fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 07 Martie 2019

Reprezentanții societății Aerostar Bacău fac tot posibilul ca anul acesta să finalizeze Hangarul de la Iași (proiectul, foto sus), însă folosirea acestuia nu va fi posibilă din cauze ce nu țin de investitor, ci de Consiliul Județean și Aeroportul Iași. Platforma va fi gata, în cel mai fericit caz, de-abia vara viitoare.

Publicat in Anchete
Reprezentanții societății Aerostar Bacău fac tot posibilul ca anul acesta să finalizeze Hangarul de la Iași (proiectul, foto sus), însă folosirea acestuia nu va fi posibilă din cauze ce nu țin de investitor, ci de Consiliul Județean și Aeroportul Iași. Platforma va fi gata, în cel mai fericit caz, de-abia vara viitoare.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Deputatul PSD, Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, a prezentat în Plenul Camerei Deputaților semnificațiile politicilor de gen, rolurile şi importanţa femeii în societatea contemporană subliniind faptul că într-o lume condusă aparent de bărbați, femeile au avut întotdeauna un rol covârșitor și au fost direct sau indirect implicate în societate, în general, și în bunul mers al țării. În acest context trebuie menționat că reducerea decalajelor de gen este considerată o condiţie esenţială pentru dezvoltarea economică şi socială a unei ţări. Acest aspect a fost verificat de-a lungul timpului prin exemple feminine şi nume sonore care au rămas în istorie, dovedind inteligenţă, influenţă, inspiraţie, forţa gândirii, contribuţia ştiinţifică, artistică, politică, dar şi sensibilitate şi compasiune, astfel încât este cu siguranţă contrazis dictonul celebru – „inteligenţa unei femei este frumuseţea sa”. 

Publicat in Politica Locala
Sfârșitul de săptămână aduce două evenimente cu tradiție în ansamblul Palas. Cei care caută oportunități de dezvoltare sunt așteptați la Târgul de Cariere, în timp ce un spectacol de modă inedit și emoționant va marca ziua de duminică.

Publicat in Timp Liber
Facebook a anunţat joi că a închis 31 de pagini, grupuri și conturi Instagram din România și 137 din Marea Britanie pentru că au avut un comportament neautentic coordonat, informează News.ro. Paginile şi conturile distribuiau ştiri locale şi politice în favoarea PSD.

Publicat in Social

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a suscitat o virulentă polemică după ce a difuzat pe contul său de Twitter imagini în care se putea vedea un bărbat în timp ce urina pe un altul în plină stradă, liderul brazilian denunţând astfel derivele carnavalului, pe care l-a luat drept ţintă, relatează joi AFP, conform agerpres.ro


Publicat in Panorama
Bacteria Salmonella a fost descoperită în două probe dintr-un lot de peste o tonă de carne de mici, lot care a fost distribuit deja într-o serie de magazine, a declarat joi pentru Aherpres directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Mureş, Sandor Kincses. El a precizat că este vorba despre un producător de mici din Târnăveni.

Publicat in Sanatate

Laura Codruța Kovesi a declarat, la finalul audierilor de cinci ore de la Secția pentru anchetarea magistraților, că a fost citată total neprocedural, pentru a da declarații într-un dosar și s-a trezit că este audiată ca suspect într-un al doilea dosar penal. "Am reținut că aș fi condus un grup organizat format din procurori din DNA", a afirmat fosta șefă a DNA. Ea a subliniat că este o înscenare, pentru a fi împiedicată să ocupe postul de procuror-șef european și că toate acuzațiile care i se aduc sunt fabulații.


Publicat in Justitie

Conferinţa preşedinţilor din Parlamentul European, care reuneşte liderii grupurilor politice, a confirmat-o pe Laura Codruţa Kovesi drept candidatul susţinut de acest for pentru şefia Parchetului European. Din acest moment încep şi negocierile între Parlament şi Consiliul Uniunii Europene pentru stabilirea unei variante comune. 


Publicat in Justitie
Biroul Electoral Central (BEC) a respins azi cererea de înscriere în competiţia electorală a Alianţei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare. Motivul: Dan Barna şi Dacian Cioloş nu ar figura ca preşedinţi ai USR, respectiv PLUS în Registrul partidelor politice. „Este o decizie politică luată la presiunile regimului corupt instaurat de Liviu Dragnea în România“, acuză cei doi lideri ai Alianţei.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3