Echipă completă: Iașul are un nou subprefect

Echipă completă: Iașul are un nou subprefect

Printre proiectele de acte normative aprobate sau de care Guvernul a luat act în ultima şedinţă se regăseşte şi decizia de numire a unui nou subprefect în Iaşi.

Astfel, în această şedinţă a fost luată o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Iaşi de către Constantin Adrian Blănaru.

Din aprilie 2017 până ieri, Constantin Blănaru a îndeplinit funcţia de director general în cadrul Direcţiei Generale Tehnică şi Dezvoltare, de la municipalitate.

Constantin Adrian Blănaru este absolvent de Economie la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, unde şi-a luat şi doctoratul. Tot la studii, Constantin Adrian Blănaru şi-a trecut un post-doctorat la Academia Română, între 2010 şi 2012. Din anul 1997, a devenit cadru didactic în cadrul Universităţii „Petre Andrei”. Este profesor asociat de comerţ internaţional, management bancar, asigurări şi are specializări de relaţii economice internaţionale şi bănci. Este evaluator pentru domeniul Finanţe şi membru al American Economics Association, al International Banking, Economics and Finance Association.

A venit în funcţia de la Primărie dintr-o altă structură a statului: Direcţia Regională a Finanţelor Publice, unde a fost consilier superior, între aprilie 2015 şi mai 2017. Înainte de Finanţe, a lucrat pentru prima dată în sistemul de stat, între februarie 2013 şi aprilie 2015, la Consiliul Judeţean Iaşi.

Article image
Şeful nou-înfiinţatei Direcţii Generale Tehnice şi Dezvoltare vrea să tacă şi să facă. „Iaşul s-a schimbat foarte mult faţă de acum câţiva ani, trebuie să fim de acord cu asta. Şi se va mai schimba”, spune Adrian Blănaru, şeful noii direcţii-mamut din Primărie. Blănaru afirmă că acum este mai greu să fie luaţi bani europeni decât atunci când „la butoane” erau Gheorghe Nichita şi Cosmin Coman: Iaşul era pol de dezvoltare, ac...
Autor Iulian Mofteescu Reportaje 25 Iulie 2017

Article image
Direcția Generală Tehnică și Dezvoltare va cumula Direcția Tehnică și Servicii Comunitare, Direcția Implementare Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană și Direcția Proiecte Europene. În cadrul acestei structuri va exista și un Serviciu de Voluntariat pentru Situații de Urgență.   Noua direcție va fi condusă de Constantin Adrian Blănaru, care este, în prezent, consilier superior în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor...
Autor Iulian Mofteescu Administratie Locala 25 Mai 2017


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top