fbpx
 
ÎNFIORĂTOR. Obligate să se târască în genunchi prin trafic pentru că nu au atins targetul

ÎNFIORĂTOR. Obligate să se târască în genunchi prin trafic pentru că nu au atins targetul


Scandal în mediul online, după ce angajatele unei companii din China au fost obligate să se târască în genunchi prin trafic pentru că nu au atins targetul anual de producție, scrie dailymail.com. Imaginile au fost preluate de publicații din toată lumea și s-au viralizat rapid în mediul online.

Imaginile au fost filmate în traficul aglomerat din orașul Tengzhou, din estul Chinei, în data de 14 ianuarie, potrivit presei locale. Trecătorii s-au oprit șocați și i-au privit pe oamenii care mergeau în patru labe. Potrivit btime.com, femeile erau angajatele unei companii de cosmetice. Grupul era însoțit de un bărbat, care le superviza. Acesta avea la el un steag cu numele companiei. Alți doi angajați ai companiei merg pe lângă grup și filmează.

Polițiștii au ajuns la fața locului, după ce au fost sunați de martori ai umilitoarei pedepse. Bărbatul care le însoțea și supraveghea pe femei a primit un avertisment verbal de la polițiști și a fost obligat să pună punct pedepsei. Unii chinezi cred că respectiva companie a vrut să-și facă publicitate și tocmai de aceea a folosit și un steag cu numele firmei. Alții cred că organizația este de fapt o schemă piramidală.

Potrivit unor informații din presa chineză, compania a fost somată de autorități să blocheze activitate și să-și analizeze propriile fapte.

Potrivit legii chineze, angajatorii nu au voie să-și umilească sau pedepsească fizic angajații. Chiar și așa, multe companii din China practică umilirea publică a angajaților. Au mai fost cazuri de oameni obligați să meargă pe stradă în patru labe, dar și cazuri în care angajatorii și-a obligat personalul să mănânce viermi. Luna trecută, de exemplu, angajații unui salon de înfrumusețare au fost obligați să se pălmuiască de 100 de ori, să mănânce ardei iuți și să alerge 10 kilometri pentru că șeful lor nu a fost mulțumit de calitatea muncii pe care o prestau.

Iar în noiembrie, angajații unei firme de design imobiliar din Zunyi au fost biciuiți, obligați să bea urină și să mănânce insecte pentru că nu au atins targetul. Imaginile șocante le puteți urmări AICI.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: