Duminica, 22 04 2018
Școlile și grădinițele vor fi închise luni, în București și Ilfov

Școlile și grădinițele vor fi închise luni, în București și Ilfov

Școlile și grădinițele vor fi închise luni și marți, în București și Ilfov, din cauza condițiilor meteo. Decizia a fost luată de primarul general Gabriela Firea.

 

„Am discutat cu inspectorul general şcolar, să vedem dacă se va putea începe şcoala de miercuri sau chiar de joi. Am discutat pe regiune şi cu prefectul de Ilfov, care a luat aceeaşi decizie. Şcolile, creşele, grăniţele, liceele vor fi închis în Bucureşti şi Ilfov luni şi marţi”, a declarat Gabriela Firea.

 

Altfel, Gabriela Firea a anunțat că este mulțumită de modul în care s-a făcut deszăpezirea, însă intenționează să demită conducerea RATB. ”Toți colegii au fost la posturi si s-a văzut că deszăpezirea s-a făcut la un nivel mai bun dect anii trecuți”, a precizat Firea. ”Directorul RATB a fost în concediu fără să mă anunțe”, a spus primarul general.

 

„Am mai avut o nemulțumire — și am reacționat prompt — atât în ceea ce privește trotuarele, cât și în ceea ce privește stațiile RATB. (…) Nu am fost mulțumită de cum au respectat dispozițiile mele reprezentanții RATB, lucru pentru care am dispus trimiterea Corpului de control al primarului general în misiune ad-hoc, azi dimineață, pentru a vedea de ce ceea ce noi am decis ieri nu s-a respectat. Am spus și am dispus, de asemenea, să fie chemați angajați de acasă, dacă sunt mai mulți în concediu. Am dispus scoaterea în trafic a mai multor mașini și au scos doar 11 în plus, lucru care nu este în măsură să ne mulțumească. Voi face mai spre seară un raport complet în ce privește RATB”, a spus ea, după Comandamentul de iarnă convocat la sediul Poliției Locale.

 

(Sursa: libertatea.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top