fbpx
 
Filarmonica de Stat „Moldova” Iași va susține un CONCERT DE CRĂCIUN, la PALAS

Filarmonica de Stat „Moldova” Iași va susține un CONCERT DE CRĂCIUN, la PALAS


O săptămână plină de surprize, la Palas Iași! Vino să descoperi târgurile de cadouri, dar și să asiști la concertele de Crăciun și fashion show-urile pe care le-am pregătit pentru tine!

Cu toții îl așteptăm pe Moș Crăciun, însă copiii sunt cei mai entuziasmați de venirea lui. Adu-l pe cel mic în Palas să-l întâlnească pe simpaticul bătrânel, iar dacă vrei, poți să iei cu tine și un cadou pe care copilul tău să-l primească de la el. Pe Moș Crăciun îl poți găsi la Palas în fiecare zi, până pe 24 decembrie 2019, în diferite intervale orare. Vezi programul Moșului pe pagina de facebook a Palas Mall Iași.

Artista Adina Marcu va susține, miercuri, 18 decembrie, un spectacol de colinde vocal și de pian, care va începe la ora 18.00, în Atrium. Iar joi, de la ora 16.00, Miss și Mister Piticot vor fi desemnați tot în Atriumul Palas.

Vineri, 20 decembrie, Palas te invită la Spectacolul de Crăciun al Academiei Show, care va începe de la ora 15.00, în Atrium. Spectacolul de Crăciun Kasta Morelly, care va avea loc în aceeași zi, de la ora 18.00, tot în Atrium, ne va demonstra că tradițiile de Crăciun pot fi împletite cu fashion-ul, iar rezultatul să fie unul spectaculos.

Te poți lăsa cuprins de magia sărbătorilor de iarnă, sâmbătă, 21 decembrie, la Concertul de Crăciun susținut de Filarmonica de Stat „Moldova” Iași. Acesta va începe de la ora 19.00, în Atriumul Palas și ne va purta pe aripile muzicii timp de o oră și jumătate. Ultima zi a săptămânii va fi tot una plină de cântece de sezon, la Palas. Coordonați de Anca Apetroaie, micuții de la Palatul Copiilor vor susține un concert de colinde, care va începe de la ora 13.30, în Atriumul Palas, și va fi urmat de Spectacolul de Crăciun Melos, de la ora 17.00.

Totodată, la Palas poți vizita târgurile de cadouri! Peste zece artiști locali au avut grijă să meșterească cele mai speciale obiecte, pe care să le oferi celor dragi ție și pe care le găsești la Atelierul Artistului, din Atriumul Palas. Iar de la Târgul de cadouri și decorațiuni Crăciunia poți achiziționa daruri inedite. Alte sugestii găsești și la târgul Santa's Train. În continuare, cei care cumpără în valoare de minimum 300 de lei sunt așteptați la Centrul de Premiere din zona Guess, cu bonurile fiscale, să se înscrie la tombola specială de Crăciun. Mii de premii instant de sezon îi așteaptă: ursuleți de pluș, ciocolată delicioasă sub formă de ursuleți LEONIDAS, vouchere pentru masa de Crăciun, sesiuni de înfrumusețare, invitații la patinoar, pachete de cafea, sticle de vin sau răcoritoare.

Totodată, în Palas, Crăciunul este despre dorințe împlinite! În Atriumul Palas s-a pus în funcțiune Fabrica de Dorințe. Aceasta funcționează cu moneda 1 dorință, care poate fi cumpărată de la Mașina de Dorințe cu cinci lei. La finalul campaniei, Palas va achiziționa un aparat de diagnoză a fibrozei chistice pentru copiii de la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, în valoare de 6.000 de euro.

Vino la Palas și vei găsi mai mult decât cadouri pentru cei dragi, iar tu te vei bucura din plin de atmosfera Crăciunului!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30