Olimpicul care a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara a murit la spital

Olimpicul care a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara a murit la spital

Elevul în vârstă de 13 ani, din Galaţi, a murit după ce a ajuns în comă la spital. El a căzut de la etaj, pe scara interioară a unui hotel din Hunedoara. Băiatul era unul dintre participanţii la olimpiada naţională de matematică şi era însoţit de tatăl său.

Elevul de 13 ani a murit la spital. „Din păcate, cadrele medicale de la Timişoara au comunicat că minorul de 13 ani, din Galaţi, a decedat”, a anunţat Poliţia Judeţeană Hunedoara.

Băiatul, împreună cu mai mulți colegi de-ai săi, se juca pe o scară interioară a hotelului. La un moment dat se pare că s-a dezechilibrat, a alunecat de pe o balustradă și a căzut în gol de la etajul al patrulea.

Băiatul de 13 ani s-a lovit de pardoseala de marmură. În momentul accidentului, alături de copiii care se jucau nu se află niciun părinte şi nici profesoara care-i însoţea.

Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt Ambulanța Hunedoara: „Copilul a fost găsit în stare de inconștiență de echipajul SAJ, a preluat și transportat în UPU Hunedoara. În urma investigațiilor, s-a găsit un traumatism cranian sever, cu fractură craniană, cu un hematom cereberal, cu un hematom la nivelul exterior al craniului, băiatul este într-o comă indusă.”

Având în vedere starea sa, băiatul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara, la secţia de neurochirurgie. Polițiștii din Hunedoara au deschis o anchetă și verifică modul în care s-a produs accidentul.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top