Foto: Ziarul de Iași Foto: Ziarul de Iași

O groapă uriașă a apărut în mijlocul unei străzi din Nicolina: circulația autobuzelor a fost deviată

Un crater a apărut duminică, 21 aprilie, după-amiază, pe mijlocul unei străzi din Iaşi. Mai multe autobuze au fost redirecţionate pe alt traseu.

Craterul a apărut pe strada Pantelimon Halipa, din cartierul Nicolina, formându-se, cel mai probabil, din cauza canalului colector, care ar fi înfundat sau prăbuşit.

Foto: Ziarul de Iași

„Surparea din Nicolina a fost provocată de înfundarea canalului colector. În această după-amiază, o avarie a afectat carosabilul din strada Pantelimon Halipa, din cartierul Nicolina. Surparea din stradă a apărut în urma înfundării canalului colector de 600 mm care subtraversează artera de circulaţie amintită mai sus. În acest moment, echipele ApaVital lucrează la remedierea avariei sub stricta supraveghere a inspectorilor municipalităţii şi a poliţiştilor locali. Lucrările vor continua până la remedierea avariei, refacerea carosabilului şi reluarea circulaţiei”, au precizat reprezentanţii Primăriei pentru „Ziarul de Iași”.

Aceştia încearcă să afle ce anume a dus la surparea străzii. Mijloacele de transport în comun au fost deviate pe altă rută, din cauza poziţie centrale a craterului, care făcea circulaţia imposibilă.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top