fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 19 Octombrie 2019

S-a dat alarma sâmbătă dimineața în jurul orei 5.00, după un atac lângă un club din Timișoara. Un tânăr a fost înjunghiat în piept de fiul lui Sile Cămătaru, care apoi a dispărut.

Publicat in Justitie
Un bărbat din localitatea vasluiană Muntenii de Sus a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, după ce a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Publicat in Moldova
Doi bărbaţi au murit, iar un copil şi un adult au fost răniţi, după un teribil accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe DN 28, în localitatea Bălțați, din judeţul Iaşi.

Publicat in Social
Deputatul Petru Movilă, viceliderul grupului PMP din Camera Deputaților, cere înființarea unei comisii de anchetă, care să afle „adevărul” în cazul situației de la TAROM, în care Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, este acuzat de fostul director general că ar fi cerut oprirea avioanelor la sol în ziua moțiunii de cenzură, în speranța că vor exista parlamentari, care să nu mai ajungă la București să voteze demersul opoziției.

Publicat in Administratie Locala
Românca Ildiko Enderle are 43 de ani și se află printre cele mai căutate infractoare din Europa, potrivit unei liste date publicității de Europol. Femeia este acuzată de trafic de persoane, fapte ce s-au petrecut între 2003 și 2011.

Publicat in Justitie
O căruță a fost spulberată în această după amiază, în apropierea orașului Darabani. Cei doi soți aflați în atelaj au scăpat ca prin minute cu viață.

Publicat in Moldova
E alertă alimentară în Bulgaria, unde peste 250 de kilograme de macrou afumat provenind din România, au fost retrase de la vânzare. Motivul: autoritățile au descoperit că peștele era infestat cu Listeria.

Publicat in Eveniment
O bonă din Florida a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a abuzat sexual un băiat de 11 ani, cu care a rămas însărcinată. Femeia a și născut copilul.

Publicat in Panorama
Mark Hurd, directorul general al Oracle şi fost director general al Hewlett-Packard a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 62 de ani, potrivit CNN.

Publicat in IT
O femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea buzoiană Verneşti, urmărită internaţional pentru trei infracţiuni comise în Austria, vătămare corporală, vătămare corporală gravă şi rezistenţă faţă de autoritatea de stat, a fost prinsă de poliţişti pe raza comunei Breaza, a anunţat vineri Biroul de presă al IPJ Buzău.

Publicat in Justitie