fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 07 Februarie 2017

Municipalitatea ieșeană a actualizat și face publică lista firmelor autorizate pentru activitatea de administrator de imobile. Demersul vine ca urmare a faptului că în Municipiul Iaşi încă mai există firme neautorizate pentru desfăşurarea activităţii menționate, iar solicitări în acest sens există și din partea furnizorilor de utilități, printre care Veolia Energie.

 


Publicat in Administratie Locala
Victor Ponta rămâne fără titlul de doctor. Curtea de Apel Bucureşti a respins, marţi, cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras titlul de doctor în Drept.

 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, conform Agerpres.

 


Publicat in Justitie
Ministerul Apărării Naţionale anunţă că militari din Brigada 3 Blindate a armatei SUA vor staţiona în România timp de 9 luni. Vor participa în această perioadă la exerciţii alături de trupele române. Este vorba de 500 de militari americani. Aceştia au plecat din Polonia către baza aeriană „Mihail Kogălniceanu.

 


Publicat in Guvern
Aproximativ 200 de ieșeni s-au adunat şi în această seară în Piaţa Unirii pentru a protesta împotriva Guvernul Grindeanu.

Publicat in Social
Singurul protestatar din oraşul vrâncean Odobeşti a fost dat în judecată de primarul PSD din localitate.

Publicat in Moldova
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat, marţi, la Parlament, referitor la discursul preşedintelui Klaus Iohannis în plenul reunit al celor două Camere, că acesta a fost unul de dezbinare, precizând că nu se simte reprezentat de şeful statului.

 


Publicat in Parlament
Unul dintre sătenii din Schitu Duca sosit azi în fața sediului PSD Iași pentru a-și arăta susținerea față de Guvern, declară senin că protestează „pentru hoții care sunt la putere". El declară senin reporterilor Pro TV că nu este de acord cu ordonanța recent aborgată (OUG 13) de modificare a legislației penale. Când i s-a spus că PSD-ul a dat acea lege, bărbatul rămâne blocat.

 


Publicat in Social
Membrii Guvernului au ajuns la Parlament, unde a fost votat bugetul pe 2017. În discursul său în fața deputaților și senatorilor, premierul Sorin Grindeanu a spus că este un buget echilibrat, care se încadrează în ținta de deficit de 3%.

 

Bugetul de stat pe 2017 a fost adoptat cu 208 voturi pentru și 105 împotrivă, iar cel al asigurărilor sociale, cu 208 de voturi pentru și 107 împotrivă.

 


Publicat in Parlament
„Lupii Negri” au plecat, în această după-amiază, de la Aeroportul Iași spre Afganistan, cu un Lockheed C-130 Hercules aflat în dotarea aviației militare române.

 


Publicat in Social
Un număr de 20 de persoane din comuna ieșeană Schitu Duca s-au aflat în această după-amiază, în faţa sediului PSD Iaşi, pentru a-și arăta susţinerea faţă de guvernul Grindeanu şi social-democraţi.

 


Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3