fbpx
 
Oligarhul ucrainean a cărui fiică a omorât cu mașina cinci oameni într-o intersecție din Khardiv „cere iertare în genunchi”

Oligarhul ucrainean a cărui fiică a omorât cu mașina cinci oameni într-o intersecție din Khardiv „cere iertare în genunchi”


Tatăl tinerei de 20 de ani care a omorât cinci persoane și a rănit alte cinci grav, în urmă cu o săptămână, a spus că el și soția sa „cer iertare în genunchi” familiilor victimelor.

 

Alyona Zaitseva se afla la volanului bolidului său, un Lexus, când a trecut pe roșu. Automobilul a lovit un Volkswagen Touareg, s-a întors în loc, apoi a ricoșat într-un grup de persoane. Cinci oameni au fost uciși, iar alți șase răniți în coliziune. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar și o femeie însărcinată în șapte luni, care a ajuns în stare extrem de gravă la spital (mai multe detalii aici).

 

De la accident, tânăra este la închisoare, în timp ce evenimentul este investigat de autorități.

 

La ultima sa apariție, ea a plâns incontrolabit la tribunal, în timp ce purta o pereche de cizme în valoare de 1.000 de euro, notează metro.co.uk.

 

Fetei i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, ceea ce l-a determinat pe tatăl tinerei, oligarhul ucrainean Vasily Zaitsev, în vârstă de 61 de ani, să izbucnească. „O tragedie teribilă a luat viața unor oameni. Cuvintele nu pot descrie teroarea și suferința pentru cei care au pierit sau sunt răniți. În genunchi le cerem iertare, în numele fiicei noastre, familiilor celor dispăruți sau răniți în acest accident oribil”, a declarat bărbatul.

 

Părinții fetei le-au oferit familiilor victimelor suma de 1.100.000 de lire.

 

Cu toate astea, oligarhul ucrainean a declarat clar că vinovat pentru acest accident este șoferul automobilului Volkswagen. „Volkswagen-ul a lovit mașina în care era fiica noastră. Din cauza coliziunii puternice, mașina a ajuns la oamenii de pe trecerea de pietoni. Vom accepta orice decizie a judecătorului”, adaugă oligarhul.

 

Șoferul Volkswagen-ului, care acum se află în spital, recunoaște că a plecat de la semafor cu puțin înainte să se facă verde, însă spune că în momentul în care a ajuns în intersecție se modificase culoarea și „nu a putut reacționa fizic la o mașină care zbura la o asemenea viteză”, potrivit avocatului său.

 

Un prieten apropriat al familiei Zaitseva a spus: „Toată lumea înțelege că Alyona este vinovată. Chiar ea spune asta: Mașina mea a ucis oameni”.

 

Tragedia a avut loc pe străzile orașului Khardiv.

 

Imediat după accident, bodyguarzii înarmați ai Alyoniei Zaitseva au ajuns la locul accidentului, pentru a o proteja pe tânără de mulțimea furioasă care voia să o linșeze.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30