fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 12 Aprilie 2019

Rusia a efectuat vineri, deasupra Mării Negre, manevre cu bombardiere strategice Tupolev 160 şi cu avioane multirol Suhoi.

Publicat in Guvern
Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a susţinut, joi seară, că în România “oamenii nu mai au grija zilei de mâine, ca urmare a politicilor PSD şi le-a dat drept exemplu pe mătuşile secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Publicat in Parlament
Primăvara este un bun motiv să dai un „refresh” stilului tău de viață! Ansamblul Palas te ajută să te pregătești pentru sărbători pascale fericite, oferindu-ți prilejul de a te redescoperi și de a câștiga unul dintre cele 16 sejururi la munte și cele peste 3.000 de alte premii.

Publicat in Timp Liber
Un tânăr în vârstă de 21 de ani din satul Aldeni, comuna buzoiană Cernăteşti, student la Arhitectură, şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în magazia locuinţei.

Publicat in Social
O femeie care semăna cu Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a speriat conducătorii tuturor spitalelor din Iaşi, care au făcut noaptea albă în aşteptarea vizitei surpriză.

Publicat in Sanatate
Doi judecători ai Curţii Constituţionale au declarat, joi, pentru stiripesurse.ro, sub protecţia anonimatului, că sunt deranjaţi de o presiune mediatică pe tema completurilor de 3 judecători de la ÎCCJ şi că din şedinţele plenului „transpiră” informaţii care ar trebui să fie cunoscute doar de judecători.

Publicat in Justitie
Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a demarat o anchetă disciplinară la Liceul Tehnologic ”Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Vorona, după ce o elevă a fost surprinsă în timp ce o agresa pe alta, cu doi ani mai mică.

Publicat in Moldova