fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 20 Aprilie 2017

Neurochirurgul Victor Dimov a fost condamnat, joi, de Tribunalul Iași la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, sentința nefiind definitivă. Medicul a fost acuzat că a pretins 1.000 de lei pentru intervenția chirurgicală pe care o urma să o efectueze și 200 de lei pentru anestezist.

 

În schimb, instanța a decis să-l achite pe doctor pentru trafic de influență.


Publicat in Justitie
Pare o scenă din filme, dar totul este real: un pneu le aterizează în cap în timp ce discută liniştiţi aşezaţi în jurul unui birou.

 


Publicat in Media
Iniţial Şerban Nicolae, după care însuşi Liviu Dragnea s-au plâns că Tudorel Toader întârzie nepermis de mult cu pachetul de legi pe justiţie, timp în care anchetele şi dosarele merg înainte. Premierul Sorin Grindeanu i-a luat apărarea ministrului şi a anunţat că nu va grăbi procedurile.

 

Deşi preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat extrem de nemulţumit că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, „întârzie foarte mult" cu pachetul de legi pe justiţie, premierul Sorin Grindeanu nu pare dispus să facă compromisuri pe această temă.

 


Publicat in Guvern
Un temut interlop de la Braşov a fost prins în Spania şi va fi extrădat la noapte în România. Alen Moisin era liderul unei grupări care făcea trafic de fildeş, tablouri furate şi droguri, spun anchetatorii.

Publicat in Justitie
Roberto Arduini și Andrea Di Ciancio, prezentatori ai ECG, emisiune care se transmite pe Radio Cusano Campus, radioul Universității de Studii Niccolò Cusano, au cules mărturia exclusivă a unei tinere care a povestit cum a devenit, în timp, una dintre escortele cele mai căutate din Roma, relatează Gazeta Românească.

 

„Am 27 de ani, Am început imediat ce am împlinit 18. La început a fost ca o joacă. Mi-au oferit mereu bani, având în vedere că eram foarte drăguță. Prima oară a fost pe timpul unei cine între amici. Așa am început”,spune cea mai râvnită damă de companie din Roma.

 


Publicat in Panorama
Conducerea municipalității ieșene a trimis, în această dimineață, o scrisoare prim-ministrului Sorin Grindeanu, prin care solicită acordarea unei atenţii sporite proiectului construirii variantei Sud a şoselei de centură a Iaşului. Mesajul adresat premierului a fost generat de contextul îngrijorător al riscului declanşării de către Comisia Europeană a procedurilor de infringement în privinţa poluării excesive înregistrate în oraşele Bucureşti, Braşov şi Iaşi.

 

În acelaşi timp, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la Palatul Roznovanu, primarul Mihai Chirica a subliniat neconcordanţa punctelor de vedere emise de către Ministerul Transporturilor, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi Garda Naţională de Mediu în privinţa soluţionării problemei poluării prin devierea sau restricţionarea traficului greu din Iaşi, lucru care ar presupune, în final, alocarea de fonduri pentru construirea variantei Sud de ocolire a municipiului Iaşi.

 


Publicat in Administratie Locala
Opt români au ajuns după gratii în Spania după ce au jefuit sute de turişti. Banda de hoţi români acţiona în Valencia. Intrau în parcările de lângă autostrăzi la bordul unor maşini puternice şi în doar câteva secunde spărgeau geamurile maşinilor staţionate şi furau tot ce le era la îndemână.

 


Publicat in Panorama
Luni, 24 aprilie, Consiliul Local se va întruni într-o nouă ședință ordinară. Pe ordinea de zi vor figura și două proiecte privind preluarea de către Primărie a bunurilor gestionate de către SC Fotbal SA și SC EcoPiața SA. Toate bunurile celor două societăți vor ajunge în administrarea Direcției Exploatare Patrimoniu.

 


Publicat in Administratie Locala
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit 2.900 pachete de țigări cu timbru de acciză Republica Moldova pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră.

 


Publicat in Moldova
Asociaţia Tinerilor din Educaţie Fizică şi Sport – Tinere Talente în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, organizează, în perioada 6-7 mai 2017, în municipiul Iaşi, competiţia sportivă intitulată: „Turneul caritabil de volei DREAM – IAŞI”, proiect susţinut financiar de către Fundația Sportului Ieșean.

 


Publicat in Familie
Pagina 1 din 4