fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 29 Martie 2017

Întrucât Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu a permis restricționarea traficului greu pe drumurile naționale de pe raza municipiul Iași, șefii Primăriei au anunțat că vor lua, cât de curând, mai multe de măsuri privind circulația autovehiculelor de tonaj greu și de reducere a poluării.

Publicat in Administratie Locala
Anul viitor, 2018, Norvegia va începe construirea primului tunel naval din lume, care va permite bărcilor să evite fiordurile periculoase.

 


Publicat in Panorama
Un cetăţean rus extrădat din Finlanda în urmă cu doi ani pe baza unor acuzaţii privind frauda cibernetică a pledat vinovat pentru răspândirea de programe virusate şi colectarea de milioane de dolari.

 

Departamentul american al Justiţiei a declarat, marţi, că Maksim Senah va fi condamnat în acest caz în luna august.

 


Publicat in Panorama
Gata cu zvonurile: Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt, în sfârșit, oficiale și vor fi pe piață din 21 aprilie. 

 

Prima impresie despre noile smart phone-uri este impresionantă, dar nu surprinzătoare: deși Samsung știe să-ți apere cu dinții secretele înainte de orice lansare, aproape toate zvonurile cu privire la S8 s-au dovedit adevărate.

 


Publicat in IT
În luna martie a acestui an, au fost finalizate rezultatele primului studiu realizat în 2017 de platforma de afaceri Business Days, care a analizat, separat și per ansamblu, preocupările directorilor generali/CEO și ale managerilor de departament, cu focus special pe HR, Comercial, Marketing, Comunicare, Operațional și Financiar. Studiul a relevat punctele de vedere ale unor diverse roluri dintr-o organizație legat de problemele cu care se confruntau la momentul derulării studiului și, de asemenea, legat de nevoile de dezvoltare ale acestora.

 


Publicat in Companii
Gheorghe Hagi (52 de ani), managerul tehnic al celor de la FC Viitorul, are ambiția de a da lovitura în Liga 1, prin câștigarea titlului, dar mai are un obiectiv pentru vara acestui an: vrea să scrie o carte.

 


Publicat in Liga I
Cinci asistente și medici din Columbia, surprinși pe un video cum dansau în preajma unui pacient anesteziat înainte de operație, au fost concediați întrucât au încălcat toate protocoalele medicale, au anunțat autoritățile.

 


Publicat in Media
Grav accident rutier în comuna ieșeană Miroslava. Șoferul unui BMW X5 a lovit mortal un localnic care circula pe marginea drumului. SUV-ul a ajuns în șanț.

 


Publicat in Social
Trei fraţi români stabiliţi în Anglia vor să dea în judecată autorităţile române după ce au descoperit pe pachetele de ţigări o fotografie cu tatăl lor pe patul de spital, care a decedat în urmă cu 2 ani.

 

Cei trei fraţi au văzut de curând fotografia tatălui lor, decedat în urmă cu doi ani, şi susţin că nici ei şi nici tatăl lor nu şi-ar fi dat acordul pentru acest lucru. Un expert criminalist ar urma să confirme dacă bărbatul din imagine este tatăl celor trei români, a declarat avocatul Adrian Cuculis la postul Europa FM.

 


Publicat in Social
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunţă în acest moment rezultatele evaluării activității șefei DNA, Laura Codruţa Kovesi și a procurorului general al României, Augustin Lazăr. Înainte de aprezenta, public, rezultatele ministrul Justiției s-a văzut cu premierul Grindeanu. Dacă ministrul Justiţiei va propune revocarea șefei DNA și a procurorului general, ultimul cuvânt îl va avea Klaus Iohannis.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Martie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31