Vineri, 19 10 2018
Profesor de la un liceu de prestigiu din Buzău, acuzat de hărțuire sexuală de o fostă elevă

Profesor de la un liceu de prestigiu din Buzău, acuzat de hărțuire sexuală de o fostă elevă

Seria mărturisirilor despre hărțuire sexuală și nu numai, din campania #metoo, continuă. O tânără de la unul dintre cele mai prestigioase licee din Buzău, Colegiul B.P. Hașdeu, a povestit pe o rețea socială prin ce momente grele a trecut din cauza unui profesor.

Eleva și-a făcut curajul să povestească cum profesorul ei făcea aluzii cu fiecare ocazie și le atingea pe fete.

 

„Eram clasa a 9-a la cel mai bun liceu din orasul meu si anume Colegiul National “Bogdan Petriceicu Hasdeu”. Eram in primele saptamani de scoala,super entuziasmata si totodata foarte timida. Soseste ora de Logica ,nu stiu daca prima sau a doua. Profesor Gheorghe Tarara. Am fost crescuta intr-un mediu frumos si am fost foarte protejata de mizeriile din societate. Nu aveam idee ce oameni de nimic se afla in jurul meu. Sa revenim,incepe predatul,iar domnul profesor,daca il pot numi asa a inceput sa ma tina de mana in timp ce scriam si sa ma ia in brate. Am refuzat timid si m-am ferit probabil intr-un mod care l-a deranjat foarte tare si de atunci nu am iesit din “proasta”,mi se incheia media 4 in fiecare prim semestru al fiecarui an,desi nu eram intrebata nimic,in timp ce domnul profesor continua sa atinga alte colege care nu aveau curajul sa spuna nimic pentru ca,probabil,nu voiau sa ajunga in situatia mea", a povestit Simona Nuță pe Facebook.

 

 

„Nu ma intelegeti gresit,nu sunt vreo feminista distrusa care se simte atacata si abuzata de tot ce are penis,dar nu mi s-a parut si nici acum nu mi se pare normal ceea ce se intampla la orele acestui domn profesor. Nu cred ca o sa schimbe nimeni nimic in legatura cu asta,cel putin nu in tara in care traim. Probabil o sa fiu atacata pentru ca eu l-am “intaratat”, desi eram o copchila de 15 ani care nu auzise de barbati in viata ei. Spuneti ce vreti,spuneti ca acest profesor este foarte destept sau citit sau cum vreti voi,nu o sa neg,nu va voi contrazice,dar cultura nu are nicio legatura cu boala psihica.

Convingerile lui sunt absolut idioate,iar comportamentul lui lasa de dorit", a mai adăugat tânăra.

 

(Sursa: b1.ro)

Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top