fbpx
 
Cristina Nichita şi Oana Ungureanu divorțează în același timp

Cristina Nichita şi Oana Ungureanu divorțează în același timp


Creatoarea de modă Cristina Nichita şi arhitectul Tudor Vericeanu au decis să pună capăt mariajului. În pragul divorţului se află şi Oana Ungureanu, văduva fostului subprefect de Iaşi. Ungureanu cere desfacerea căsătoriei cu Ovidiu Bejenaru, directorul ANCOM, cu care are un copil.
 

Capăt de linie pentru căsniciile a patru personaje din lumea bună a Iaşului.

 

Nichita în 2017: „Nu comentez”

După aproape 10 ani de relaţie, Cristina Nichita şi Tudor Vericeanu au hotărât să urmeze drumuri separate. Creatoarea de modă a depus acţiunea de divorţ, încă de la jumătatea lunii trecute, la Judecătoria Iaşi. „Nu doresc să comentez. Am spus întodeauna că sunt o persoană care am trăit discret, viaţa mea personală nu a fost subiect de tabloid sau cancan. Este de comun acord. Nu pot decât să îmi exprim regretul că s-a  ajuns aici”, a spus Cristina Nichita. Magistraţii nu au stabilit încă un termen în acest caz.

„Ambii sunt persoane publice discrete şi elegante, care au simţit că momentele din viaţa lor trebuie să rămână personale şi să nu fie aduse la cunoştinţa publicului, motiv pentru care au făcut o cerere prin acordul părţilor”, a declarat Sandra Grădinaru, avocata Cristinei Nichita şi a lui Tudor Vericeanu.

 

Nichita în 2007: „Sperăm să dureze tot restul vieţii

Între noi există o frumoasă poveste de dragoste care sperăm să dureze tot restul vieţii, spunea, în 2007, Cristina Nichita pentru www.ieşeanul.ro. Doi ani mai târziu, creatoarea de modă s-a căsătorit cu Tudor Vericeanu, pe atunci arhitect-şef al oraşului, naşi de cununie fiindu-le omul de afaceri Gabriel Surdu şi soţia acestuia, Viorica. Atât Nichita, cât şi Vericeanu au câte doi copii din relaţii anterioare.

Deţinătoarea brand-ului „Nichi”, Cristina Nichita a fost deputat în Parlamentul României în mandatul 2012-2016. Creatoarea de modă nu a fost ferită însă de probleme în afaceri. În martie 2014, Tribunalul Iaşi a admis intrarea în faliment a  SC Niky SRL, firma-fanion a Cristinei Nichita. Un nou termen în acest caz a fost stabilit de instanţă pentru luna mai, pentru continuarea procedurii în vederea valorificării bunurilor societăţii.

 

Cristina Nichita şi Tudor Vericeanu, o fericire care n-a mai durat

 

Neagă evidenţa

Oana Gabriela Ungureanu-Bejenaru, consilier la Prefectura Iaşi, şi Ovidiu Bejenaru, şeful Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) Iaşi, este un alt cuplu care este aproape de despărţire. Portalul instanţelor arată că acţiunea prin care se solicită divorţul şi stabilirea destinului fetiţei celor doi, precum şi cuantumul pensiei de întreţinere, a fost depusă, în 27 februarie, la Judecătoria Iaşi de Oana Ungureanu. „Nu am depus nicio acţiune. Poate este o coincidenţă”, a spus Oana Gabriela Ungureanu- Bejenaru, contactată de REPORTER DE IAŞI. Ovidiu Bejenaru nu a putut fi contactat, însă apropiații celor doi au confirmat că informația privind divorțul este reală.

 

Zece ani de procese

Este cel de-al doilea mariaj al femeii, primul terminându-se tragic. Florin Ungureanu, cu care se căsătorise în 2005, pe vremea când acesta era subprefect al judeţului Iaşi, s-a sinucis un an mai târziu, având temeri că suferea de o boală gravă. La acel moment, cei doi aveau o fetiţă de 6 luni.

Pentru Oana Ungureanu, calvarul nu s-a încheiat aici: au urmat aproape 10 ani de

Procese din cauza efectelor directe şi indirecte ale morţii lui Ungureanu. Primul dintre dosare, de partaj bunuri comune, a fost intentat de prima soţie a subprefectului, Mihaela Cătălina Simionescu de care acesta divorţase în 1999. Ultimul a avut sentinţa în decembrie 2016 şi a pornit tot de la Simionescu, cea care a rămas fără apartamentul pe care îl deţinea în Podu Roş, acesta fiind scos la licitaţie pentru un credit contractat şi neachitat de defunct. În acest dosar, Ungureanu a fost obligată să-i achite primei soţii aproape 20.000 de euro.

 

Oana Ungureanu a fost greu încercată de dispariţia din 2006 a soţului său, Florin

 

Emisiune TV pentru creatoarea de modă?

La începutul acestui an, creatoarea de modă Cristina Nichita declara pentru REPORTER DE IAŞI că are multe planuri. „Sunt implicată acum în proiectul «Parent Skills Program», pentru formarea competenţelor parentale, împreună cu nişte americani şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Am multe planuri pe termen mediu şi lung. Am oferte de colaborare şi angajare, de la director de instituţie publică până la o emisiune TV. Încă analizez ce voi face. Continui munca la Asociaţia «Surâsul Albastru», înfiinţată de mine, cel mai drag proiect al meu“, spunea Nichita.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: