability,” where an athlete is almost always held responsible for substances found in his or her specimen regardless of intent.
  http://xplor.hk/metoprololio-kaina-d392.pdf metoprololio kaina The respected Hamburg-based weekly reported that Assad acknowledged "personal mistakes by individuals," though the advance version of the interview released Saturday didn't elaborate on what those mistakes might have been.
  https://www.serpsmart.com/coremedicch-fc2f.pdf#embarrassment herbamedica.info Love and heartbreak feature heavily on Back to Forever. The Habit is about "getting addicted" to a boyfriend who's no good for you, while Can't Take It Back is about the awful things people say in the heat of an argument.
  https://www.amos-ova.cz/costco-pharmacy-lawrence-station-road-sunnyvale-ca-eb83.pdf prescription prices at cvs pharmacy Underscoring the tensions, French Trade Minister NicoleBricq said France was reserving judgment on the solar agreement,which some analysts said was too generous to the Chinese becausethe minimum import price is the current market price.
  https://www.amos-ova.cz/mayfair-internal-medicine-llc-eb83.pdf mayfair internal medicine denver colorado A man is fighting to stay in New Zealand after moving there from the Pacific island nation of Kiribati. The 37-year-old man claims, due to climate change, the rising sea levels have made the island uninhabitable.

  Report

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top