fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 09 Octombrie 2017

Mihai Tudose a anunțat luni seara, în cadrul unei emisiuni tv, că săptămâna aceasta va avea loc o mică remaniere și că este vorba despre cel puțin doi miniștri pe care îi va invita să părăsească guvernul.

 


Publicat in Guvern
Profesorul Thaler de la Universitatea din Chicago a fost onorat pentru „contribuţiile sale în economia comportamentală”.

 

Richard H. Thaler este câştigătorul premiului Nobel pentru Economie 2017 pentru "contribuţiile sale la economia comportamentală". În această ediţie, ca de obicei, nu a existat un favorit clar. Zeci de candidaţi au aspirat la prestigiosul premiu, dar în cele din urmă acesta a fost decernat profesorului, în vârstă de 72 ani, de la Universitatea din Chicago (SUA).

 


Publicat in Panorama
Declarația zilei a fost făcută de președintele PSD. Liviu Dragnea a declarat astăzi, la sesiunea plenară a Adunării Parlamentară a NATO, că se impune adecvarea mijloacelor maritime de apărare în regiunea Mării Negre.

 


Publicat in Parlament
Cum-necum, pentru salariile mărite ale angajaţilor primăriilor s-au găsit bani. Nu şi pentru bursele de merit sau de studiu ale elevilor care ar fi avut dreptul la aşa ceva.

 


Publicat in Administratie Locala
Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri (10 - 11 octombrie). Evenimentul are loc la Palas Mall și se adreseză celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Companii im-portante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, workshopuri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

 


Publicat in Joburi
Simona Halep a sosit la București luni, 9 octombrie, în ziua în care a devenit oficial numărul 1 WTA. Sportiva a fost primită la aeroport pe covorul roșu și întâmpinată de mai mulți oficiali români. După aterizare, Simona a făcut câteva declarații în salonul oficial.

 

Halep a revenit în ţară cu o cursă a companiei Aeroflot. Aeronava a oprit în faţa Salonului Prezidenţial şi prima care a coborât a fost jucătoarea română, urmată de mama ei. La scara avionului a fost întâmpinată de preşedintele FRT, George Cosac şi de ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, care i-au oferti buchete de flori şi un balon reprezentând cifra 1.

 


Publicat in Alte Sporturi
Premierul Mihai Tudose a anunţat că marţi va semna un contract cu o firmă americană pentru a produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească.

 


Publicat in Companii
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit două cărți de identitate false, procurate de un cetăţean R. Moldova cu scopul de a găsi un loc de muncă în Germania, atât pentru el, cât şi pentru conaţionalul care-l însoţea.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un utilaj marca Bobcat care figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare în Spania.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat sub bancheta unui autoturism 8.600 ţigarete marca Ashima, în valoare de 4.891 lei.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31