fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 23 Iulie 2019

Rectorul Universității București, Mircea Dumitru, îi cere decanului Facultății de Teologie să-l demită pe prodecanul Vasile Răducă.

Publicat in Educatie
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi că l-a demis pe şeful CNAS Răzvan Vulcănescu, înlocuindu-l cu Vasile Ciurchea, care amai ocupat acest post de două ori. Referitor la faptul că Ciurchea e cercetat într-un dosar DNA legat de contractul privind asistenţa tehnică pentru Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI), a cărui funcţionare deficitară a dus la demiterea şefului CNAS, premierul a spus că este nevoie de un specialist şi atât timp cât nu există ceva fundamentat, numirea nu e o greşeală.

Publicat in Guvern
Poliţiştii ieșeni au ridicat în vederea confiscării 26.000 de ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.

Publicat in Social
Două femei îmbrăcate în haine bisericeşti sunt vizate în două dosare penale deschise de către poliţiştii din Vaslui, după ce au agresat o femeie pe strađă şi au împins un bărbat pe şinele de tren. Victimele celor două măicuţe sunt în afara oricărui pericol.

Publicat in Moldova
O adolescentă din Brașov credea că şi-a întâlnit iubirea vieţii ei şi și-a urmat iubitul la stâna unde acesta lucra. Însă acolo, a primit o bătaie cruntă şi a fost lăsată în agonie, cu fracturi şi leziuni interne, care-i provocau dureri insuportabile.

Publicat in Social
Ana Birchall a anunţat că a refuzat solicitarea fostului ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, de a primi de la Agenţia Naţionale a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) un automobil pentru Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Publicat in Educatie
Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care contestă o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care i s-a respins o plângere împotriva procurorilor de la DNA care instrumentează dosarul Tel Drum.

Publicat in Justitie
Viorica Dăncilă a fost validată, marţi, de Comitetul Executiv al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Publicat in Presedintie
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea privind votul anticipat şi prin corespondenţă pentru românii din străinătate.

Publicat in Presedintie
81,36% dintre profesori au promovat examenul de titularizare susținut la Iași.

Publicat in Joburi
Pagina 1 din 3