cristi tanasa

Adolescent din Iași, acuzat de crimă după ce a sărit să-și apere tatăl

La numai 15 ani, un băiat din judeţul Iaşi este acuzat de crimă. A sărit în apărarea tatălui său, care se luase la bătaie cu un bărbat, şi l-a înjunghiat mortal pe rivalul părintelui său.

Premieră: USLIP Iași anunță „promovarea gratuită” a parlamentarilor care susțin un proiect de lege pentru stoparea defrișărilor

Reprezentanţii filialei ieşene a Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) anunţă că îi vor promova pe parlamentarii care vor elabora un proiect legislativ privind stoparea defrişărilor în scop industrial.

Monstrul din Ploiești: bărbat reținut după ce le-a violat pe cele trei fetițe ale iubitei sale

Un bărbat din Ploieşti a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, de poliţişti, fiind suspectat că în ultimele luni le-ar fi agresat sexual, pedepsit şi chiar violat pe fiicele iubitei sale.

Torționarii disidentului Gheroghe Ursu, achitați în primă instanță

Curtea de Apel Bucureşti a dispus joi achitarea foştilor ofiţeri de Securitate Marin Pîrvulescu şi Vasile Hodiş, cei care l-au torturat pe disidentul Gheorghe Ursu, pentru săvârşirea infracţiunii de tratamente neomenoase.

Patru mari orașe din România se ridică împotriva violenței asupra femeilor

Organizațiile neguvernamentale din domeniul prevenirii și combaterii violenței împotriva femeilor ies în stradă sâmbătă, 19 octombrie 2019, la MARȘUL “ÎMPREUNĂ PENTRU SIGURANȚA FEMEILOR”. Evenimentul de anul acesta se va desfășura sub sloganul ”Credeți-ne!” Organizatorii atrag atenția asupra descurajării femeilor de a raporta violența din cauza inaccesibilității serviciilor și a lipsei de încredere cu care sunt tratate. Marșul va începe concomitent în patru orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași

UNIVERSUL ACCESORIILOR – BAG EXPO și EXPO MINERALIA revin la PALAS MALL

În perioada 18 – 22 octombrie 2019, Bag Expo și Expo Mineralia revin la Palas, spre încântarea pasionaților de accesorii. Cele două târguri vor avea loc la parterul Atriumului, clienții putând să aleagă dintr-o gamă variată de produse în tendințe.

Cine era pădurarul din Maramureș ucis de hoții de lemne: trei copii au rămas orfani de tată. Reacția Romsilva

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcției Silvice Maramureș, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, arată Romsilva într-un comunicat de presă.

Traficanți de droguri din Maramureș, reținuți de procurorii DIICOT: 20 de kilograme de cannabis găsite la percheziții (VIDEO)

În urma unei acţiuni desfășurate de polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureş au fost descoperite şi ridicate mai multe plante de cannabis.

Britanică arestată pentru că „și-a bătut soțul la cap” să dea cu aspiratorul prin casă: a stat 17 ore după gratii

O femeie din Marea Britanie a ajuns după gratii, fiind acuzată că „și-a bătut soțul la cap” să facă curățenie în casă.

Boxer american mort la patru zile după ce a primit o lovitură care l-a băgat în comă

Pugilistul Patrick Day, în vârstă de 27 de ani, a murit la patru zile după ce a suferit leziuni cerebrale în meciul împotriva sportivului Charles Conwell, potrivit BBC.

Pagina 1 din 1751

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top